Tony Parker pärast vigastada saamist.Foto: Reuters / Scanpix
Korvpall
4. mai 2017, 09:46

San Antonio viigistas seeria, aga kas jäi ilma Tony Parkerist?

Korvpalliliiga NBA play-off'i teise ringi teises mängus alistas San Antonio Spurs kodusaalis Houston Rocketsi 121:96 ja viigistas seisu 1:1-le. Kas polnud aga tegemist Pyrrhose võiduga? Sest mängujuht Tony Parker vigastas vasaku jala põlve ja lõpetas mängu enneaegselt.

"See pole hea," poetas Spursi peatreener Gregg Popovich pressikonverentsil. Täna tehakse Parkeri põlvele MRI-uuring, siis saab mehe seisukorra kohta anda täpsemaid hinnanguid. Seeria jätkub ööl vastu laupäeva Houstonis.

Parker sai vigastada viimase veerandaja alguses, kui tema vise viis Spursi ette 97:83. Ta jõudis 26 minutiga koguda 18 punkti.

Meeskonnakaaslane Manu Ginobili ütles pärast mängu agentuurile AP, et Parker ei saa jalale toetuda. "On valus näha teda lonkamas. Suure tõenäosusega me teda niipea väljakul ei näe," rääkis argentiinlasest 2004. aasta olümpiavõitja oma 34-aastase prantslasest meeskonnakaaslase kohta."

Spursi reaultatiivseim oli Kawhi Leonard 34 punktiga. Rocketsi liider James Harden tabas mängust 17 viskest ainult 3 ja piirdus 13 silmaga.

Teises läinud ööl peetud mängus alistas Cleveland Cavaliers LeBron Jamesi 39 punkti toel Toronto Raptorsi 125:103 ja juhib seeriat 2:0.