Foto: Tiina Kõrtsini
Krimi
26. aprill 2017, 08:20

Täiendatud kell 8.57!

FOTOD ASJAOSALISTEST | Joobes noormees sõitis BMWga Rapla sildi maha ja põrutas kraavi (33)

Raplas Rapla-Türi maanteel täpselt Rapla linna ja Valtu piiril oli eile veidi enne südaööd hall BMW sügavas eurokraavis, nina kõvasti kortsus. Kohale saabusid politsei, kiirabi ja tuletõrjeautod.

PPA andmetei sõitis alkoholijoobes 21-aastane mees sõiduautoga BMW 316 paremale teelt välja vastu elektriposti ja edasi kraavi. Pikali oli ka Rapla linna märk. Päästjate sõnul lõhnasid noored tugevalt alkoholi järele. Juht omas esmast vastava kategooria juhiluba.

Õnneks keegi suuremat viga keegi ei saanud ning kõik pääsesid veriste ninadega. Sõidukis kaasreisijana viibinud 19-aastane mees toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. BMW-s kaasreisijatena viibinud 20-aastasele mehele ja 17-aastasele neiule andis kiirabi kohapeal esmaabi. 

Esialgsetel andmetel olid kõigil sõidukis viibinutel turvavööd kinnitatud, ka sõiduki rehvid vastasid nõuetele.

Ohtlik kurv!

Selle koha peal on ennegi kraavi sõidetud, kuna sealne kerge kurv tehti just selleks, et autod enne linna sisse sõitu kiiruse maha võtaks. Sündmuskohal oli tee valgustamata ja märg, suurimaks lubatud sõidukiiruseks 70 km/h.  

"Üks poiss muudkui korrutas oma pehme keelega, et tema suitsupakk on auto all ja ei ta toob selle ära, sest väga tahaks suitsu teha," jutustab pealtnägija. 

Juhtunu osas alustati kriminaalmenetlus.