Blogid

Selles riigis ma küll ühtegi viga teha ei tahaks (217)

LISA KOMMENTAAR

Hädas maakas24. september 2017, 22:49
Tubli tüdruk Katrin. Olen nõus siin ühe Kommenteerijaga- nii ta vist ennast nimetas. Katrin ajab õiget asja. Peame õppima ja vahel saama teada , mis tegelikult toimus ja miks mõned asjad nii juhtusid.
Katrin, oled tubli, sinu saated on huvitavad ja ära pööra tähelepanu nendele, kes siin vahel lihtsalt oma pahameelt välja elavad.
Edu ja jaksu Sulle kogu südamest! Ootame ikka Sinu saateid.
Kuna ma siin nüüd olen, siis palun kommenteerijatelt abi. Mida teha naabritega, kellel maja turvakaameraid täis, ootan nüüd millal sotsiaalmeediast oma pere leian. Vähe sellest nüüd on pandud valgustid, mis häirivad mu privaatsust, olen nagu laval. Pole iial tahtnud staar olla, aga nüüd kahjuks naabrite sunnil pean olema.
Abi kuskilt ei saa. Seadused läbi loetud, targemate inimestega räägitud. Perel närvid läbi, perenaisel vererõhku enam alla ei saa. Selle peale ütlen, et ega vist põlisel eestlasel polegi enam mingeid õigusi ega privaatsust.
Minu meelest tuleks teha parandusi turvaseadete kohta Riigikogus ja kiiremas korras.
Palun abi, armsad kommenteerijad.
eakas eestlane8. mai 2017, 21:04
Sa lapseke oled teinud juba vea, seda siis kui arvasid, et hakkad ajakirjanikuks ja arvamusliidriks- enne kui millegi kohta sõna võtad, tee endale selgeks, kas see mida õigustad on kuritegu või viga.
x8. mai 2017, 17:12
Ettepanek-panna 10 tsiklile kaamerad peale ja igaühele maksta bensiiniraha 100 km läbimiseks.
5 tsiklit kaameratega linnadesse ja 5 maanteele.Ja köik söidavad täpselt kiirust ja eeskirju jälgides.
Siis oleks näha ,mis tegelikult liikluses toimub.
kiitus8. mai 2017, 10:34
Kommentaariumi asjalikem komm:
.... / 09:23, 3. mai 2017
et siis8. mai 2017, 09:49
Kallutan natuke siiapoole-sinnapoole ja jätan minu versiooniga sobimatu üldse mainimata. Tulemuseks looke lillelapsest keda pahad politsei onud kiusavad.
msi to kommenteerijatele5. mai 2017, 15:36
midagi nii naeruväärset annab ikka välja mõelda -kommenteerijad on riigiametnikud. kuuuurija fb lehel on samasugused kommentaarid, kas samuti riigiametnike omad?
blogi lugemisest ei piisa, vaja on vaadata ka kuuuurijat. 3 peamist asjaolu, mis kinnitavad, et tegemist on kallutatud saatega.
1. mootorratturist on loodud pilt kui sentimentaalsest ja romantilisest tegelasest. absoluutne vale. kõige paremini iseloomustab teda siinsamas kommentaariumis tsiteeritud instagrammi postitus.
2. sündmuste käiku on lust sihilikult moonutanud ja lõiganud videost välja selle osa, kus on näha, et oli olemas jalakäija, kes põgenes peitu mootorratta eest
3. lust promob tõelise kaabaka- ekskaitsepolitseinik Põdra õigusbürood. tegelikult teeb ka selle kaabakaga koostööd mootorratturi õigustamiseks. ütle, kes on su sõber ja ma ütlen, kes oled sa ise...
näib, et nii lust kui tema parem käsi on närvi läinud. kus on nüüd see kuulus lusti reaktsioon näidata vastastele keskmist sõrme?
Kommenteerijatele4. mai 2017, 23:50
Kuulge kodanikud! Rahunege nüüd maha ja lugege uuesti tekst üle. Kõik mis seal kirjas on ju see, millest te olete ise kommentaarides kirjutanud aga siin on autoriks Lust kes on teile kui punane rätik. Tegelikult on ta ju tõstatanud oma saadetega teemasid mida keegi torkida ei julge. See ei meeldi ametnikele, kes siin ka suures osas kommenteerijad. Kas see, et poiss tegutses idiootlikult ei olnud kirjas? Kas see, et politsei ei oma kogemusi selliseks peatamiseks oli vale? Kas see, et meedia esitas valeandmeid kiiruse kohta oli vale? Kas see, et video näitas tegelikult puhast tagant otsasõitu mida näidatakse kui sundpeatamist oli vale?
Plõksige kodus naise või mehega, ülemusega, alluvaga ja kribige lollusi edasi aga antud juhul oli saade 100% õigesti üles ehitatud!
PS. Mees käitus valesti,, see on 100% õige aga kas ka see naispolitseinik, kes hakkas peale avariid leedulannal käsi väänama, on ikka oma ametikoolituse esmaabi osas saanud?
Juulius4. mai 2017, 22:24
Lihtsalt vastik oli vaadata, kuidas Andre neid pisaraid endast välja pigistas ja vanaisa selja taha üritas pugeda.
Lp. Katrin! Kuidas läheb Omaril? Võiks ehk anda teada tema edusammudest Eestis ja kooliõpingutes. Loodan, et ta ei ole kauaigatsetud Eestimaa tolmu oma jalgadelt raputanud.
nõustuja8. mai 2017, 10:26
Omari-värk huvitaks küll.
kp.4. mai 2017, 19:48
on uskumatu et on inimesi kes nagu õigustavad mootoratturit
on8. mai 2017, 22:52
uskumatu, et õigustatakse otsasõidu tagajärjel kehavigastuste tekitamist- nagu asjast aru saan, on Lust õigel soonel ja politseinike teod tulevad niikuinii päevavalgele, mis sest, et kaamerate sisu ei anta avalikkusele teada...ma tean küll kuidas nad räägivad ja omavahel suhtlevad, olen kaugelt kuulnud paljutki ja ikka saab seda võrrelda inimese võimuihaga.
loomulikult 10. mai 2017, 11:02
on pätid pättide poolel ja soovivad, et saaksid maanteedel ja kõnniteedel vabalt rallitada - kui seda politseid ees ei oleks.Jalakäijatest saab ju üle sõita.
Katrin ei saa aru10. mai 2017, 11:00
et kui mootorrattur sõidab politsei eest teadlikult ära, lootuses et mootorratas mahub ka kõnniteele ja mujale jalakäijate sekka, kuhu auto ei pääse, siis ei tunne talle enamus seadusekuulekatest kodanikest kaasa, kui ta lõpuks peatatakse., sest liiklushuligaani peatamine on politsei KOHUS.Kui huligaan oleks kahetsenud, võinuks ta ISE peatuda, aga ta lootis pääseda ja politsei üle irvitada.Ta ei mõelnud, et seab teised inimesed ohtu, enda elu pärast aga hakkas küll tagantjärele pisaraid valama.MEES ?
eakas eestlane4. mai 2017, 19:03
Kuritegevus pole mingi mäng, see on ohtlik ja sellele peab kohe eos lõpu tegema. Arvata, et see mootorrattal kihutanud huligaan enam tulevikus selliste asjadega ei tegeleks oles tõesti naiivne. Inimene rikkus seadust mitmes olulises punktis, mis kõik väärivad korralikku karistust, aga siin hakati pätti ninnu-nännutama ja päri karva silitama- selliste koht on vangimajas.
endine vaataja4. mai 2017, 08:55
Tegelikult on Kuuurija lihtsalt lapsikult tehtud saade. Sealsed teemakäsitlused on naiivsed ja käsitletud lapsikus võtmes.
mitteendine8. mai 2017, 10:26
Meie4. mai 2017, 05:55
k aristused on nii väiksed ja oleks pidanud peatuma - mäletate jugtum laipsoo sai tapmise eest veel raha. Katrin esimene kord oleme samal arvamusel ja olete julge naine
Aadu3. mai 2017, 23:51
Laias laastus hea näide meie korravalvuritest ja meist endist. Silma jäi ainult korralikult kommenteerima pandud ametnike hulk. Jah see stiiliga annab suurt osa mõjutada. Kuid õnneks on siiski kahejalgseid alternatiivselt nägevaid inimesi . Meedia abil võib ka kõige kõvemad kujud maasse tampida. On hea näide kui võim on küll vahetunud, kuid kui meedia on vana võimu valduses, võivad head kavatsused ikkagi tuksi minna. Tore kui mõni oskab oma alternatiivsust siin riigis julgelt avaldada.
Aadule4. mai 2017, 00:28
Aadu, ega su perekonnanimi pole äkki Lammas?
on8. mai 2017, 22:53
su oma siis oinas või...
.3. mai 2017, 19:34
Katrin oleks võinud oma Inglismaale jääda.
Suur vahe on ilmselgel seaduse rikkumisel ja vigade tegemisel (teisisõni: eksimisel).
Kurb, kui ajakirjanik üritab pättidest kannatajaid teha--labane ja odav tegevus.
Vaata Katrin,3. mai 2017, 19:30
vigu teevad kõik ja loodetavasti õpivad nendest. Aga teadlikult ja tahtlikult minna viga tegema - see räägib pehmelt öeldes arengupeetusest.
Kui..4. mai 2017, 10:39
...keegi tahtlikult vigu ei teeks,siis poleka politseid vajagi.
on8. mai 2017, 22:55
siis otsasõitjad need peetusega?
andrei3. mai 2017, 18:53
Kas mingi umbkeelne andrjuuhha lasnast?
..3. mai 2017, 18:43
Vaat see jutt, mida Lust praegu ajab, on täielik jama. Paistab,et paar parajaid said kokku. Üks rumal kutsub saatesse ja teine rumal ka sinna ronib. Targem oleks olnud sel rattamehel tõsiselt kahetseda, karistus vastu võtta ja edasi minna. Aga mille nimel veel kaagutatakse, ei mõista.
Room3. mai 2017, 18:29
Saate autorile: sa räägiksid hoopis teist juttu, kui sul oleks laps ja su laps oleks selle lendava mürsu teele ülekäigurajal ette jäänud...
Selle eest, et see lugu inimohvriteta lõppes, tuleb tänada politseinikku, kes volkeri roolis istus!
Aga...4. mai 2017, 10:42
...kui su laps oleks motikal istunud?
kas 10. mai 2017, 11:05
vanemad peaksid oma laste pättusi kaitsma, et neist ikka korralikud kurjategijad kasvaksid?
Radist3. mai 2017, 18:04
Blogi eelmises kommentaariumis vihjas keegi, et oh aegu? Tõesti, mingi formaat aastail 2008-2011 isegi oli, ent olgem ausad – praegune Lust erineb omaaegsest londonilustist nagu öö ja päev.
PS3. mai 2017, 15:59
Parim variant on karistus vastu võtta ja sellega asi lõpetada.
Kahjuks ei ole nii noormehel ega ka KL ettekujutust Eesti kohtute tegutsemisest.
Põder ei ole antud asja jaoks piisav õigusnõustaja?! Te ei tea isegi millise õiguse asjatundjat palgata. Tegemist ei ole liiklusseaduse tõlgendamisega. Seal ei ole midagi arutada.
Arvata et politsei pani toime mingi ründe jne on hoopiski eraldi teema. Võib-olla olekski mingi alus kuid Eesti kohtusse sellise asjaga minna on puhas raha raiskamine.
Leena3. mai 2017, 15:16
Katrin.oled väga hea ajakirjanik.Huvitav.millistest kodudest tulevad need kõigi ja kõige sõimajad.minu kaastunne.
3. mai 2017, 18:09
leena. mina.tulen. samast. koolist. kust. sinagi
kodar3. mai 2017, 13:59
Kui loodus pole oidu andnud on pea võimatu juurde õppida nagu antud lugu näitab.
tublid3. mai 2017, 13:25
Lust pidi ju Inglismaal olles võtma Buchanan nime, sest Lust on inglise keeles "himu".
Päris kümnesse see nime tähendus tal. Pakun välja, et need kes Lustiga ühel nõul on õigustavad ka V. Putinit ja Isis liikumisest, kui endale valetada siis ikka täiega.
lootusetu3. mai 2017, 13:14
Mõtlesin, et kirjutan oma negatiivist Lusti suhtes ja nüüd on näha, et mingi 25% eesti inimestest on sama lusti/Ilvese ajuehitusega. Lolle on rohkem kui ma arvasin.
kurr3. mai 2017, 12:26
Lusti pealkirjast võib välja lugeda, et Eestis ei andestata inimesele kõige väiksematki eksimust. no sel juhul on Lustil endal erakordselt vedanud.
mitu aastat pettis ta kroonikalt raha välja jättes neid uskuma, et tal on õnnestunud imbuda Londoni kõrgklassi pidudele. nii eksklusiivsete reportaazide eest määras kroonika autorile eriti priske honorari. asi lõppes halvasti ainult kroonika peatoimetajale, kes ülemuste käest kõva peapesu sai.
umbes aasta aega tagasi laimas Lust päris räigelt psyhhoterrori solisti Freddyt tv3 uudistesaates. Lust kajastas Tartu kunstihoones toimunud vargust ja sigatsemist -näituse eksponaatidesse urineerimist ja sealt supi söömist. nii toimis Tartu punkar Psaiko. Lust ei vaevunud uurima, kes see Psaiko on ja piirdus isikliku loogika kasutamisega. kui on olemas punkar Psaiko ja punkansambel Psyhhoterror, siis järelikult on P saiko selle ansambli solist. efekti mõttes toppis ta saatelõiku ka Psyhhoterrori video.
pärast seda, kui tuli välja, et Freddyl pole looga mingit pistmist, mühatas Lust ainult vastuseks "kellel ei juhtu". Freddy ees ta vabandanud pole, ennast süüdlaseks ei pea. arvab, et loo eest vastutab telekanal.
tegelikult vastutab ikkagi Lust ise ja Freddyl on olemas seaduslik alus Lusti käest tekitatud moraalse kahju eest kahjusumma sisse nõuda.
Lust poleks Lust, kui ta oleks võltsimisest hoidunud. pärast skandaali tegi ta saatelõigu arhiivis ringi. arhiivis on saatejupp, kus Freddyst ja Psyhhoterrorist pole poolt silpigi.
kas see 3. mai 2017, 10:56
tagaistmel8. mai 2017, 10:28
Kes ,kas see läti kuzja?
Manner3. mai 2017, 10:53
Katrin Lust-Kilk-Buc... eksperdid saadetes kuuuurija.Ulvar Veldi ebastabiilse närvisüsteemiga endine politseinik.Tema hoolimatusest oleks pääsenud lapsetulistajad karistusest,kuna jättis tegemata oma töö politseinikuna uurimisel( laps jäi õnneks ellu aga on ratastooli aheldatud invaliid).Samuti on Veldit karistatud kriminaalkorras-kohtuasi 1-15-6371/41. Indrek Põder-karistatud kriminaalkorras kohtuasi 1-12-3980/12.Sellised eksperdid ja arvamusliidrid Katrinil.Muidugi komertskanalil ongi vaja sellist ullikest nagu Katrin,et oma vaatajatel huvi tekitada, aga kas on eetiline siiski kasutada kerge puudega inimest nendel eesmärkidel?
money makes the world go round :S4. mai 2017, 09:22
Iga surnd setukas tuleb ka rahavankri ette rakendada. See mootorrattur on kes teab juba mitmes arnold...
kas3. mai 2017, 10:51
"plika" on mingi labane sõna?
see3. mai 2017, 10:49
tüdruk väitis saates, et nad ei saanud peatuda, kuna politsei oleks neile otsa sõitnud. Miks nad siis ei peatunud, kui sõitsid vastassuunast üle kõnniteele? Sinna ju politsei poleks sõitnud.
Mann3. mai 2017, 10:28
Tänapäeva Euroopas, kus pea iganädalaselt mõni hullunud terrorist rahvamassidesse sõidab, niimoodi amokki joosta (sõita), peab ikka väga rumal olema ja tänagu õnne, et teada lihtsalt maha ei lastud.
julge3. mai 2017, 10:23
tüdruk,kes oskas vastu hakata.ei ole politseil ka alati õigus.eksivad nemadki,ainult,et nendel on võim ja sellega on kõik öeldud.katrinil on veel südamlikkust jäänud,ei ole tuim tükk,nagu teised.kahju tõesti poisist,ta sai ju aru,et käitus valesti.miks siis teie ka veel teda materdate.
tee vahet3. mai 2017, 11:40
julgus ja hulljulgus ja ülbus ei ole samad asjad. sel tüdrukul jätkus vaid ülbust. kahju, et vähe said.
poiss ei saanud aru10. mai 2017, 11:09
et valesti tegi, muidu ei oleks politseid süüdistanud.Politsei tegevus oli ju poisi enda teo tagajärg.
Arvamus : Ilmselgelt süüdiolevate kurjategijate,nagu Savisaar voi see mootorrattur, kaitsmine 3. mai 2017, 10:18
õiglase karistuse eest ongi kaitsjalt isiklikku amoraalsust ning selgrootust nõudev tegu.
Arvan3. mai 2017, 10:14
Et bussi pidurid polnud korras.Ka siis mitte kui Tartus noor ülekäigu rajal alla aeti.
Maiu3. mai 2017, 10:00
Tundus et poiss sai veel asjast aru, aga see räuskav ingliskeelne tibi, mitte, meie politseid ei sõimata nii, teda peaks karistama, vähemalt sai karistuseks kerge luumurru, asi seegi
nuh3. mai 2017, 11:33
pidigi räuskama kui talle otsa sõideti.Ega tema eest ära ei sõitnud ja ega liikuvalt motikalt maha ka ei saa.
10:00-le8. mai 2017, 10:32
"räuskav ingliskeelne tibi" on kõrvalvabariigi kuuesõrmeline...
vombat3. mai 2017, 09:50
Mis inimeste ajudega ometi toimub tänapäeval.
Minna lubadeta sõitma, rikkuda korduvalt liikluseeskirju ja mitte alluda politsei korraldustele peatuda ja siis veel on politsei süüdi et kinnipidas süüvimatu tüübi? Haiged inimesed kes selle huligaani käitumist õigustavad. Sama haige asi nagu lubada mingitel omasooihartatel abielluda.
kui 3. mai 2017, 15:30
juba sinusugustel lubatakse eksisteerida, siis miks mitte teistel inimestel?
Oleksin3. mai 2017, 09:41
saanud aru kui see saade oleks olnud pärast politsei uurimist ja karistamist. siis oleks selgitus olnud kohane ja inimesed poleks niimoodi pöördesse läinud ja varislusega tegemist siin kindlasti pole. Laulukaare alla selline nolk ei tule ning seal käest kinni hoidvad inimesed pole sellised, kes ainult ära teha tahavad. Lihtsalt VALE ajastus saateks, arvan mina. Unustasin lisada, et sõida niipalju kui tahad ja oma kogemusi kuid tänavale ei minsa sõitma sõiduvahendiga, mille juhtimisõigus on puudu
Kuutörvaja3. mai 2017, 09:37
Oleks tahtnud Lust olla erapooletu uurija ,siis oleks ta ka raskeid küsimusi esitanud.Nagu näiteks ,et miks ei peatunud korduvatele politsei märguannetele vaatamata? Kuidas see motohiir siis enda humaanset peatamist oleks ette kujutanud ? Kaua ta kavatses niimoodi hullu panna linnavahel +? Mis oleks siis tema arvates nii kihvti mehe piirkiirus linnas ? Mis siia puutub vanavanemad ? Kas vanaisa soovitas politsei eest ajama panna ? Miks motohiir on juba korduvalt kiirust ületanud ? jne
Leo3. mai 2017, 09:28
Saatejuht ei saa kahjuks aru, et kogu raev liiklushuligaani vastu hakkas peale nende nn õigustavat postitust facebooki. Kui nad poleks seda teinud ja vaikimisi oma ränga eksimuse, politsei eest ära kihutamine ilma lubadeta seda on, oleks teema maha vaibunud ja asi ants. Samuti olin siiani saate Kuuuurija jälgija, kuid see saada mõjutas minu tulevast vaadatavust kindlasti. Saatejuht ei olnud teemas erapooletu ja seda oli selgelt tunda, kui ta tundis pättidele kaasa.
ise3. mai 2017, 11:42
aga arvas facebookis, et oli väga objektiivne ja erapooletu. see räägib lustist nii mõndagi. ta isegi ei saanud aru, et oli kaldu pättide poole.
...3. mai 2017, 09:27
on ikka kift nimi naisel, lustigu siis pättidega koos, kuni veel noor ja veri vemmeldab.
....3. mai 2017, 09:23
Millegipärast unustas Katrin küsida, mitu korda Andre tegelikult on politseil eest ära sõitnud? Oma nüüd suletul instagrammi kontol kiitles ta 16 korraga erinevates riikides. Nüüd suletud A & G Stunts Facebook lehel tutvustas ta oma uut BMW motikat: "My new partner of crime". Ja enesetutvustus:
Stay low,Go FAST.
Kill first,Die LAST.
One shot,one KILL.
No luck,all SKILL...
Kui ta varasemaid FB postitusi vaadata, siis tegemist on beebilõust tüüpi fcuk the police tegelasega. Aga nagu ütleb Mudiste vanasõda:" Fcuk the Police 16 korda ja tema penetreerib sind tagant üks korda."
Ehk siis iga päev pole pühapäev, vahel tuleb oma otsuste eest vastutada ka.
Ando 3. mai 2017, 15:50
Kui see nüüd tõele vastab,on see vend ikka üks paras jobski.
Kats3. mai 2017, 09:04
Katrin Lust on üks asjalikematest ja tublimatest naistest selles mandunud eestis.
Sel juhul 4. mai 2017, 09:28
jääb vaid kõrgemaid jõude tänada, et ülejäänud Eesti nii mandunud on ja neid "asjalikke" sedavõrd vähe on - vastasel korral ootaks meid vaid väljasuremine
3. mai 2017, 08:55
täna juba hilja aga kohe oleks pidanud kontrollima politseibussi pidurite korrasolekut.
Mis sa kontrollid neid3. mai 2017, 11:24
See on ju loogiline, et miski mõnisada kg kaaluv tsikkel peatub märksa kiiremini kui ca. 2,5 tonni kaaluv buss.
politsei3. mai 2017, 08:51
on sellisteks juhtumiteks ettevalmistamata ja koolitamata. See tagant sisse sõit oli kas juhi eksimus või bussi rikkis pidurite tõttu. Saates näidati ju tsiklite peatamise võimalusi ja nn võrgupüstolid ei ole raketiteadus. Seepärast ongi politseiriik, et kõik ametnike vead treitakse ja kuulutatakse pühadeks tegudeks. Kui päriselt politseid vaja on, pole mina abi sanud. TARTU MILL jahutünn võib Tartu mnt kõiki teelt välja rammida, ise vaata, kas jääd ellu või jääd alla.
3. mai 2017, 08:28
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
ega3. mai 2017, 11:45
ärmapätt kaitsebki ka teisi pätte.
alf3. mai 2017, 06:46
Selgus, et mootorrattur oli siiski proff. Ületas kiirust? Politsei oma agara-ogara tagaajamisega lõi ise liiklusohtlikke olukordi, mis päädis tahtliku otsasõiduga mootorratturitele. Politseil ei saa olla siin mingit õigustust endi ebaprofessionaalsest toimingust.
+++3. mai 2017, 05:51
mis juhtub mootorratturiga, kui ta 100+ km/h üle "siili" sõidab?
igatahes3. mai 2017, 08:53
aga see võte on kooskõlas olemaoleva seadusega ja seadusi PEAB ka politseinik järgima!
järgiski seadust3. mai 2017, 11:46
seadus käsib põgeneja peatada. hästi tehtud, minu lugupidamine politseile. loodan, et pätt pannakse vangi pikaks ajaks ja ei saa kunagi lube.
!!!3. mai 2017, 09:49
peale "siili" jätkab madalendu sama kiirusega aga kõik eraldi osadena.
no3. mai 2017, 13:52
karmim variant on tõmmata traat üle tee
heh4. mai 2017, 13:34
just-just, ja parem, kui kõri kõrguselt. nii või?
A3. mai 2017, 05:09
Aga kes keelab korralikult elamast ja seadustele allumast?
Ahaa3. mai 2017, 07:22
Räägi enda korralikust elust ja sellest kuidas kunagi ühtegi seadust ei ole rikkunud.
eks pätid10. mai 2017, 11:14
arvavad ikka, et ka teised on pätid, kasvõi salaja.Õnneks nii ei ole.
msi3. mai 2017, 01:22
kuigi teema on tõsine, teeb L ust mulle järjekordselt nalja. blogi aastatepikkuse jälgijana suudan ma eristada, millal kirjutab Lust ise ja millal mitte. kuigi jutt on iseenesest tobe, on kirjaoskuse tase normaalne. seega pole seda Lust ise kirjutanud. juriidikast ei tea Lust suurt midagi. ta õpib pähe võõra teksti ja kannab selle näitleja kombel ette. seekord oli teksti autoriks ilmselt kriminaalist endine politseinik. tore on pealt vaadata, kuidas Lust ja Evelin Ilves nii ühtemoodi mõtlema on hakanud. ometi oli Lust kaasautor Evelini mõnitava raamatu kirjutamise juures. raamat valmis Lusti mitteametliku leivaisa Savisaare tellimusel. Kuigi LUST on Savisaare tellimiste täitmisest viimasel ajal loobunud -vanamehel sai papp otsa - jagab ta tema maailmavaadet ja seab ennast Eesti õigussüsteemist väljapoole.
msi3. mai 2017, 01:22
kuigi teema on tõsine, teeb L ust mulle järjekordselt nalja. blogi aastatepikkuse jälgijana suudan ma eristada, millal kirjutab Lust ise ja millal mitte. kuigi jutt on iseenesest tobe, on kirjaoskuse tase normaalne. seega pole seda Lust ise kirjutanud. juriidikast ei tea Lust suurt midagi. ta õpib pähe võõra teksti ja kannab selle näitleja kombel ette. seekord oli teksti autoriks ilmselt kriminaalist endine politseinik. tore on pealt vaadata, kuidas Lust ja Evelin Ilves nii ühtemoodi mõtlema on hakanud. ometi oli Lust kaasautor Evelini mõnitava raamatu kirjutamise juures. raamat valmis Lusti mitteametliku leivaisa Savisaare tellimusel. Kuigi LUST on Savisaare tellimiste täitmisest viimasel ajal loobunud -vanamehel sai papp otsa - jagab ta tema maailmavaadet ja seab ennast Eesti õigussüsteemist väljapoole.
hilja3. mai 2017, 00:52
Seda teemat oli juba pikalt-laialt kõikvõimalikes väljaannetes kajastatud. Nüüd kargab äkki Lust välja oma tähtsa ja kallutatud jutuga, et äkki saaks veel mingi intriigi püsti panna! Kas juba ei aita ühe ja sama teema ketramisest, kui kõik asjaosalised ja muud spetsialistid on oma arvamuse ammu välja öelnud?
andrus2. mai 2017, 23:58
paar mu sõpra õtlevad ,et politsei auto ei saanud lihtsalt pidama ja sõitis mootorrattast üle ,seda pidavat videost näha olema.aga kui oleks sinna rataste alla jäänud inimene ....?
udras3. mai 2017, 00:25
Paar minu sõpra ütlevad, et mootorratas ei saanud lihtsalt pidama ja sellepärast ei peatunud märguandele, seda olevat ka videost näha, määä, määä.
Sõber Paar3. mai 2017, 10:12
Politsei valiski mõrtsukekipaazi rammimiseks koha kus inimesi lähedal ei olnud ja seega ei saanud inimesed sinna alla jääda.
2. mai 2017, 23:26
kurjategija juba hetkestkui lubadeta sadulasse istus.Parareel teise rallinokaga Paidest kes 2 vanurit kasti sôitis
raivo3. mai 2017, 07:31
ja kurjategija ka politseinik hetkest mil ta puudutas tsiklit,sest rammimine pole seaduslikult reguleeritud tegevus nagu saatest selgus.
....3. mai 2017, 09:08
Õige, lubatud on peatamiseks kasutada tulirelva.
RS 22. mai 2017, 23:20
Mine siis USA-sse politsei korralduse eiramise "viga" tegema. Saad pikema juttuta kuuli kerre ja asi ants.;) Ja ausalt öeldes poleks ka väga suur kaotus.
tõsi ta on3. mai 2017, 08:57
aga politseinke jaoks loodud seadustest peab seal politseinik kinni pidama, mitte nii nagu eestis. Seal saab politseinik ise karistada kui temale etteantud seadusi rikub.Meil siin...Politsei eksimine on inimlik eksitus aga tavainimese inimlik eksimine on kuritegu. See vahe on ja hr Vaher peab selle teemaga kiiresti tegelema hakkama. Eelkõige olgu kord oma meeste seas tagatud. Siis saate seaduskuulekust nõuda ka tavakodanikelt!
kiiruse sihilik ületamine10. mai 2017, 11:16
ja politsei eest põgenemine peale peatumise märguannet ei ole INIMLIK EKSITUS, vaid kuritahtlik tegevus ja teiste eludest mittehoolimine.
Hästi panete2. mai 2017, 23:08
Rammimist pooldavad kommentaatorid on tavaline lumpen, Eestis valitseks nagu pime keskaeg. Poleks uskunud et Eestis on nii palju õelaid, parastavaid, ja vastikuid inimesi - tundub, et see ongi Eesti Nokia a' la Eesti märk.
RS 23. mai 2017, 01:41
See eest eestis on palju sinusuguseid potentsiaalseid (liiklus)mõrtsukaid.
keda on rohkem ?3. mai 2017, 09:00
ja suhtarvuna võetuna on meil väga palju politseinikest mõrtsukaid, kuna Vaher arvab, et hoiab oma tooli sellega kinni, kui halbu ametnikke kaitseb ja nende tegusi mätsib.
veel paremini paned3. mai 2017, 11:51
vastupidi, lumpen ja isimsaast on ikka see osa, kes õigustab päti tegusid ja solvab politseid.
Enduser3. mai 2017, 18:44
Et siis ikkagi jääb nii, et tubli ja aus noor motofänn sattus täiesti alusetult politseivägivalla ohvriks?
valdis oja2. mai 2017, 22:47
Kas politseinike sõimamine pole karistatav? Sõltumata seisundist...
2. mai 2017, 22:37
See, et seda vaest vanainimest nüüd häiritakse ongi selle mõttetu saate tagajärg!
nwo2. mai 2017, 22:18
Lust õnneks näeb maailma ka hallides toonides, mitte must-valgelt nagu enamus trolle siin
asperger2. mai 2017, 22:44
Musta ja valge dualism on üks ausamaid, parimaid, lihtsamaid ja selgemaid üldse. Veelgi ausam ja selgem on vaid headuse ja kurjuse dualism. Ei näe mingit põhjust, miks vahetada hea ja kurja tundmine halluse vastu, mida propageerivad multikultiliberalistid-satanistid..
edgar2. mai 2017, 22:15
minu jaoks see motikasõitjate paar on samal tasemel 10 aasta taguste aprillimässajatega kes samuti ei olnud rahul maapeal pikutamisega, käed kinnipanduna. Mõlematel nässuläinud afterparty. Ikka teised süüdi.
asperger2. mai 2017, 22:13
Ei tea, miks üldse peaks keegi tahtma vigu teha? Vead juhtuvad kogemata. Kui halb tahtlikult sünnib, siis pole see viga, vaid kuritegu.
asperger2. mai 2017, 22:03
Tegemist on 22-aastase täismehe, mitte 14-15-16 aasta pubekaga. 22-aastane on juba vana inimene, kes vastutab oma tegude eest 100%. Mingist vemmeldavast verest ei saa 22-aastase puhul juttugi olla.
Lisaks meeldib autorile tuua võrdluseks mineviku tooreid aegu. Samas unustades, et alati on sellisele käitumisele eksisteerinud ka vastureaktsioon, mis noil tooretel aegadel oli ilmselt ka palju toorem kui seekordne pikalirammimine.
Vaat kus inglid siin2. mai 2017, 21:46
Loe ja imesta. Kust tuleb see õelus? On siin tegemist erilise matsirahvaga või on kurjad geenid tulnud segunemise käigus? Jääb vaid öelda, et esimese kivi visaku ikka see, kes ise patust puhas!
to 21:462. mai 2017, 22:36
keegi polegi patust päris puhas, aga ühte patta panna potensiaalsete mõrtsukatega kõiki...???
Tavaline kommentaator 2. mai 2017, 23:46
Kui sulle öeldi et oled patune siis ka oled, paar aastat kuluks ka sulle ära, kui palju virised siis tuleb politsei ja rammib sind natuke, küsid miks, vastan, sest nii on Eestis kombeks. Pealegi oled sa potentsiaalne kurjategija sest võid oma mölaga kelleski südamerabanduste põhjustada järelikult tuleb sind ellimineerida ühiskonnast?
võrdsus3. mai 2017, 09:02
selles loos oli ni mootorrattur kui ka politseinik võrdselt potensiaalsed mõrtsukad. Vahe ainult selles, et politseinik, peaks suutma rohkem ette arvestada ja vahel ka MÕTLEMA enne, kui midagi teeb või suust välja ajama hakkab.
Matsid2. mai 2017, 23:41
istusid rattasadulas. Vabandust kriiskav isend oli matsinna!
to vaat kus inglid siin3. mai 2017, 11:53
et kui ma ka korra läksin punase tulega üle tee, siis nüüd ma ei tohiks arvata, et see varik on pätt ja k õnts? kle, puhka õige jalga :D
Kihutaja3. mai 2017, 18:42
No ilma lubadeta sõitmine + kiiruseületamine + liiklusreeglite eiramine + teiste elu ohtuseadmine + politsei eest ärasõitmine +++ ei võrdu kusagilt otsast punase tulega üle tee minemisega... selline on ikka pätt ja k õnts täielik.
Bobik5. mai 2017, 08:32
Sa võiks ise jalga puhata, et nii kohatuid võrdlusi välja tood :D
mikk2. mai 2017, 21:45
Eks avalikkus tõmbas nüüd lati paika, ei taha rohkem hala kuulda kui mõni politseinik tagaajades kedagi alla ajab või lihtsalt eest ära põgenejale kuuli pähe kihutab .... oma viga siis onju?
kusti2. mai 2017, 21:40
Kõik need, ka sina Katrin, oleksid hurjutanud politseid mittemidagitegemises, kui asi oleks lõppenud mõne kõrvalseisja (hoidku, selle eest, et mitte lapse) õnnetusse sattumisega. Nii, et mõtle ikka enne hoolikalt, millest räägid. Üldiselt olen sinu suur austaja.
mikk2. mai 2017, 21:54
See motorattur koos oma tüdruksõbraga oli tõesti suur oht, suur oht aga olid need 5 politseiautod ja bussi kes teda mõõda linna 160-ga taga ajasid ja jumal tänatud et need kedagi alla ei ajanud.
kusti2. mai 2017, 22:26
Siin sa eksid. Nemad sõitsid vilkuritega, mis teatasid ohust ette.
Kriitik2. mai 2017, 22:51
Jah, kindlasti ohustas ka politsei selle tagaajmisega üleüldist liiklust ning tõesti on tore, et keegi neist teisi liiklejaid ei vigastanud. Sellele oleks võinud kõigepealt ka tagaaetav ise mõelda, et kui teda taga aetakse, siis see tagaajamine tekitab liikuses kõrgendatud ohu. Aga ei, teda see ei huvitanud!
Kuid mõtle nüüd asja veidi sügavamalt ja kaugemale ette. Kui politsei oleks sellel kiiruseületajal lasknud linna peal vabalt kihutada ja keegi oleks selle kihutamise tagajärjel viga saanud, siis oleksid sina tulnud politseid kiruma, et miks nad mitte midagi ei teinud selle kihutaja ohjeldamiseks.
ann2. mai 2017, 23:21
tulen kõrvalteelt, tahan paremale keerata, pime on, näen mootorratta tuld, aga, et tal on 4x suurem kiirus kui lubatud, seda ma ei adu ja nii ta ongi mul üle kapoti lennanud, enne kui arugi saan.
jah2. mai 2017, 23:45
Kõik said, mida tahtsid. Esimene adrekalaksu, teine õnneliku lõpu, järeldan huilgamisest ja kuriteovahend algosadeks.
krs3. mai 2017, 08:10
nagu ka Tartus Riia mäel kui hukkus ülekäiguraja ületamist lõpetav nooruk.
seesama3. mai 2017, 11:56
pätt ju ise kiitleb, et 16 korda politsei eest põgenenud. vähe sai, kohe liiga vähe sai. ratastool eluks ajaks oleks sobiv karistus olnud.
oma viga3. mai 2017, 11:58
kui LE-d ei tunne - vilkuriga masinal on eesõigus ja kogu lugu. ka sebral peab jalakäija veenduma, et autojuht on teda märganud. ja kui ikka vilkurit ei näe pimedas, siis tuleb karistus vastu võtta. mingi enesealalhoiuinstink peaks ikka inimesel olema. seega see näide on sobimatu, kahju, et nii läks, aga poiss oli ise süüdi.
naiska2. mai 2017, 21:22
Esimene viga oli motikajuhil lubadeta kihutamine. Teine viga oli politsei eest ärasõitmine ja räige käitumine tagaajamisel. Lust tegi samalaadsed ämbrid saatega, kus püüdis motikapätti näidata romantilise armunud noorukina. WTF??? Aga sellega kumbki ei piirdunud. Pätt halab juba kaks nädalat Facebookis (kus isegi oma sõbrad talle päris karmilt ütlevad), nüüd siis ulub Kuu-uurijas. Lustil ka nutulaul lahti, et inimesed nii õelad, ei saa aru, mis temal toimub peakeses. Sadu kirju tuli tibinale, aga mitte midagi ei jõudnud ikkagi pärale, kui on aega nüüd ennast õigustada, selle asemel et vaadata oma tülgastav saade üle ja järele mõelda. Sama pätiga - kommentaare on tuhandeid, aga lollile ei jõua kohale, millega ta hakkama sai.
Lisaks valetamine. Pätt ja tema kaaslanna valetavad oma vigastuste kohta. Kui motikajuhil oleks tõesti käsi kahest kohast murdunud ja kipsis, oleks seda kipsi väärastunud uhkusega näidatud. Aga ei, "katkisel" käel oli ilusti dressipluus peal. Paari õmblust jalal sai küll demoda. Tüdrukul ei olnud midagi viga, jõudis karata ja ropult sõimata kõiki, ka inimest, kes tahtis teda aidata kiirabibussi. Selline saab meie kulul meie riigis arstiabi. Miks?
Lustil läks sobivalt meelest ära, et motikas kihutas mööda kõnniteed, kus oli NELI inimest. Aga nemad ei tule ju arvesse? Ja kes on mingi Lust enda arvates, et nõuda välja Eesti politseilt salvestisi? Ikka tipptase on arvata, et politsei PEAB temale aru andma. No pätt ka arvab, et politsei PEAB arvestama tema sooviga linnas uhada ja plikale merd näidata.
Ja Katrin Lust, see EI olnud saade sellest, kuidas edaspidi selliseid olukordi vältida. Ei olnud mingit arutelu nende väärastunud noortega, mida nad kavatsevad muuta oma käitumises ja suhtumises. Olid napakad loosungid, et poiss tunneb liikluseeskirja. Poiss ei tunne linnas kehtivat kiirusepiirangut, ei tea, et lubadeta sõit on keelatud ega taipa politsei märguande peale seisma jääda. Väike üllatus sulle, Lust - need asjad on kirjas liiklusreeglites.
pätt ei hala10. mai 2017, 11:21
vaid kiitleb, et on 16 korda uba puhtalt pääsenud.Aga igal oinal on kord mihklipäev, nii ka sellel täisealisel poisinagal seekord.Mis tõenäoliselt ei takista teda uuesti proovimast, lootes edukam kihutaja /põgeneja olla.
Ühe asja sa, Katrin, unustad ära!2. mai 2017, 20:59
Humaansus on tore, aga tea alati, et loodus ei andesta karvavõrdki. See motikamees eksis loodusseaduse vastu tahtlikult. Juba enne teelt väljarammimist. Politsei tegi mis oskas. Kas aga loodus oleks sellele noormehele andestanud? Mitte ei usu. Pigem usu, politsei ehk päästis mehe ja tema sõbranna elud.
kus sa selle jutuga siis olid kui politseinik inimese 100-se kihutamisega surmas2. mai 2017, 21:05
usun, et ka temale ei andesta saatus. sest tema ja tema kildkond kasutas eneseõigustuseks alatuid valesi , varjamisi , vahendeid valimata õigustai enda tegevust. Politseinikud on hakanud ajalehti lugema. Tore seegi !
tartlane2. mai 2017, 22:00
Kui pead silmas Tartus politsei auto ette jäänud inimest, siis see inimene koos kaaslasega olid kas purjus või pimedad (rahu hukkunu hingele). Elan ise sealkandis. Seal on tee pikalt sirge, varahommikul liigub seal masinaid üksikuid, sinised vilkurid on näha reaalselt ligi kilomeeter maad.
to: tartlane3. mai 2017, 11:28
hea tartlane
Riia mäe õnnetuse puhul on ainukeseks süüdlaseks politseinik, kes istus otsasõidu sooritanud auto roolis. Riia tänav on sirge küll, kuid ei ole teada millist marsruuti see politseiauto kasutas ja kas vilkurid ikkagi kilometer maad eemal sisse lülitatud olid. Ei ole (jälle!) teada, milline oli tegelik kiirus. Kui noormehed liikusid kuidagi rõhutatult aeglaselt, olnuks võimalus vastassuunavööndi kaudu ümber põigata (teiselt poolt valgusfoori). Veel ei saa eeldada, et varahommikul peolt tulevad isikud on 100% kained. Operatiivsõiduki juhi kohustus on olnud juba ammusest ajast peale tagada ka enda ja teiste liiklejate ohutus; sellised muude liiklejate kahte lehte sõitmised peaksid jääma 90ndatesse. Nii Tartu juhtumi puhul kui ka praegu ei suutnud politseiauto juht avariid ära hoida. Ütleme nii, et autojuhi tegutsemine ei olnud vastavuses muu olukorraga.
to to tartlane3. mai 2017, 12:02
ära demagoogitse, LE näeb ette, et jalakäija peab veenduma, et teda on märgatud. pealegi on avalikus kohas, mida tänav on, keelatud viibida joobes, seegi on rikkumine, et sa teaksid, seega sinu möIa, et ei saa eeldada, et on kained, pole küll mingi argument, mina näiteks tulen ka peolt kainelt. sinu rumaIat kaitsekõne on vastik lugeda.
Bobik5. mai 2017, 08:37
Kuidas sa saad Riia mäe õnnetuses tembeldada politsei süüdlaseks, kui su andmed antud olukorrast pole pole täpsed, vaid oleksid. See juba ütleb sinu kohta paljutki.
Kõigile kehtivad seadused aga päti riigis mitte2. mai 2017, 20:51
rohkemgi veel sest nemad peaksid olema eeskujuks2. mai 2017, 21:06
politseinikele peavad menetlusseadustiku paragrahvid kehtima
jajah3. mai 2017, 12:03
seaduse järgi oleks võinud tulistada, oleks see sulle rohkem sobinud? kui mõelda, siis mulle oleks, oleks saastast lahti saanud ja saast ei kiunuks enam meedias ega annaks oma tööd hästi teinud politseid kohtusse.
pensionär2. mai 2017, 20:47
Meie ei tea isegi seda, kas politsei rammimine oli tahtlik või oli see politsei saamatu juhtimise tagajärg. Ratturi negatiivne kiirendus oli suurem kui politseinik oskas arvata.
Se kui sina ei tea,2. mai 2017, 21:00
ei tasu arvata, et politsei ei tea. Hea, et niigi läks. Oleks võinud palju hullem lõpp olla.
aga2. mai 2017, 20:47
kui mõne veateinu ohvriks satud?
täpselt2. mai 2017, 21:08
see variant on siis hull, kui satud veateinud politseiniku rataste või omavoli alla
Andrus ([email protected])2. mai 2017, 20:41
Ilmselge on see, et politsei käitus toorelt ja äärmiselt vastutustundetult. Sikli tüüp oli lihtsalt loll, aga see ei anna ju põhjust politseil mõrva üritada. Seda põhjendamatut toore jõu demonstratsioone on politsei ka varem demonstreerinud. seda ei tohiks lubada. Minu arvamus on see, et sellised tegelased peaksid sule sappa saama.
naiska3. mai 2017, 10:22
Mõrva üritas see tsiklivend. Politseil on ÕIGUS ja KOHUSTUS kaitsta avalikku korda. Seda nad tegidki. Valdav osa inimesi EI TAHA linnatänavatele kihutama lubadeta pätti, sest see pätt on ohtlik ja võib reaalselt inimese tappa. Kõnniteel pääses motika eest napilt neli inimest. Need neli inimest oleksid peaaegu olnud mõrvatud. Pätt võeti liiklusest maha. Vahendid valiti vastavalt päti soovile - märguanne, sireenid-vilkurid ja teetõke ju hullu ei peatanud. Võibolla tõesti tahtis pätt linnas veel veidi kimada ja siis minna koju vanaisa juurde tuttu. Seda soovi Eesti politsei ei täida.
andres3. mai 2017, 12:04
ja minu meelest medali. erakordselt hästi lahendatud juhtum, tunnen end kaitstuna, kui politsei nii käitub pättidega.
Tigedik2. mai 2017, 20:20
Ei saa aru - üks h u l l kihutab aru kaotanult ringi ja teda ei tohi peatada ! Üle siili sõites oleks mats palju valusam olnud . Küll on aga see t o l k a m elavaks näiteks teistele ja võib olla nii mõnigi ei ürita enam jalga lasta ( muideks - sõiduoskus paistis tal küll kehva olema - bikega oleks tulnud kasutada kõrvalteid ja üritada just kiirendustega eest ära saada ) Ka kõnniteel kihutamine andis õiguse lausa relva kasutada ( mida siis oleks reporteriädi kokutanud kui ta seal mõne lapse surnuks oleks sõitnud )
tigedik nr 23. mai 2017, 12:06
seesama to lk am olevat ju instagrammis eputanud, et juba 16 korda on edukalt põgenenud. ehk siis 16 korda on politsei oma töö tegemata jätnud, mille peale mina, maksumaksja, olen tige. seekord tegid oma tööd hästi, hea seegi.
sama arvamus2. mai 2017, 20:01
Katrin Lust on lihtsalt äraostetud ajakirjanik. Kuuuurijat mina enam ei vaata, ka minu mõned tuttavad on juba mõni aeg tagasi loobunud saate vaatamisest (peale Vabaerakonna mahategemisest). Mida arvaks Katrin, kui see motohiir oleks tema lähedase surnuks sõitnud.
...3. mai 2017, 09:25
ma kahtlen , et äraostetud, lihtsalt arulage inimesekene, kes tahab kuulsust pätte õigustades, nende hulgast võib isegi elukaaslase leida.
kle lust2. mai 2017, 19:55
mis vahe oli sel mehel, kes 1kuuse beebi surnuks sõitis, et tema vangi pandi ja sellel ossil, kes siin motikaga politsei eest ära kimas? mingit vahet pole, see kristjan samamoodi ainult soovis oma autot proovida, aga näe, vangi pandi. see varik tegi täpselt sama teo ja see on puhas juhus, et mõni beebi ette ei jäänud. seega õigustamine on lausa sigadus! kohutav ämber lusti poolt, kohutav!
selle riigi traagika2. mai 2017, 20:51
aga kui alatu ja valelik politseinik inimese surnuks sõitis, siis teda ju vangi ei pandud ! See vahe ongi, et kurjategijatest politseinikud saavad valetada võltsida, faile kustutada... ja isegi kohtus leiab ta mõne sekretärineiukese, kes tal valede võrku punuda aitab. Mitte kõik politseinikud aga piisab mõnest kaabakast, ja neid on politseinike seas suhtarvuna sama palju nagu tavakurjategijaid kodanike seas.
to selle riigi traagika3. mai 2017, 12:09
mis häda sul on siia politseinikke toppida, kes on vea teinud? need vead tuleb kohtus arutada.siin käib jutt retsidiivsest liiklushuligaanist, kes soovis linnatänaval inimesi mootorrattaga mõrvata, lisaks oma tüdruksõbra mõrvata. kahjuks see tal ei õnnestunud, tubli politsei tegi oma tööd, kaitses avalikku korda ja võttis ra ipe rajalt maha.
teised cased las jäävad teise kohta, siin aruta ikka selle päti tegemisi.
suhteseis sul nagu natuke metsa2. mai 2017, 21:15
nagu enamusel võrdlejail siin kommentaariumis.
arvamus2. mai 2017, 19:50
Viga kui sedagi on see, kui sõidad kuival hea nähtavusega teel 90-ne asemel 110-ga, antud juhul on tegemist paadunud kurjategija õigustamisega, kes lisaks kõigele eirab täielikult politsei korraldusi. Kas tõesti on nii raske vahet teha???
nimi2. mai 2017, 20:52
alles hiljuti õigustati kihutajast politseinikku , kes inimese surnuks sõitis ! Kus siis need plusside-miinuste ladujad olid
Raivo2. mai 2017, 19:50
Mis veast sa inimene räägid,samasugune loll jutt nagu evelini politseiriigist .eelnevalt suure kiiruse tõttu karistatud lubadeta registreerimata mootorrattaga linnas 100km.kihutav inimene võeti rajalt maha.tule katrin mõistusele!
nu2. mai 2017, 19:48
liiklusmõrvarid ja lastetapjad on endale advokaadi saanud.
Tülgastav.
Just2. mai 2017, 20:13
Kogu see saade oli vist selle advokaadi välja mõeldud
jep2. mai 2017, 21:15
ei tea palju maksti lustile
eriti tülgastav2. mai 2017, 21:09
see kui korra tagaja ise korda rikub ja vahendeid valimata enda eksimust õigustab
sass2. mai 2017, 19:45
Katrin Lusti seekordne arutlus on päris asjalik, 10 points!
sassis sassile2. mai 2017, 23:43
10 points 100 palli süsteemis, Katrin on enne ka ämbrisse astunud- keskerakonna looga. Hakkab traditsiooniks muutuma tal eksimine. Minu silmis on ta 0.
arvamus2. mai 2017, 19:44
Katrin Lust arvasin sinust enne seda artiklit palju enamat.
Rikkumine on rikkumine
väga õige2. mai 2017, 20:53
ka politseinikupoolne menetlusseadustiku rikkumine ON RIKKUMINE!
Just2. mai 2017, 21:57
Politsei poolt kuriteo ärahoidmisel sooritatud kuritegu pole küll asi millega õigusriik võiks eputada.
heh3. mai 2017, 12:12
kuriteo ära hoidmiseks ja potsentsiaalse mõrva või lausa massimõrva ennetamiseks on iga vahend hea vahend. IGA VAHEND! tao see endale pähe, tol gus!
Juku õps2. mai 2017, 19:42
lähtekoht on vale !
kui teadlikult eirad politsei (peatumis)märguannet, siis sead end väljaspool seadust olijaks.
tahtis näidata, et on kõva poiss ?! ilmselt mitte esimest korda. seekord vedas, et tüdrukut ära ei tapnud.
jarmo2. mai 2017, 19:41
lasin silmadega diagonaalis üle ja kommenteerin oma subjektiivsest vaatenurgast lähtudes, et üsna lolli ila pritsib ajakirjanik. taolised rikkumised tuleb ühiskonna poolt rangelt hukka mõista ning see tatikas peab oma teo tagajärgi mäletama ka veel siis kui ta elektrimopeediga poe suunas vurab pensionärina. 101km/h või 200 km/h ei ole vahet kui tehakse avarii, videos oli neil minimaalne kaitsevarustus pildi järgi. inimese keha on nii õrn, et ega ta 200 km/h juures "rohkem" surma ei saa. politsei. lapsik ja vastutusvõimetu inimese ila on jutt, et tahtis plikale lõbusõitu teha, oli kogenud trikirattur (kas kogenud mootorsõiduki vms juhtidele füüsika- ega muud reeglid ei kehtigi? ma loll oleks võinud ka siis noorena isa autoga linnaliiklusesse sukelduda, sest põllu peal rallides oli kogemust päris palju juba omandatud) jne. lisaks see ruigav leedukas oleks võinud omada ikka nii palju mõtlemisvõimet, et üritab tagaistmelt poisile selgeks teha, et seisma jäädakse. ega need sinised vilkurid niisama valgusetendust korraldanud nende ümber. üks oli lollim kui teine ja neil vedas, et madala kiiruse juures nende teekond vägivaldselt lõpetati. arvestades seda kui kõvasti leedukas ruigas ja vehkis ning poiss ka häält tegi selgelt, siis ei olnud nende vigastused nii suured nagu üritatakse seda näidata. vana tõde kiirabis on, et õnnetuskohal vajab kohe tähelepanu inimene, kes ei tee häält või vaevaliselt annab endast märku, kes aga ruigab kõvasti ja tõmbleb, sellel on reeglina kõige väiksemad või suisa olematud vigastused (adrenaliinist ja šokist ärge tulge rääkima, olen töökogemusega antud teemal). kui tahad kihutada ja lõbusõitu teha, kasi ringrajale. eestis on see võimalus õnneks olemas.
sass2. mai 2017, 19:44
Tsitaat:"101km/h või 200 km/h ei ole vahet kui tehakse avarii,"
Vastus. On ikka küll, 2 korda suurmal kiirusel on keha kineetiline energia 4 korda suurem. Vabanev energia tingib purustused, st tagajärjed.
Uku2. mai 2017, 20:11
Kas on vahet, kui hüpata aknast välja viieteistkümnendal korrusel või sajandal? Ühel juhul saad paugu kiirusel 100 kmh ja teisel juhul 200 kmh.
Ära loe diagonaalis2. mai 2017, 20:17
Selgelt kirjutati, et ega sellest rohkem surma ei saa!
Kui mootorratas paneb puusse 101 km/h, siis saavad sellega sõitjad enam-vähem kindlalt surma ja sama juhtub 200 km/h, seega tõesti vahet pole.
jarmo2. mai 2017, 20:27
ma saan füüsikast aru, et suurem energia lõhub su keha rohkemateks tükkideks, aga surm saabub ikkagi ühtemoodi, sõltumata sellest kas sul on piltlikult öeldes kolju asfaldi peal laiali 10 tükiks või kõigest 5 tükiks.
mõeldud on2. mai 2017, 21:17
et ka 101 on piisav, et surma saada. 200ga muidugi saad natuke rohkem surma :D
Vahe on2. mai 2017, 21:19
101-ga võivad aga 200 saavad surma. Selles ongi vahe. Pole ju raske mõista.
Uku2. mai 2017, 21:48
Sul on nagu kassil seitse elu, et tead siin rääkida.
Joo vähem2. mai 2017, 22:15
ja uuri elu rohkem. Saad kah targemaks.
Ole nüüd ;)3. mai 2017, 17:15
Vabalangemises inimkeha kiirus ei kasva üle ca 182 km/h, sest õhutakistus ei anna võimalust enamaks.
samaväärne ja hullemgi veel 2. mai 2017, 20:54
kus sa siis olid, kui ment sajaga kihutas ja inimese teise ilma saatis
ment2. mai 2017, 22:03
Kas purjus surmasaanul (rahu tema hingele) koos kaaslasega olid silmaklapid peas, et kilomeeter maad paistvaid vilkureid ei näinud ja koos joomase kaaslasega teele tormasid?
just3. mai 2017, 12:14
avalikus kohas purjus olla on ise juba kuritegu. ja siis veel operatiivsõidukile ette ronida ja tema sõitu takistada, on ikka ränk kuritegu.
Gunnar Stahl2. mai 2017, 19:41
Olen varem öelnud ja ütlen ka nüüd, et eestis on vaja sõda, sest inimesed on muutunud kiskjateks, kusjuures aru andmata, mis on valu ning ainuke võimalus on seda ise kollektiivselt tunda.
Kiskjad arvestage sellega, et kõik, mis teete teisele saate enda naha peal tunda, see on teo ja tagajärje seadus.
Uku2. mai 2017, 19:55
Milleks sõda? Miks peavad teised mingite jobude pärast kannatama? Võib ju nendele jobudele lihtsalt peksa anda näpu vibutamise ja trahvimise asemel.
to Gunnar2. mai 2017, 19:59
aga miks on inimesed meil sellisteks muutunud?? poleks ju põhjust nagu..
paarikümne aastaga on "võrdsusest" saanud kuristik rikaste ja vaeste vahel. avalikud vargused riigitasandil on justkui normaalne, jokitamised, rolletamised jne jne..
maaelu on tapetud.
lihtinimene on väsinud ja maatasa tambitud- kust see rõõm?? a jah, kevad on ja linnud laulavad, varsti saab grilli.
olen ikka veel arvamusel, et enamus eesti inimesi on õiglased- ei meeldi neile vargus, valetamine, kinnimätsimised jne jne. rahvas saab ju aru!
Pole2. mai 2017, 20:14
see Eesti midagi nii eriline teistest riikidest.Lihtsalt nüüd on meil kohutavalt palju infot.See info ajab pead segamini kõigil,igaühel on tekkinud võimalus kaasa rääkida.Sellises infoühiskonnas tuleb õppida elama,sellist ühiskonda on raske ohjeldada ka riigijuhtidel.
2. mai 2017, 20:24
saame ilma sõjata hakkama, aga selles on sul Gunnar küll õigus, et eestlaste ühtekuuluvustunne ilmneb tavaliselt mingi tugeva motivaatori tulemusel nagu piiramisrõngas teletorni ümber või öine happy hour südalinnas. niikui selline motivaator kaob, siis algab jälle igapäevane uuristamine.
lust võttis vaevaks mõelda, miks on nii palju õelust ja otseselt tigedust ja väga hea et võttis vaevaks. see on ju tõsi.
tsiklihuligaaniga tegelevad edasi asjaomased instantsid ja selle pärast pole küll mõtet ennast kellelgi vaevata.
karistamatuse tunne politseinike seas2. mai 2017, 20:57
kõige hullemad kiskjad on politseinikemundrites kiskjad ,kes alati oma tegudele õigustusi leiavad sealjuures valede ja inetu ringkaitsega
heh2. mai 2017, 21:18
mitte sõda, vaid surmanuhtlust on vaja. ja muud karistused karmimaks, kohe palju karmimaks.
Ei sõima, aga kord liikluses on siiski teatud põhjusega paika pandud2. mai 2017, 19:39
Kui sa istud teadlikult motika selga ilma kehtivate juhilubadeta, eirad teadlikult politsei märguannet, kihutad vahelduseks kõnniteel... Mina ei tahaks elada riigis kus sellist käitumist nimetatakse lihtsalt veaks! Aga äkki noortel veri vemmeldab ja järgmiseks tahavd järgi proovida et mis tunne on teisele näiteks noaga susata, et vaatame kuda see suremine käib, no mis teha, noored ja veri vemmeldab, tahtis pruudile muljet avaldada, anname andeks, tegid väikese veakese...
teatud põhjusega on olemas ka menetlusseadustiku normid!2. mai 2017, 21:14
Lust muretseb asjatult. Politseinikud ja just see kuritegelikum pool on ka lehti lugema asunud. Sealt see arvamus.Tavainimesed oskavad näha asja mõlemat poolt !
ehh2. mai 2017, 19:39
vaata, Lust, neid jobusid politsei ei jõudnud peatada/rammida ja nad võtsid teispoolsusse kaasa ilmsüüta mehe..
https://www.youtube.com/watch?v=ZStzt4wBIxo
jääb mulje, 2. mai 2017, 19:48
et too blond lust ise oleks meelsast nende ajudeta motohiirte tagaistmel...
Arvamus2. mai 2017, 19:38
Olen ka seda meelt, et ei õigusta seaduse rikkumist ja eest äraajamist, aga võimuesindajad teevad ise seda sama. Rikutakse seadusi seinast , seina. Võin tuua mõned näited- räägitakse sõiduajal telefoniga, pulmarongis kasutati sinist ja punast vilkurit + alarmi- raudtee ületuseks kus teised kõik ilusasti ootavad rongi läbilaskmist siis võimuesindajad lükkavad vilkurid tööle ja läinud nad ongi. Neid lugusid on küll ja küll aga sellele ei pööra nagu keegi tähelepanu, alati on neil õigus. Ma arvan et seadusi peaks ka võimuesindajad tunnistama aga mitte omakohut teha.
peeter2. mai 2017, 19:37
2. mai 2017, 19:49
Ega ikka ei ole küll
jipikajee2. mai 2017, 19:34
Juba kadus kaks kommentaari ära.
Katrin kustutab neid ise või on selleks mingi n*eger palgatud?
Mikk2. mai 2017, 21:50
Roppe kommentaare peabki ära kustutama ja nagu näitab nende mottoratturi vastaste IQ tase siis need polegi muuks võimalised kui roppused ja labasused.
Nuttev krokodill2. mai 2017, 19:32
Katrinikene, ega pööbel ei õiendaks, kui vaene nuttev noormees oma tegu tõepoolest kahetseks ja oma teo tagajärgedest aru saaks., Kahjuks ei saa, jagub vaid süüdistusi teiste aadressil, kuigi ISE TEGI.
krokodillipisar2. mai 2017, 19:51
just nimelt, oleks nüüd vait, aga ei, ta veel julgeb minna süüdistama politseid! vot see on alatu tase! katrin tõmbas endale vee peale, minu valikust on kuuurija nüüd väljas. puuduks veel, et teeb saate oma napakast õest, kes vaeseke ei saanudki narkoärikast neegrusega abielluda, sest de luna andis otsad.
tule jumal appi2. mai 2017, 21:22
1 aborigeen juures kes ei suuda enam oma peaga mõelda vaid kaagutab teistega kooris nagu kanad.
vastuküsimus2. mai 2017, 21:16
kas ment kahetses , kui inimese surnuks sõitis?
vastuvastus2. mai 2017, 21:51
ja sina tead, et ei kahetsenud?
mitte pööbel vaid politseipööbel2. mai 2017, 21:18
ka nende seas on ausaid aga mitte kõik- Autud ja valelikud on siia ringkaitset tulnud korraldama
Karu2. mai 2017, 19:32
Aga miks oleks pidanud politsei andma sulle mingeid lindistusi, uurimine käib ju? Saade jättis kyll sellise mulje, et pigistatakse pisaraid ja poolehoidu välja. Oli ka sinu uurimine poolik, miks ei mainitud, et seal teel oli inimene, kes põgenes teelt bussipetuse taha. Mis oleks VÕINUD siis küll juhtuda??? No ja mida jutt ühe täiskasvanud mehe suust. Tahtsin vanaisast parem olla, tüdrukule romantikat....See vanaisa geiss jäi küll arusaamatuks....milleks vanaisa sisse toodi? Vanaisa käskis lubadeta minna plikaga mereäärde romantikat tegema ja politsei eest ära sõita. Absurditipp! !! Kus ema ja isa on? Nad ei kasvatanud siis poissi? Milleks kõik see hala? Tegu on tehtud, ise ja pruut elus, kõik on ju korras. Hea õppetund ja tänagu jumalat, et keegi surma ei saanud. Milleks kõik need intervjuud ja telesaated? Ajuvaba
just2. mai 2017, 19:52
ja alatult ei mainitud ju ka seda, et sel mehel pole see mitte esimene kord, paadunud pätt juba. ja teab seda ka see kisakõrist peletisnaine, pole vaja puhtaks pesta teda.
Karu2. mai 2017, 19:53
Absoluutselt nõus sinuga. Ennemgi tagarattal mööda Piritat rallinud
Andree kene ,emme kleidisabakene2. mai 2017, 20:55
Ikka on suur vahe küll ,kas ronid puulatva,võitled tiigriga vms (sobimatud näited) või siis sead linna vahel teiste elu ohtu !
Kui on vaja verd vemmeldada ,selleks on olemas krossi jm rajad. Seal unda kasvõi 300 km h .
Vist ei ole andreeel sel minekut .Kuna spordirajal on temast 10 ndeid kordi vingemad kutid toimetamas.
Martiss2. mai 2017, 19:31
Enduser3. mai 2017, 18:16
Tubli siis mis mõttes?
Kass2. mai 2017, 19:28
Kulla Katrin.
Ka minavaatasin eile "Kuuuurijat".
Vigu tuleb ette meil kõigil,mõnel suuremaid,mõnel väiksemaid.Viga on viga.Mõnda annab parandada,mõnda mitte.Kuid istuda ilma lubadeta ratta selga,ületada kiirust ja panna politsei eest plagama-see ei olnud lihtsalt üks viga,vaid täiskasvanud mehe teadlik tegu.Ei olnud ju tegemist pubekaga,kes ei suuda veel iseseisvalt õigeid otsuseid vastu võtta.Muidugi oli hale vaadata neid krokodillipisaraid.Aga see,et politsei nad maha rammis,on ju tagajärg,mitte põhjus.Põhjuse tekitasid ratturid ise.Tänu taevale,et mõne süüta jalakäija surma nende hingele ei jäänud.
Palun loe artiklit uuesti.2. mai 2017, 21:26
Siis aga tule kommenteerima. Juhul kui oled pime või ei oska lugeda, las teised loevad sulle ette. "Tal on juhiload olemas." See, et alles kollanoka omad, ei oma tähtsust, sest tegelikult see nn kollanoka luba on lihtsalt vahend raha küsida. Kui sind juba kord lubati liiklusse siis oled igati adekvaatne liikleja ja muu selle juures enam ei loe.
Vale2. mai 2017, 21:39
Liikluseeskirju ta ju ei teadnud,sest liikluseeskiri ütleb et juhtida tohib ainult siis kui luba olemas ja ka see on kirjas et tuleb seisma jääda kui antakse peatumis märguanne.
Marguss3. mai 2017, 09:28
Algaja juhi loaga on lubatud juhtida max. 125cc kubatuuriga ja 35 kW võimsusega tsiklit. Seega juriidiliselt ei olnud tal selle masina juhtimiseks mitte mingit õigust. B kategooria loaga sa ju ei tohi rekka roolis ringi sõita.
Huuh5. mai 2017, 08:42
Kuidas sa nii loll saad olla?
järelikult10. mai 2017, 11:30
tuleb need kollanoka loadki ära võtt, sest see täiskasvanud poiss ei tunne ju liiklusseadust.Kas ostis need load või?
Uku2. mai 2017, 19:26
Lust elas mingi periood Suurbritannias, mis on palju rohkem politseiriik. Ja siis tuleb USA oma otsekohesusega, mis ei salli vastuvaidlemist ja kus saad omale lihtsalt triibulise päikese. Austraalia seadused on kohati täiesti arusaamatud, tobedad ja religioossed. Mida siin nutta? Eesti on täiesti mõistlik riik ja koht, kus elada.
Juss2. mai 2017, 20:36
Ma ei usu, et see Lust Suurbritannias üldse elanud on, Kui oleks elanud, siis oskaks inglise keelt ka, eilses saates oskas vaid kobamisi ja vigaselt ühe ingliskeelse küsimuse küsida. Mõtles välja Suurbritannia loo, et keegi tema blogi loeks, ise elas kusagil päraper*ses ja fotoshoppis suvalisi pilte.
Viskasid kivi2. mai 2017, 21:27
Nüüd ole hea mees ja too see kivi ära. Rämps.
Uku2. mai 2017, 21:43
Lust on ise öelnud, et elas Londoni äärelinnas vangikongi suuruses toas ja poola ehitajad olid naabrid. Töötas ta sel ajal keldrikorruse pitsarestoranis. Üsna nutune olukord. Miks peaks sellist buketti välja mõtlema ja avalikult valetama? Ei usu.
vale puu all nutate2. mai 2017, 19:25
Politsei eest linnas suurel kiirusel põgenemine ei ole pisirikkumine, nagu prügi maha loopimine, millest pääseks mokaotsast kahetsemisega. See oli tõsine kuritegu ja on imelik, et noormees ei viibi mitte trellide taga, vaid nutab ja kaebleb kõik kohad täis. Mina ei tahaks elada riigis, kus igaüks võtab teisi ohustades teha mis pähe tuleb ja seejärel kahetseb moepärast ja "läheb eluga edasi".
Tõmbase omale vee peale2. mai 2017, 19:22
Minu jaoks tõmbas plika sellega omale vee peale.
2. mai 2017, 20:05
Mina tõmban2. mai 2017, 21:28
enda järgi alati vee peale aga paistab, et sina seda EI TEE.
tõmba-tõmba!4. mai 2017, 09:56
"enda järel vee tõmbamine" ja "endale vee peale tõmbamine" on kaks täiesti erinevat asja - sina VAHET EI TEE?
2. mai 2017, 21:47
Plika?? Selline sõnavara näitab juba kui labase kommentaatoriga tegemist :D Minu jaoks aga pani see "plika" nagu alati õigelt ja otse teemasse!