Serena WilliamsFoto: Thomas Peter
Tennis
26. aprill 2017, 10:57

Serena Williams avaldas enda raseduse kogemata

Maailma naiste esinumber Serena Williams tunnistas, et avaldas enda raseduse kogemata. 

Sotsiaalmeediasse Snapchat pildi pealkirjaga "20 nädalat" postitanud Williams kustutas selle sisuliselt kohe, ent kahju oli tehtud ja tema publitsist kinnitas hiljem, et maailma parim naistennisist on rase. Maailma esinumber aga tunnistas, et avaldas raseduse maailmale kogemata.

"Enda arengu jälgimiseks teen iga nädal pilte, mis hoian endale. See läks hästi, kuni selle ühe korrani, kui kogemata postitasin foto sotsiaalmeediasse," rääkis 35aastane tennisist. 

Sügisel sünnitav Williams avastas raseduse kõigest kaks päeva enne Austraalia lahtiste finaali, milles ta alistas oma vanema õe Venuse. "See polnud väga lihtne," kinnitas Serena. 

"Rasedatest inimestest liiguvad igasugused jutud - kuidas nad on haiged, väga väsinud, väga stressis. Piltlikult öeldes pidin panema kogu selle energia paberkotti ja ära viskama. Rase või mitte, keegi ei teadnud seda ja ma pidin turniiri võitma. Kõik ootavad minult alati võite. Kui kaotan, on see palju suurem uudis." 

Williams jätab ülejäänud hooaja vahele, kavatseb järgmine aasta, siis juba värske emana, tipptennisesse naasta. "Kindlasti tulen tagasi, ma pole veel karjääri lõpetanud. Kui Venus mängib, siis tean, et ka mina suudan mängida. Emaks olemisest saab minu elu uus osa. Minu laps istub alati rahva seas ja elab mulle kaasa."