Andreas Mikkelsen (paremal) ja Ott Tänak (vasakul) koos poodiumil.Foto: JANEK SKARZYNSKI
Auto-Moto uudised
26. aprill 2017, 21:15

Hyundai boss spekuleerib: Mikkelsen võib Tänaku M-Spordist välja puksida

Rallimaailmas pakub palju kõneainet norralase Andreas Mikkelseni tulevik. Arvatakse, et temast saab Hyundai neljas piloot, kuid Korea autotootja juhtide hulka kuuluv Alain Penasse avaldas, et Mikkelseni vastu tunnevad huvi ka konkurendid, teiste hulgas Ott Tänaku tööandja M-Sport.

"Citroenil ei ole järgmiseks aastaks lepingut Kris Meeke’iga, seega nemad otsivad. Toyota rivistus on nõrk. Neil on küll mõned head tulemused, kuid kõik tahaks hea piloodi endale palgata," rääkis Penasse ajakirjale Autosport.

"Malcolmil (M-Spordi juht Malcolm Wilson – toim) on Sebastien Ogier ja Ott Tänak. Tänak avaldab küll muljet, kuid võib-olla pole ta veel piisavalt hea. Seega pole meie ainsad, kes Mikkelseni vastu huvi tunnevad."

Samal ajal rääkisid anonüümsed WRC allikad ajakirjale kartustest, et Hyundaist võib saada uus Volkswagen, kes rallimaailma aastaid domineerib.

Mikkelseni lisandudes oleks neil ette näidata võimas nelik: lisaks norralase sõidavad tiimis veel Thierry Neuville, Dani Sordo ja Hayden Paddon. Koosseisu kuulub ka tõusev täht Kevin Abbring.