Foto: https://www.facebook.com/aryhmofficial/
Saund
24. aprill 2017, 15:11

VAATA VIDEOT | A-Rühm avaldas video "Mingi kukk on mu BMWs" koos Kalvi-Kallega (16)

Laupäeval esitles A-Rühm kohvikus Pööning uut videot laulule "Mingi kukk on mu BMWs". Täna pandi video üles ka YouTube'i.

"Ühel heal päeval aprillikuu alguses saime ühes toredas pesulas kokku ja filmisime kuke loo remixile video. Lammutasime ühe auto, plaasterdasime näppe ja üritasime sünkroonis olla. Siin ta siis on “Mingi kukk on mu BMW’s (5miinust remix)!" kirjutab A-Rühm oma Facebookis.

"Täname kõiki, kes lähedamalt ja kaugemalt asjaga seotud. Eri suured tänud lähevad brothers froms anothers mothers 5miinust."

"Režissöör ja direktor Sander Allikmäe, ninja-operaator Mart Vares, Laura Lisete ja Janis Rizhovs ning kogu BoyBand Filmsi tiim, fotograaf Liina Notta, Kalvi-kalle, Eesti Audi Klubi bossid, Õnnepalee pesula ja kuked! Aminci tantsutüdrukud ja stilistid! Ossid ja bemm! Kõigile suured tänud!" seisab postituses.

Videos lööb kaasa ka "Prooviabielust" tuule tiibadesse saanud noortalunik Kalvi-Kalle. Meeste sõnul kaasati noortalunik videosse, kuna ta lihtsalt sobis sinna. “Ta sobis ja see ka, et ta on populaarne ja liigub igalpool ringi,” lausus Cool D. “Ta jagas oma Hollywoodliku sära meie tagasihoidlikule videole," lisas Kaarel Kose.