Thomas van der Mars viskel. Foto: Tiina Kõrtsini
Korvpall
14. mai 2017, 19:49

Van der Mars pärast nappi kaotust: näitasime, et oleme võimelised võitma, me ei anna kolmandat mängu Kalevile

Rapla meeskonna liidreid Thomas van der Mars tunnistas pärast nappi kaotust Kalev/Cramole, et lõpuhetkedel jäi otsustavusest puudu. 

"Me ei suutnud otsustavatel hetkedel piisavalt teravad olla," rääkis van der Mars kohtumise võtmeteguritest. "Samuti polnud algus hea, need kaks asja täna puudu jäidki."

Kalevlased said kohtumise hakul 11:0 ette, eksimata ainsalgi viskel. Hollandlase sõnutsi tuldi mängule veidi pehmelt. "Arvan, et olime valmis, aga polnud piisavalt agressiivsed.

Nad said lihtsaid korve ja hoo üles, misjärel oli neid veidi raske peatada. Poolajal suutsime agressiivsust lisada ja saime nad pidama."

Keskmängija usub, et Raplas võetakse Cramo skalp. "Võitmiseks tuleb meil parandada kahte asja - selgelt paremini alustada, rohkem keskendunult ja lõpus paremaid lahendusi leida. Pärast tänast oleme enesekindlamad.

Näitasime, et oleme võimelised võitma. Oli võrdne kohtumine lõpuni välja. Me ei anna  kolmandat mängu Kalevile. Cramo on kogu liiga kõige tugevam meeskond, kelle alistamine on suur eesmärk."