Videointervjuu Heiko Rannulaga. Video: Aldo Luud
Korvpall
15. mai 2017, 22:39

ÕHTULEHE VIDEO | Heiko Rannula pärast kaotatud pronksiseeriat: tänapäeva korvpalli enam ainult kolmesekundialast ei võida

Pärnu korvpallimeeskonna peatreeneri Heiko Rannula sõnutsi kummitas neid pronksiseeria kolmandas mängus sama mure, mis kõigil viimastel nädalatel. 

"Terve play-off, alates poolfinaalidest on meie probleem olnud kaugvisked," sõnas Rannula pärast hooaja viimast kohtumist veidi pettunult. "Mängime korvi alla, sealt saame omad lihtsad korvid. Aga lõpmatuseni sinna ei saa. Kaitse annab nii palju kokku ja kui väljast ära ei pane, siis lõpuks ongi 57 punkti." 

Ta lisab: "Täna oli eduseis 3-4 punkti, oleks võimalus olnud suurendada seda, olid vabad viskekohad, aga ei pannud ära lihtsalt." 

Kuigi võitlus anti, siis oleks peatreener kogu seerias hoolealustelt enamat lootnud. "Kaks esimest mängu alustasime väga kehvalt. Kui annad Tartule +6-7 kohe esimesest minutist ära, siis on keeruline. 

Viimases mängus oli eesmärk edu sisse saada ja saime... Aga lõppkokkuvõttes peab ikka eemalt ka sisse viskama. Tänapäeva korvpalli enam ainult kolmesekundialast ei võida." 

Vaata videost, millise hinde Rannula kogu hooajal paneb ja kuidas aasta kokku võtab.