Videointervjuu Aivar KuusmaagaVideo: Video: Jörgen Norkroos
Korvpall
26. aprill 2017, 15:30

ÕHTULEHE VIDEO | Aivar Kuusmaa: mängijad pole võib olla harjunud nii füüsilise kaitsega nagu poolfinaalis vastu tuleb (2)

Eesti korvpalli meistriliigas on jõutud otsustavasse faasi ning reedel alustatakse poolfinaalidega. Rapla juhendaja Aivar Kuusmaa on natukene mures, sest vastu tuleb põhihooaja parim kaitsemeeskond. 

Viimased paar hooaega pronksiga lõpetanud Kuusmaa ja Rapla ei unista kohe kohast finaalis. "Eks igal asjal ole oma aeg, aga peab ka reaalselt vaatama. Üritame anda parima ja kindlasti, kui me ei jõua finaali, siis saab pronksimäng olema väga raske."

Poolfinaalis kohtub Rapla Tartu Ülikooli korvpallimeeskonnaga ning peatreener on natukene mures, kas mehed on valmis agressiivse kaitsega. "Vastu tuleb võistkond, kes oli meistriliiga hooaja parim kaitsemeeskond. Ehk mängijad pole võib olla harjunud nii füüsilise kaitsega nagu meil poolfinaalis vastu tuleb." 

Mida Kuusmaa rääkis meeskonna ettevalmistusest ning kui pikaks võib tema silmis poolfinaalseeria kujuneda, vaata juba Õhtulehe videost!