Ott Tänak ja Martin Järveoja publikurohkel Argentina rallil.Foto: Nicolas Aguilera
Auto-Moto uudised
1. mai 2017, 11:54

Malcolm Wilson: Tänaku ja Evansi etapivõit pole enam kaugel (1)

M-Spordi rallitiimi juht Malcolm Wilson oli Argentina ralli järel veidi pettunud, kuid usub, et tema noorema põlvkonna sõitjad Elfyn Evans ja Ott Tänak jõuavad peagi etapivõiduni.

DMACKi rehve kasutava Ford Fiestaga kihutanud Evans liikus kindlalt võidu suunas ja korraks kasvas tema edu teiste ees ka minutini. Ometi suutis Hyundai piloot Thierry Neuville hakata vahet vähendama ning viimase kiiruskatsega ka britist mööduda. Mehi jäi eraldama kõigest 0,7 sekundit.

Ott Tänak ja Martin Järveoja Argentina rallil. Foto: DIEGO LIMA

"Valmistab pettumust, et jäime võidust nii napilt ilma, kuid vaatame asja positiivselt. Jõudsime kolmandat korda sellel hooajal kahe autoga poodiumile (Evans teine, Tänak kolmas – toim), jätkame MM-sarjas liidrina nii individuaalses (sarja liider on Sebastien Ogier – toim) kui meeskondlikus arvestuses ja lisaks oleme ainus tiim, kellel kirjas poodiumikoht igalt etapilt – see on väärt saavutus," rääkis Wilson M-Spordi pressiteenistuse vahendusel.

"Elfyn on kindlasti pettunud, kuid ta näitas terve nädalavahetuse jooksul imelist sõitu,“ kiitis pealik. „Kui ta sai sõita ilma tehniliste probleemideta, siis ei suutnud keegi temaga sammu pidada – see peaks tulevikuks andma palju enesekindlust. Nagu ka Oti puhul, pole tema esimene etapivõit enam kaugel."

Elfyn Evans ja Daniel Barritt. Foto: Nicolas Aguilera