St Louis Cardinalsi koduväljak Busch Stadium, kus õnnetus juhtusFoto: Jeff Curry
Spordivaria
5. mai 2017, 12:20

JUBE! Ameerikas staadionil pesapalli vaadanud naist tabas püssikuul (2)

Ameerika Ühendriigis Saint Louise linna pesapallimeeskonna Cardinalsi mängu ajal juhtus jube intsident, kui staadionil istunud fänni tabas kuul. 

34aastane naine istus maailma kõige tugevama pesapalliliiga mängu ajal kodumeeskonna pingi taga, kui teised pealtvaatajad said aru, et midagi tõsist juhtus. 

Lähedal olnud pealtvaataja Todd Porter ütles kohalikule meediale, et naine kartis, et teda tulistati. "Alguses arvasime, et ta teeb nalja, aga kõik keerasid ümber ja nägid õlast verd jooksmas. See oli väga lilla ja punane ning tundus, et tema jakis oli auk." 

Tulistamise ohver leidis kuuli istme alt ning kutsus turvamehed. Politsei lisas, et nad said varem teateid tulistamisest umbes miili ehk 1,6 kilomeetri kaugusel staadionist. Ametivõimud usuvad, et keegi tulistas õhku ning üks kuul tabas pesapalli nautinud pealtvaatajat. 

Naise õnneks kuul ainult riivas teda ning ta paraneb kiirelt. 

Imelisel kombel pole see aga esimene kord, kui St. Louis Cardinalsi mängu ajal kedagi lastakse. 1965. aastal röövis relvaga mees piletimüüjat ning üks kuul tabas teismelist fänni kõrri, kuid õnneks ta jäi ellu.