Rapla vs Tartu teine poolfinaalmängFoto: Martin Ahven
Spordivaria
1. mai 2017, 23:55

NII SEE JUHTUS | Sport 1.05: Rapla jõudis finaalist võidu kaugusele, Liverpoolile võit (1)

Töörahvapüha tähendab suurele osale rahvast küll puhkust, kuid sportlased ei saa treeninguid ega võistlusi tänagi vahele jätta. Õhtu üheks tippsündmuseks saab korvpalli Eesti meistrivõistluste poolfinaal Rapla ja Tartu Ülikooli vahel. Tartus toimunud avamängu võitis Rapla 70:60. Nagu ikka, Õhtuleht hoiab lugejat spordimaailma kõige kuumemate uudistega pidevalt kursis. 
23:55
SPORDISÕBER

Sellega lõpetame ka tänase spordipäeva! Ühinege meiega juba homme, kui mängitakse taas korvpalli meistriliigas poolfinaal ning algab ka üks jalgpalli Meistrite liiga poolfinaal! 

23:54
JALGPALL
23:46
JALGPALL

Eestlastel on ka põhjust olla elevil - Ragnar Klavan jookseb 87. minutil platsile Adam Lallana asemel! Rõõm eestlast taas palliplatsil näha! 

23:36
JALGPALL

Natukene üle kümne minuti veel mängida, Liverpool juhib veel 1:0! 

23:14
JALGPALL


23:07
JALGPALL

Teine poolaeg algas! 


22:50
JALGPALL

Emre Cani imevärav lõpetab sisuliselt ka poolaja! Liverpool juhib 1:0! 


22:49
JALGPALL

Emre Can viib Liverpooli juhtima just enne poolajavile! 


22:26
JALGPALL

25 minutit mängitud, seis jätkuvalt viigis 0:0! 

22:01
JALGPALL

Kohtumine algas! 


21:50
KORVPALL
FIBA Meistrite liiga võitnud Tenerife võistkond (Twitter)
21:04
JALGPALL

Tänase spordipäeva lõpetab Watfordi ja Liverpooli vaheline mäng! Ragnar Klavan on piisavalt tervenenud ning istub täna vahetusmeestepingil. Võib olla pääseb ka mängu! 



21:02
KORVPALL
Rapla vs Tartu teine poolfinaalmäng. Rapla fännid - rõõmustage! (Martin Ahven)
20:46
KORVPALL

2.54 mängida, Rapla juhib veel üheksaga! Kodumeeskond on suutnud enda edu hoida, aga kolm minutit on korvpallis väga pikk aeg! 

20:34
KORVPALL

Neljandat veerandit on vähe paremini alustanud Tartu, kes natukene rohkem kui kahe minutiga vähendanud vahe kaheksale silmale. Põnevus veel säilib... 

20:31
JARMO JAGOMÄGI, Rapla

Kas tõesti hakkavad asjad selgeks saama?! Rapla ei jäta kolmandal veerandil tartlastele mitte mingisugust hingamisruumi. Vankumatult kasvatati edu ning viimasele vaatusele minnakse võõrustajate 55:40 eduseisus. Ei ole Tartu võimalust mitte kuskilt näha...

Rapla vs Tartu teine poolfinaalmäng (Martin Ahven)
19:53
JARMO JAGOMÄGI, Rapla

Kes oleks seda julgenud uskuda? Poolfinaalseeriat on mängitud poolteist kohtumist ja Rapla on Tartus mänguliselt pea igas elemendis üle. Loomulikult leidub play-off´ile omast rabedust, kuid Aivar Kuusmaa hoolealused tunnevad end platsil tunduvalt mugavamalt ja leiavad loogilisemaid lahendusi.

Poolajaks Rapla edu 35:28, kuid mänguliselt on vahe ilmselt suuremgi... Gert Kullamäe tuleb midagi välja mõelda, kui tahab siit Tartuga finaali jõuda.

Rapla vs Tartu teine poolfinaalmäng (Martin Ahven)
19:32
JARMO JAGOMÄGI, Rapla

Ei ole Tartu ikka omi asju korralikult käima saanud. Rapla alustas taaskord kohtumist tervamalt, kui Thomas van der Marsi kaheksa punkti toel pääseti 8:2 ette.

Rünnakul hädas olnud tartlased said end vähehaaval käima ning Tanel Soku osavusega murti korralikult Rapla maa-ala. Veerandaja lõpuks napp 19:18 edu Raplale. Täna siiski tunduvalt võrdsem mäng kui reedel Tartus.

19:18
KERGEJÕUSTIK
19:07
JARMO JAGOMÄGI, Rapla

Rapla alg5: Bratož, Paasoja, Kaldre, Kajupank, van der Mars
Tartu alg5: Sokk, Dorbek, Jõesaar, Talts, Milka

Loe rohkem