Heiko Rannula poolfinaalide eelnenud pressikohtumisel. Foto: Jörgen Norkroos
Korvpall
29. aprill 2017, 21:02

Rannula: keegi sellest mängust eriti midagi ei lootnud, kuid arvan, et suutsime ühtteist tõestada (2)

Korvpalli Eesti meistrivõistluste poolfinaalseeria avamängus võitis Kalev/Cramo Kuressaares napilt 73:71 Pärnu Sadamat. Suurüllatus ei olnud kaugel, sest veel 2.24 enne lõppu juhtis Pärnu 68:67.

Pärnu peatreener Heiko Rannula tunnistas mängujärgses telefonivestluses, et tema meeskonna peamine eesmärk oli end märgatavaks teha – näidata, et Pärnu suudab tiitlikaitsjale vastu hakata. Sellega saadi hakkama.

"Mängijatele ei ole mul kokkuvõttes ühtegi etteheidet, pigem endale. Ka paar kohtunike otsust tahaksin kordusest üle vaadata," rääkis Rannula.

Kokkuvõttes on juhendaja rahul, et hoolealused suutsid tõestada Pärnu korvpalli taset. "Saalis ei olnud ühtegi ajakirjanikku, kohal polnud Eesti eliitkohtunikke. Keegi sellest mängust eriti midagi ei lootnud, kuid arvan, et suutsime ühtteist tõestada."

Pärnu fännid. Foto: Stanislav Moshkov

Teisipäeval kohtuvad samad meeskonnad juba Pärnus ja seal loodab Rannula näha teistsugust huvi. "Meie eesmärk oli panna ennast rääkima. Loomulikult oli ka võit käega katsutav ja jäi üksikute nüansside taha. Seekord läks nii – õpime ja proovime paremini. Iga mäng on erinev ja me ei tohi pilvedesse tõusta."

Täna seitsme mehega mänginud Pärnu saab teisipäeval kasutada ka Edvinas Seskust. "Rapla mängib samamoodi seitsme mehega, keegi peale Cramo üle kaheksa mehe ei kasutagi. Selle taha ma täna kindlasti ei poe. Küll aga annab Seskus meile ühe lisakäigu juurde," ütles Rannula.