Golden State Warriorsi mängijad saavad pärast suure kaotusseisu kustutamist teineteisele patsu anda küll. Foto: Kelley L Cox
Korvpall
15. mai 2017, 09:19

VIDEO | Warriors tuli 25-punktilisest kaotusseisust võidukalt välja, Spursi superstaar sai jälle vigastada

Eile algas korvpalliliigas NBA läänekonverentsi finaal tõelise trilleriga, kus Golden State Warriors tuli teise veerandi 25punktilisest kaotusseisust välja ja võitis. 

Paaris suureks favoriidiks peetud Warriors ei saanud avapoolajal mängu korralikult käima ning pärast kahte veerandit näitas tabloo nende kaotusseisu 62:42. 

Spurs ei andnud teise poolaja alguses edu käest kuni tiimi superstaar Kawhi Leonard väänas kaks korda vasakut hüppeliigest ning oli sunnitud 7.53 enne perioodi lõppu meeskonna 78:55 eduseisult riietusruumi minema. 

Koheselt pärast Leonardi vigastust, kes kohtumises enam platsile ei naasnud, ärkas ellu ka Golden State, tehes 18:0 vahespurdi, haarates initsiatiivi.

Matši lõpp kujunes sellest hoolimata ülimalt pingeliseks, kuid lõpuminutitel tabatud Stephen Curry ja Draymond Greeni visetest sai Warriors 113:111 võidu. 

Curry oli ka üleplatsimees, visates 40 punkti. Kevin Durant toetas teda 34 silmaga. LaMarcus Aldridge oli kaotajate resultatiivseim 28 silmaga, vigastusega välja langenud Leonard tõi 24 mänguminutiga tervelt 26 punkti. 

Seeria teine kohtumine peetakse ööl vastu kolmapäeva.