Videointervjuu Oliver Oravaga.Video: Stanislav Moškov
Võrkpall
30. aprill 2017, 21:06

ÕHTULEHE VIDEO | Finaali kangelane Oliver Orav: vahet pole, kas esimest, teist või kümnendat korda - väga võimas on Eesti meistriks tulla

Võrkpalli Eesti meistrivõistluste viimases finaalmängus üleplatsimehena 23 punkti toonud Oliver Orav tõdes, et hooaeg tiitliga lõpeta on suurepärane. 

"Sama tunne, mis aasta aega tagasi," sõnas teist aastat järjest tiitliga pärjatud nurgaründaja. "Väga võimas on Eesti meistriks tulla. Vahet pole, kas tuled esimest, teist või kümnendat korda, siis tunne on ikka täpselt sama." 

Tänase võidu tõi Orava sõnul hea vaimne valmisolek. "Usun, et otsustavaks sai meie enda emotsioon. Suutsime tahaplaanile jätta selle, et see võib olla viimane mäng. 

Enamus meestel oli see kahes viimases mängus kuskil natuke ikkagi kuklas kinni. Võib-olla hakkasime natuke kartma ja palju oli ebaõnnestumist ja rabedust mängus." 

Seda, et seeria käest ära läheb, 21aastane vollemees ei peljanud. "Ei usu, et kellelgi sellist tunnet tekkis. Pigem tekkis see, et meil on vaja kätte saada see üks mäng. Me ei keskendunud sellele, et Tartu võitis. Tartu tegi kaks väga head mängu."

Miks tartlased üldse kaks mängu kätte said? "Ronald Järv muutus," rääkis Orav konkurentide edu võtmest. "Meie enda serv oli veidi hambutu ja selle tõttu nende tempod skoorisid väga hästi. Seeria vältel mängis Tartu suhteliselt samamoodi ja ühtlaselt, meie ise kõikusime jube palju." 

Vaata videost, kuidas nurgaründaja kogu hooaja kokku võtab.