Rainer Vassiljev näpunäiteid jagamas. Foto: Alar Truu
Võrkpall
23. aprill 2017, 19:43

Selveri peatreener pärast finaalmängu kaotust: enne seeria algust ei uskunudki keegi, et see võiks 4:0 lõppeda

Selveri peatreener Rainer Vassiljev tunnistas pärast võrkpalli finaalseeria neljanda mängu kaotust, et vastane oli täna lihtsalt tugevam. 

"Tartu oli täna igas elemendis parem, muud ei juhtunudki," sõnas Vassiljev. "Nad mängisid paremini ja väärisidki seda võitu. Kas meid segas mingisugune võidukohustus, seda on raske öelda, aga on selge, et tegime selle seeria kõige kehvema mängu." 

Kuivalt 0:3 tappa saanud Selveri jaoks oleks võinud aga asjad ka tunduvalt rõõmsamalt minna. Nimelt otsustas kohtunik vägagi vaieldavalt tallinlaste geimpalli audiks lugeda, mis andis punkti tartlastele.

"See pall, mis siin teise geimi lõpus kukkus - napilt sees või väljas, see oli selline piirilähedane," rääkis 33aastane treener kõnealusest momendist. "Ma ei ütle, et see oli sees, aga oleks see sisse loetud, oleks võinud mängu iseloom hoopis teine olla." 

Ta lisab: "Aga geimid andsime pigem ära ikkagi keskosas, mitte lõpuga. Olime kahes esimeses mõlemas kolmega ees. Samamoodi ka kolmandas geimis." 

Vassiljevi sõnutsi ei tähenda mängu kaotus maailmalõppu. "Enne seeriat ei uskunud keegi, et see võiks 4:0 lõppeda. Nii ka mina, ega uskunud seda päriselt ka täna. Nüüd tuleb järgmine mäng lihtsalt nullist võtta ja edasi minna."