Anett Kontaveit.Foto: Peter Klaunzer
Spordivaria
25. aprill 2017, 23:56

NII SEE JUHTUS | Sport 25.04: Vägev Kontaveit, finaali lävel Kurbas (3)

Soovid teada, millise märgi jättis spordiajalukku 2017. aasta 25. aprill? Siis oled igatahes õiges kohas, sest Õhtuleht juba midagi kahe silma vahele ei jätnud!
23:55
HEAD ÖÖD

Sellega tõmbame tänasele päevale ka joone alla. Olgu Une Mati teile armuline!

23:55
KORVPALL

Lisaks Panathinaikosele kindlustas koha Euroliiga finaalturniiril kolmandat korda Baskonia alistanud Moskva CSKA.

23:38
JALGPALL
23:20
JALGPALL

Chelsea on Southamptoni vastu läinud 3:1 juhtima, värava autoriks kesktormaja Diego Costa, kes andis matši avaväravale resultatiivse söödu.

Diego Costa väravat tähistamas. (Stefan Wermuth)
22:34
JALGPALL

Täpselt enne poolajavilet on Chelsea keskkaitsja Gary Cahill löönud oma leivaisa 2:1 juhtvärava.

22:33
KORVPALL

Euroliiga tänavune finaalturniir on saanud esimese osaleja! Istanbuli Fenerbahce alistab kodusaalis Ateena Panathinaikose 79:61 ning on kolme võiduni peetava seeria võitnud 3:0.

22:21
JALGPALL

Southampton on Chelsea vastu viigistanud! 1:1 värava autoriks endine Chelsea pallur Oriol Romeu.

Oriol Romeu (kõige vasemal) väravat tähistamas. (JUSTIN TALLIS)
22:14
JALGPALL
Markus Poom. (Anni Õnneleid)
21:54
JALGPALL

Inglismaa meistriliiga liider Londoni Chelsea võõrustab praegu Southamptonit - meeskonda, keda kutsutakse Pühakuteks - ning on koduväljakul juba 5. minutil Eden Hazardi väravast juhtima läinud. Mäletatavasti oli Chelsea ja nende lähima jälitaja Tottenham Hotspuri vahe liigatabeli tipus enne tänast kohtumist neli silma, meeskonnad olid pidanud võrdne arv kohtumisi.

Londoni Chelsea suurimad staarid Eden Hazard (vasakul) ja Diego Costa. (Peter Nicholls)
21:48
KORVPALL
Eesti korvpallikoondislane Tanel Kurbas. (MARGUS ANSU)
20:54
KORVPALL

Kurbas pole täna teinud aga just oma parimat mängu: eestlane on väljakult tabanud kaheksast viskest vaid ühe, ent tema +/- näitaja on Södertälje paremuselt kolmas. Kurbase leivaisa mänguvankrit on vedanud Thomas Kalemba-Massamba, kelle kontol juba 17 silma. 

20:44
KORVPALL

Poolajaks on Kurbase leivaisa Södertälje haaranud igatahes 33:24 eduseisu. Teine veerand võideti sealjuures 20:7!

20:11
PURJETAMINE

Prantsusmaal Hyeres’is algasid täna Purjetamise Maailma Karika etapi võistlussõidud. Avapäeva kokkuvõttes on meie sportlastest parimana purjelaudur Ingrid Puusta tublil 7. positsioonil.

Deniss Karpak (KST) sai Finnil avasõitudes kirja 16. ja 22. koha ning talle kuulub praegu kokku 19. positsioon. Klassis juhib britt Ben Cornish.

Ingrid Puusta. (Jesus Renedo/ Sailing Energy)


Laser Standardil purjetavale Karl-Martin Rammole (ROPK/TJK) olid päeva saagiks 28. ja 16. sõiduresultaat ning kokkuvõttes leiab ta praegu 20. realt. Juhtpositsioonil on Küprose purjetaja Pavlos Kontides.

Anna Pohlak (TJK) sai Laser Radial klassis täna kirja 34. ja 31. koha ning on hetkel 33. positsioonil. Esimene on Radialil belglanna Evi Van Acker.

Parapurjetaja Anre Nõmme (SMS), kes seilab 2.4mR klassi paadil, finišeeris täna peetud kahest sõidust ainult ühes ning seal saadud 7. kohaga omab ta päeva lõpus 10. asetust. Esikohal on prantslane Damien Seguin.

19:55
KORVPALL

Eesti koondislase Tanel Kurbase leivaisa Södertälje Kings kohtub Rootsi meistrivõistluste poolfinaalseeria viiendas kohtumises võõrsil Norrköpinguga, kohtumine algab kell 20.04. Nelja võiduni peetav seeria on viigis 2:2, ent kui Kurbas suudab taas üleplatsimees olla (eelmises kohtumises temalt 24 punkti), võiks Södertälje ju seeria juhtohjad enda kätte võtta!

Eesti korvpallikoondislane Tanel Kurbas. (MARGUS ANSU)
19:52
JALGPALL

19:51
JALGPALL
19:19
JALGPALL

Viljandi läheb Pärnu vastu juhtima 1:0, kui täpne on Sander Post.

Viljandi mees Sander Post. (TEET MALSROOS)
19:18
JALGPALL

Kalju viigistab! Karl Mööl saadab palli kasti, kust see leiab Artur Valikajevi pea ning seis on 1:1.

19:07
JALGPALL

Kell 19 algasid kaks vutiliiga kohtumist: Paide vs. Tammeka ning Tulevik vs. Pärnu. Tammeka läks Paide vastu äsja 1:0 juhtima!

19:06
CURLING
Loe rohkem