Torino Juventus pääses finaalI! Foto: STRINGER
Meistrite liiga
9. mai 2017, 23:38

STATISTIKAPOMM | 689 minutit ühtegi väravat sisse laskmata, 51 mängu koduväljakul kaotuseta

Jalgpalli Meistrite liigas pääses esimesena finaali Torino Juventus, kes alistas kahe mängu kokkuvõttes Monaco 4:1. Millised huvitavad numbrid peituvad Juventuse võidu taga? 

6 mängu järjest polnud Mario Mandžukic Meistrite liigas enne tänast väravat löönud. See oli tema jaoks pikim tabamuseta seeria. 

15 väravat on Mandžukic löönud 45 Meistrite liiga mängus. 

5 horvaati on Meistrite liiga poolfinaalis pärast Mandžukici tabamust värava löönud. Teised neli on Ivica Olić, Zvonimir Boban, Dado Pršo and Robert Špehar.

Mario Mandžukic Foto: Reuters / Scanpix

18 väravas on Dani Alves alates 2012/13 hooajast olnud Meistrite liigas osaline. Ta ise on löönud kuus ning andnud ka 12 väravasöötu. 

18 aastase ja 140 päeva vanuselt lõi Kylian Mbappe Meistrite liigas värava. See teeb temast noorima jalgpalluri, kes on Meistrite liiga poolfinaalis värava löönud.

51 mängu järjest pole Juventus koduväljakul kõikide erinevate liiga mängudes kaotanud. Viimati kaotati kodufännide ees 2015. aastal Udinesele. 

689 minutit ei lasknud Torino Juventus endale Meistrite liigas väravat lüüa. See on uus Itaalia "rahvusrekord", eelmine kuulus AC Milanile 641 minutiga. 

Gianluigi Buffon on Juventuse väravas olnud fantastiline Foto: STRINGER

1 kaotuse on Juventus kogunud viimasest 25. mängust. Milline võimas seeria.

6 järjestikuses mängus ei suutnud Meistrite liigas keegi Juventusele väravat lüüa. Teisipäeval seeria lõppes. 

250 kohtumises on Torino Juventus mänginud Meistrite ja Euroopa liigas kokku, kaasa arvatud kvalifikatsioonimängud. Juventus on esimene Itaalia klubi, kes jõudis nii suure tähiseni.