Valtteri Bottas Sotši ringrjal.Foto: ANDREJ ISAKOVIC
Spordivaria
30. aprill 2017, 22:58

NII SEE JUHTUS | Sport 30.04: Valtteri Bottase triumf Sotšis! Liverpool püsib kolmandal kohal (7)

Mida toob meile aprilli viimane päev spordimaailmas? Jälgi Õhtulehe otseülekannet ja saa teada!
22:57
KORVPALL

Kangurilt tänases võidumängus 27 minutit, viis punkti ja kuus lauapalli.


22:53
JALGPALL
Konstantin Vassiljev. (Jagiellonia / Facebook)
22:25
JALGPALL

Jalgpalli Eesti meistrivõistlustel võitis tiitlikaitsja FCI täna 6:1 Paidet ja tõusis tabelis viiendale kohale. Liidritele kaotatakse avaringi järel kümne punktiga.

22:15
SAALIHOKI

Eesti saalihokimeistriks tuli EMÜ Spordiklubi, kes Õismäel toimunud otsustavas finaalmängus oli 5:3 (2:1; 2:1; 1:1) parem Sparta Team Automaailma meeskonnast ja võitis seeria 3:2.

Tasavägiselt kulgenud kohtumise teise kolmandiku alguses oli tablool 2:2 viik, kuid pärast seda õnnestus tartlastel mõne väravaga ette minna ja eduseisu lõpuni hoida.

21:55
KORVPALL

FCR Media/Rapla KK tegi ajalugu ja teenis Balti liigas teise koha

Leedus Druskininkais lõppes kaks päeva kestnud Balti liiga (BWBL) finaalturniir, mis läheb aalukku kui Eesti jaosk aegade edukaim. FCR Media/Rapla KK naaseb öösel koju hõbedaste medalite ja karikaga. 

Eile alistas FCR Media/Rapla KK poolfinaalis suurepärase lõppmänguga Poola meisterklubi Energa Toruni 63:61 (Mesila-Kaarmann 14+8 lp, Püü 13, Donders 12, Köster 9+9 lp) ning jõudis finaali. Teises poolfinaalis võitis suurfavoriit Kurski Dinamo-Farm (Venemaa esiliiga liider) Leedu meistrit Marijampole Suduvat 68:58.

Nii kohtus Rapla naiskond täna esikohale võimsa Kurski tiimiga, kus põhitegijate seas kolm üle 190 cm mängijat. Tõttöelda oli FCR Media oma eesmärgi küllaga täitnud, kuid sellest hoolimata mängiti tugeva Venemaa jõu vastu oluliselt paremini kui selle hooaja kahes eelmises kohtumises. Kaotus 42:70 küll, ent kaitses mängiti varasemast paremini ja võideldi lõpuni. Sellest katsumusest tuldi nö auga välja.

Saatuslikuks sai paraku esimene veerand (12:29). Teine ja kolmas veerand kokku kaotati "vaid" 17:21. Kolmandal veerandil jõudis meie naiskond korra 15 punkti peale - 27:42, kuid seejärel kasvatasid venelased taas vahet. Laud oli Kurski käes, kaheste tabavus võrreldamatult vastase kasuks.

19:55
JALGPALL
Ragnar Klavan. (Andrew Yates)
18:56
VÕRKPALL
18:26
VÕRKPALL

Jarmo Jagomägi võrkpallisaalist: Selver ei saa veel karikat kätte! Kolmandat vaatust alustas tervamalt Tartu, kui kiiresti kasvatati eduseis kolmele. Pärast Selveri 5:8 kaotusseisul tulnud mõtlemisaega õnnestus võõrustajatel kolm punkti jutti saada ja mänguseis viigistada. Seejärel vastasid vahespurdiga omakorda jälle külaised ning pääsesid ette viiega. Kuigi Selver püsis korralikult sabas, siis tartlaste sisuliselt tribüünilt ära pääsetud, ja punktist vormistatud, pallist saadud hea emotsioon kandis nad geimi lõpuni - 25:20! Finaal jätkub!

18:05
VÕRKPALL

Jarmo Jagomägi võrkpallisaalist: Asi hakkab riiulisse saama? Selverit teises geimis äärmiselt kindel esitus. Võõrustajad surusid tartlased oma serviga korralikult ära, kui tihtipeale korraliku rünnakuni ei jõutudki. Ühepoolses geimis kindlustas Selver endale 25:15 paremuse ning 2:0 edu. See tähendab, et meistritiitli võitmiseks läheb veel vaja vaid ühte geimi. Vaatame, kas Tartu suudab end veelkord koguda ja tänasest mängust ikkagi alustuseks vähemasti lahingu anda.

(Stanislav Moškov)
17:31
VÕRKPALL

Jarmo Jagomägu võrkpallisaalist: Finaalivääriline avageim! Selver haaras kiirelt mänguohjad ning pääses parimal juhul neljaga ette. Veidi uniselt alustanud tartlased püüdsid võõrustajad seisul 17:17 kinni ning said korralikult mängu sisse. Pärast kordamööda punktide vahetamist, õnnestus külalistel 21:21lt kaks punkti järjest teenida, kuid sellest veel ei piisanud. Selver jõudis pärast Lincoln Williamsi serviässa 24:24 viigini ning 25:24 juhtimagi. Tartlased said veel ühe punkti, kuid avageim siiski 27:25 Selverile!

17:26
VORMEL-1


17:07
VÕRKPALL

Jarmo Jagomägi võrkpallisaalist: Kui varasemalt on rohkem kavaldanud Tartu peatreener Oliver Lüütsepp, siis kuuendaks finaalmänguks on oma käik tehtud ka Rainer Vassiljevil. Selveri poolt on liberona üles antud nurgaründaja Rauno Tamme. Siiani peamiselt seda rolli täitnud Denis Losnikov käib vastu võtmas servi, Tamme on väljakul kaitses. 25aastase vollemehe jaoks pole libero-positsioon sugugi võõras, kuid finaalseerias näeme seda esmakordselt.

16:57
VÕRKPALL

Jarmo Jagomägi võrkpallisaalist: Võrkpallisõbrad võivad õnne tänada - eestikate finaalseeria oleks võinud lõppeda juba täpselt nädal tagasi, kuid õnneks see nõnda ei läinud. Eelmisel pühapäeval oli mänguseis 3:0, kui Selver Tartut võõrustas, tänaseks on aga tallinlaste edu sulanud 3:2le. Kas tartlased suudavadki hiiglaslikust august välja ronida ja seeria täna Audentese spordihallis viigistada? Varsti saame teda, pall mängu juba loetud minutite pärast - Selver vs Tartu ja kuues finaalmäng!

16:56
VORMEL-1

Veidi enam kui viis miljonit elanikku, kaks meest F1 etapi poodiumil. See on Soome!


16:54
VORMEL-1

Bottas tegi ajalugu. Kas soomlane on võimeline ka MM-tiitli nimel võitlema?


16:43
VORMEL-1


16:36
VORMEL-1

Bottasele elu esimene etapivõit! Poodiumil kaks soomlast! Oli põnev võidusõit, palju õnne põhjanaabritele!


16:34
VORMEL-1


16:31
VORMEL-1


16:29
VORMEL-1


Loe rohkem