City24 Kinnisvarauudised

Hinnakriisis kannatavad kõige vähem Rae valla korterid (6)

LISA KOMMENTAAR

sm.Reinole28. aprill 2017, 01:40
saad sa aru , mida sa oled tahtnud selle jamaga öelda ?- 90-ndatel polnud mingi ime, kui keegi viimistles oma Lasnamäe avara korteri kristallide ja punase puiduga, mõtlemata sellele, et tehtud investeering ei too eales tagasi seda rahapaigutust. Kellel raha oli, see elas hetkes ja ei mõelnud tuleviku müügist saadavale rahale. Tänaseks on mõned elu õppetunnid läbitud ja rahanduslikku kirjaoskust kõvasti juurde õpitud. Eesti kinnisvaraturul on piisavalt ajalugu olemas, et saame vaadelda mõnevõrra laiemalt, kuidas on hinnad käitunud ja kui õnnestunud kodu ostu vara väärtuse püsimise mõistes on keegi teinud.
Igal juhul võib ju õigus olla, et Rae valla hinnad ei kannata - sest keegi ei osta , egas siis võib olla hind kõrge või madal stabiilselt , midagi ei muutu :)
Svenson27. aprill 2017, 11:30
Korterite hinnad on nii jaburalt kõrged ja uusi kortermaju lisandub nagu seeni pärast vihma! Aga retoorika on kv ärikatel sama, mis 2007
Buratiino27. aprill 2017, 11:28
"Asjalik" reklaam kolm päeva enne uut krahhi!
maeitea26. aprill 2017, 19:48
Elame põhjamaal, ulmelised projektid, hinnad ka muidugi.
Torbakolla26. aprill 2017, 15:34
Ei äratanud erilist usaldust see artikkel. Kindlasti oleks tulnud arvesse võtta ka korterituru mahte erinevates piirkondades. Eelmise kriisi mõneprotsendilise hinnalanguse erinevuse tõttu küll kellegi korteri asukohta valida ei soovitaks. Kui investeeringuks osta, siis tuleks pigem üüriturgu vaadata, kui kodu, siis oma vajadusi asukoha suhtes.
Ärge uskuge mulli 25. aprill 2017, 23:18
ja jätke meelde, Rae vallas on väga kallid kommunaalteenuste hinnad . Vesi ja kanal. on nt. 2* kallim kokku kui Tallinnas (kuigi Tallinna kanaliseeritakse) jne. Ja KOV tegemistest saate lugeda
http://www.raekodanik.ee/index.php?page=comments&mode=public&showthread=3656 ja igakordse volikogu kohta
See on tegelikkus.