Wayne Rooney.Foto: MIGUEL RIOPA
Kõmu
14. mai 2017, 10:36

Briti kõmuleht: Wayne Rooney mängis kasiinos kahe tunniga maha rohkem kui 500 000 naela (10)

Briti kõmulehe The Sun andmetel mängis hasartmängusõltuvuses vaevlev jalgpallur Wayne Rooney kasiinos kahe tunniga maha rohkem kui 500 000 naelsterlingit. 

Väidetavalt üritas Manchester Unitedi vutitäht oma varasemaid kaotusi ruleti ka black jack´iga tagasi võita, kuid tulutult. "Ta panustas palju punase peale ja paistis omas maailmas hõljuvat," rääkis üks pealtnägijatest. 

Rooney olevat pidevalt nende kahe mängu vahet käinud ning samal ajal mõnusalt õlut libistanud. "Ta jõi mitmeid pudeleid järjest, kuid polnud purjus. Ta keskendus rohkem panustamisele, kui joomisele. Aga ta oli väga hooletu, visates hullumeelses väärtuses chip´e pidevalt mängu." 

Allikas lisab: "Ta ajas oma kaotusi taga, kuid jäi veelgi rohkemast ilma. Inimese vaatasid teda hämminguga, ega saanud aru, mis toimub. Ta paistis lõpuks päris löödud olevat."

Rooneyle pole see esimeseks korraks, kui ta hasartmängude kütkesse satub. Briti meedia väitel on vutimehel vahelduva eduga kasiinoprobleeme juba noorest east. Esimesed ilmingud lõid välja siis, kui ta 2002.-2004. aastani Evertonis mängis.