Kristaps Porziņģis Foto: ELSA
Korvpall
11. mai 2017, 15:11

Porziņģise vend: Kristaps tahab jääda New York Knicksi

Läti parima korvpalluri Kristaps Porziņģise vend Jānis kinnitas USA meediale, et korvialune jõud tahab jääda New York Knicksi. 

Kaks aastat tagasi NBA draft'is Knicksi poolt valitud Porziņģise esimesed hooajad on olnud suurepärased, kuid lätlane jättis minemata hooaja lõpus toimunud koosolekule ning paar nädalat tegi salapärase säutsu, milles viitas justkui läheks Los Angeles Clippersisse. 

Kuigi lätlasel on järgmiseks hooajaks New Yorkiga veel kehtiv leping, siis mõnede arvates võib Porziņģis klubist lahkuda. ESPN rääkis Kristapsi venna Jānisega, kes kinnitas, et korvpallur soovib Knicksi jääda, kuid soovib, et meeskond tekitaks parema keskkonna. 

"Kris soovib New Yorki jääda, selles pole küsimustki. Ta tunneb end koduselt," rääkis Jānis. "Ta ainult tahab, et Knicks tekitaks sellise keskkona, kus saab mängijana areneda ja kasvada ning võita. 

Kui ta vahetatakse mõne mängija vastu, oleks Kristaps uues klubis lepingu lõpuni. Pärast seda oleks ta vaba agent ning siis ta valib endale oma saatuse."