Foto: PantherMedia / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
28. aprill 2017, 05:30

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 28. aprill (13)

Jäär

Kuu ja Marsi ühendus muudab sind aktiivseks ja liikuvaks. Paraku jõuavad su käed või jalad mõistusest ette, mistõttu võid leida end pikantsest situatsioonist. Liikluses maksimaalset tähelepanu!

Sõnn

Tunne, nagu kobaksid pimeduses – tajud küll kardina liikumist, kuid ei aima seal taga toimuvat.. Samas tunned sisimas, et tead tõde, aga see pole sulle veel kohale jõudnud.

Kaksikud

Kell 4.39 sisenes Kuu Kaksikutesse ning päeval teeb ühenduse ka Marsiga. Selle tõttu jooksed kellegi arvatavasti pikali – su liikumistrajektoor on äkiline ja ettearvamatu. Kui tahad soliidne välja paista, ürita rohkem paigal püsida.

Vähk

See, mida sa endas maha surud ega soovi teadvustada, annab nüüd endast märku. Kui oled enda suhtes aus, tunned end normaalselt. Kui aga eitad oma probleeme, tunned kuidas sees keerab.

Lõvi

Päev soosib nii vaimset tööd kui ka rohket ringiliikumist ja uute muljete kogumist. Muljed kui sellised on sulle praegu palju olulisemad kui söök-jook. Meeskonnatöös või suhetes mingi rühmaga võib esineda pingeid.

Neitsi

Merkuuri ja Uraani ühendus soosib muudatuste tegemist, vanade vigade parandust. Suudad asjadele vaadata läbi originaalse prisma ning see ongi edu aluseks. Bossiga võib pingeid ette tulla.

Kaalud

Sinu ja teiste vahel on justkui mingid „filtrid“, mis moonutavad tõest pilti. Peegel, millesse vaatad, kipub olema kõverpeegel. Täna vajad sa loomingulist üksindust, et saaksid oma mõtteid korrastada.

Skorpion

Oled sõjakalt häälestatud – võid kergesti kellelegi pasunasse anda. Selle asemel võta ette mingi energiamahukas töö – kuid mitte selline, kus võid end vigastada.

Ambur

Kui suhtled inimestega, siis püüa jääda neutraalsete teemade juurde. Ära räägi endast ega ka teistest, sest see võiks pingeid provotseerida. Ära tõsta enda tegemisi esile.

Kaljukits

Paljud inimesed ja olukorrad mõjuvad sulle nüüd ärritavalt. Seda eriti siis, kui oled hõivatud erinevate tööde ja kohustustega. Hoia eemale vaidlustest, sest sellest võiks välja kasvada suurem tüli.

Veevalaja

Merkuuri ja Uraani ühendus annab sulle suurepärase vaimse vormi, ent võib kaasa tuua ka ootamatusi ja veidravõitu sündmusi. Romantiline liin on kuum. Kuid riske ei tohiks võtta.

Kalad

Keerulised mõttekäigud võivad sul mõnes kiires küsimuses otsustamise raskeks teha. Ära aja kõike liiga keeruliseks, asjad ja inimsuhted võivad ka tegelikult olla sellised, nagu need välja paistavad.