Eesti käsipallikoondise treener Rein Suvi.Foto: KRISTJAN TEEDEMA
Käsipall
3. mai 2017, 21:27

Lepingut pikendanud Rein Suvi: tunnen nüüd mängijaid paremini ja vastupidi

Eesti meeste käsipallikoondise peatreenerina jätkab Rein Suvi, kellega alaliit sõlmis 1+1 aasta pikkuse lepingu, mis hõlmab 2019. aasta maailmameistrivõistluste ja 2020. aasta Euroopa meistrivõistluste valiktsüklit.

Suvi on koondist juhendanud alates 2014. aastast ning viinud meeskonna 2020. aasta EM-valiksarja avaringist edasi. Kuna uued loosimised on alles ees, siis pole Suvi eesmärke paika pannud. "Kõik sõltub vastastest, kuid niisama me mängima ei lähe," märkis Suvi.

"Minu sooviks on see, et koondisesse tahetaks tulla ning meeskonnas valitseks hea sisekliima. Samuti tahaksin koondisesse kaasata uusi ja nooremaid mängijaid. Kui suudame häid tulemusi näidata, siis loodetavasti aitab see kaasa kogu Eesti käsipalli arengule."

Suvi on Eesti koondise eesotsas olnud kolm aastat. "Mina tunnen nüüd mängijaid paremini ja vastupidi," lausus Suvi. "Meil on olemas koosolemise kogemus, mis teeb tööd lihtsamaks."

Suvi abilisteks saavad Soomes Riihimäki Cocksis töötav Paavo Nelke ning esiliiga meistri Tartu Ülikool/Glassdrive’i eestvedaja Priit Allikivi.

"Nelke on endise väravavahina meile kasulik just puurilukkude juhendajana," sõnas Suvi. "Juba varem ametis olnud Allikivi jätkab videote ülevaatajana."