Cristiano Ronaldo lõi kolm väravat ja Real alistas Meistrite liiga esimeses poolfinaalis Atletico 3:0Foto: AFP / Scanpix
Meistrite liiga
2. mai 2017, 23:42

GALERII | VÕIMAS CRISTIANO! Ronaldo kübaratrikk andis Realile võimsa võidu (4)

Cristiano Ronaldo hiilgas Meistrite liiga esimeses poolfinaalis Madridi Atletico vastu kolme väravaga ning andis Realile korduskohtumiseks veenva 3:0 eduseisu. 

Kohtumist palju paremini alustanud Real lõi esimese värava juba kümnendal minutil, kui Atletico kaitsjad ei suutnud tsenderdusest palli korralikult minema lüüa. Casemiro tõstis palli uuesti värava ette ning Ronaldo mänguvahendi peaga võrku lõi. 

Kuigi teise poolaja alguses Atletico mäng paranes, siis ikkagi Real ja Ronaldo olid need, kes said oma tahtmise. Kõigepealt 73. minutil eksis külaliste kaitsja Felipe Luiz ning portugallane põrutas 14 meetrilt palli võimsalt väravasse. 86. minutil Reali kontrarünnakul andis Lucas Vazques Ronaldole oivalise söödu, kes probleemideta kübaratriki vormistas. 

Reali üleolekut ilmestab ka fakt, et Atletico tegi 90. minuti jooksul ainult ühe löögi raamidesse, kokku neli. Samas Realil olid samad näitajad vastavalt kaheksa ja 16. Samuti teenis Real üheksa nurgalööki (kuus esimese 17 minutiga) Atletico kolme vastu. 

Korduskohtumine peetakse järgmise nädala kolmapäeval juba Atletico koduväljakul.