Kolmanda värava autor Alexis Sanchez.Foto: Stefan Wermuth
Jalgpall
13. mai 2017, 21:20

VÕITLUS JÄTKUB! Arsenal küttis Stoke´ile sauna ja tõusis Liverpooli kandadele heitluses viimasele Meistrite liiga kohale

Londoni Arsenal teenis Premier League´i 36. voorus vajaliku võidu, kui võõral väljakul alistati 4:1 Stoke City. 

Viimasel 20 järjestikusel hooajal Inglismaal esinelikus lõpetanud Arsenali seis on tavalisest keerulisem, kuid võiduga hoitakse unistust veel elus. 

Arsene Wengeri hoolealused võtsid algusest peale mängu endi ohjesse, kuid mannetut Stoke´i esiti ära karistada ei suudetud. Oma tahtmine suruti siiski enne poolajapausi peale, kui skoori avas Oliver Giroud. 

Teist kolmveerandtundi alustas Arsenal aktiivselt ning 55. minutil duubeldas Mesut Özil eduseisu. Võõrustajatel õnnestus veidi ärevust siiski mängu tuua, kui Peter Crouch vähendas 68. minutil vahe minimaalseks. 

Arsenal ei soovinud aga midagi juhuse hooleks jätta. Alexis Sancheze 76. ja Girou 80. minuti teine tabamus tõi Wengerile kolm punkti ning võitlus esineliku koha eest jätkub. 

Kahurimehed on nüüd kogunud 36 vooruga 69 punkti, mida on vaid ühe võrra vähem kui neljandal kohal oleval Liverpoolil. Tabeliseis:

Kõikide tänaste kohtumiste tulemused: 

Arsenalil jääb veel pidada kaks kodumängu Sunderlandi ja Evertoniga. Liverpool sõidab homme külla West Hamile ning viimases voorus võõrustatakse Middlesbrough´d. 

Varasemalt on Meistrite liiga koha juba kindlustanud meister Chelsea ning Tottenham. Päris selge pole aga veel ka Manchester City saatus, kellel seisavad viimastes voorudes ees West Brom ja Watford.