Kommentaar

Peeter Olesk | Teispool halbu päevi (10)

LISA KOMMENTAAR

reede27. aprill 2017, 21:31
Vanasti oli ikka traditsiooniks valimine ühe kandidaadiga Marta Laara Miks siis nüüd sotsialismi ideest taganetakse Herr OLesk sai ikka õigel ajal krahmata Teistel jäävad puhtad pihud Ega surnu pepusse puhumine aita Laip on ikka laip
Axter26. aprill 2017, 12:29
Lp. P.O!
Te olete maha maganud ühe äsja Rail Balticu väidetava suure kasumlikkuse koostisosa -- 31% kaubast on plaanitud tulema Venest. Ja Teie väidate, et RB eesmärk on just vältida sõltumist Vene kaubavoogudest. Olge info hankimisel tähelepanelikum.
Lugupeetud hr Olesk,26. aprill 2017, 11:58
IRL pole midagi. Tähenduslik null. Sest ajast peale, kui res publika petturitega ühineti. Niisama lihtne. Ja arutamine nulli ümber on täiesti mõttetu. Kes tõesti ka Riigist hoolib, on jooksnud/jooksevad EKREsse või mujale, kus ka millegi muuga tegeletakse kui vaid oma taskute täitmisega.
matemaatik27. aprill 2017, 09:47
Ära sa nulli halvusta. Vanas Roomas nulli ei tuntud, mis oli teaduse arengule v.a. õigusteadus suur pidur. Null on inimkonna suur leiutis
25. aprill 2017, 03:46
Krt, Olesk vähemalt kirjutab teravmeelselt. Siinsed kritikaanid ainult mölisevad.
Respubekate poistebänd saab varem või hiljem sama saatuse osaliseks, mille osaliseks saab ilmselt Savisaar ja millest napilt pääses Kallas ja Rosimannuste vahmiil.
Kõik, kes jäävad liiga kauaks kusagil võimule, on määratud allakäiguteele. Erandeid pole.
Sônum!24. aprill 2017, 22:44
et EKRE on kaikamehed ja Rail Baltic peab olema, s.t. jatkuna kakskeelsusele ja kodakondsuse nullvariandile on vaja ka raudteed. Rahvuslus 2-0. Hakkab looma!
Oi-jah24. aprill 2017, 19:21
Olesk on langenud laar-vahtre-ja-nii edasi tasemele ning ajab pada. Ta püüab tekitada illusiooni, nagu oleks RP olnud algselt mitte-kriminaalse iseloomuga asi. Ohtlik on Oleski puhul see, et ta tahab IRL-i ajaloos puhtaks kirjutada. See on demagoogia 2.0. Vot huvitav, Savisaar on kohtu all ja Olesk klantsib IRL-i. Kas nende criminality on nii kaugel?
Puu Raidur24. aprill 2017, 19:17
IRL-il pole olnud ühtki head pöäeva. Resp loodi Taali rahade ja Taagepera katusega puhtal managementi süsteemina, millel polnud kunagi ühtegi ideoloogilist positsiooni. "Võitlus korruptsiooniga", korteriafäärid, jne olid ja on vaid kattevari puhtale võimujanule. Aade oli Isamaas ja on nüüd viies erakonnas, mis Riigikogus. (Tall ehitas oma rahadega erakonna selleks, et olla ise salakomisjoni esimees! Kits kärneriks. Poistebänd on per nägu kõige kriminaalsem ühendus EV/ENSV ajaloos.
isamaalane24. aprill 2017, 17:18
Dzinni on väga raske pudelisse tagasi. Tegelikult ei ole ju tänaste IRLi juhtide jaoks probleem ka sõlmida otseleping Ühtse Venemaaga.Keskerakond on ju IRLi seltsimeestele ainult vahendaja
Peeter Oleskil on pahad päevad24. aprill 2017, 16:14
ja mitte üksnes temal - kogu pseudoisamaaliste isamaalaste & odavalt ülesostetud äraostmatute sümbioosi reiting on allapoole "punast joont" e. valimiskünnist. Küsimus nüüd vaid selles, et kas pugeda RE või Vabaerakonna teki alla.