Aivar Kuusmaa pressikonverentsil.Video: Tiina Kõrtsini
Korvpall
14. mai 2017, 20:30

ÕHTULEHE VIDEO | Aivar Kuusmaa: Raplas on saal punane, meil on kindlasti võimalus olemas

Kalev/Cramo läks Eesti meistriliiga finaalseeriat 2:0 juhtima, kui kodusaalis võideti Raplat 75:72. Poolaja võitis veel Kalev/Cramo 41:33, aga kolmanda veerandaja alguses tassis Rapla kapten Indrek Kajupank Rapla järgi ja korraks möödagi. Lõpus oli favoriit siiski pisut kindlam.

Rapla juhendaja Aivar Kuusmaa teavad tema hoolealused nüüd, et Kalev on igal juhul alistatav. Kas või ühes kohtumises.

"Sellise mängu pealt on hea Raplasse minna ja võib kindel olla, et seal on saal juba punane. Peame paari asja parandama ja siis on meil võimalused olemas. Seisult 0:2 on play-off'i seeriates varemgi välja tulnud. Okei, ma ei hakka praegu selle seeria võitmisest rääkima, esialgu keskendume järgmisele mängule," lausus ta pressikonverentsil.

Rapla põhitegijatest oli sloveen Domen Bratož taas varjus, aga korvialune jõud Thomas van der Mars tegi korraliku esituse, kogudes 14 punkti ja 10 lauapalli.

"Loodan Bratožilt järgmises mängus paremat panust. Ta on ju mänginud isegi Sloveenia meistriliiga finaali ja ma ei usu, et tema puhul on tegu ärakukkumisega. Ta on võib olla sednud endale liialt kõrged ootused. Vaatame, kas ma saan teda viia sellisesse vaimsesse konditsiooni, et ta saaks meile abiks olla. Meid on teda väga vaja.

Van der Marsi segas ehk esimese mängu pinge, täna oli ta parem. Võib-olla kasutasime teda ka seekord liiga vähe. Raske on talle vägisi palle anda, aga üritame talle rohkem võimalusi tekitada," rääkis Kuusmaa.