Middlesbrough vs Man CityFoto: LINDSEY PARNABY
Jalgpall
30. aprill 2017, 17:59

Manchesteri klubid tegid Liverpoolile järjekordse kingituse! (5)

Jalgpalli Inglismaa kõrgliigas kaotasid täna punkte mõlemad Manchesteri klubid. United viigistas 1:1 Swansea’ga, City ei suutnud enamat 2:2 viigist Middlesbrough vastu.

United läks Wayne Rooney penaltist küll juhtima, kuid 11 minutit enne lõpuvilet Gylfi Sigurdsson viigistas. City jäi Middlesborgh vastu kaks korda kaotusseisu, kuid Sergio Agüero ja Gabriel Jesus suutsid Manchesteri sinisele poolelt ühe punkti kindlustada.

Järjekordselt lõikab Manchesteri klubide punktikaotusest kasu Ragnar Klavani koduklubi Liverpool. Esimese kingituse tegid City ja United juba nädala keskel, kui meeskonnad omavahel viiki mängisid.

Manchester United vs Swansea Foto: Jason Cairnduff

Liigatabelis säilitas Liverpool 66 punktiga kolmanda koha. City on samade punktidega neljas, United jääb punkti kaugusele ja on viies. Kõigil jääb pidada veel neli mängu. Euroopa Meistrite liigasse pääseb esinelik.

Liider Chelsea sai ülivajaliku 3:0 võidu võõral väljakul Evertoni üle, väravad kanti Pedro, Gary Cahilli ja Williani nimele. Edu teisel kohal asuva Tottenhami ees on nüüd seitse punkti, Tottenham peab oma 34. vooru mängu täna, kui võõrustatakse linnarivaali Arsenali.