Anett KontaveitFoto: MAX ROSSI
Tennis
18. mai 2017, 16:32

Mida räägivad välismaa väljaanded Anett Kontaveitist? "Ta on Rooma turniiri uus nägu", "WTA uus sensatsioon", "Millal ta kaotab?" (1)

Anett Kontaveit on kahe suurepärase võiduga Rooma turniiril võlunud ära ka välismaa meedia, kes noort eestlannat kõik kiidavad. 

Eestlannast väga positiivselt rääkis Hispaania leht Marca, kes pealkirjastas uudise "Kontaveit - WTA uus sensatsioon." Artiklis kirjutatakse, et Anett tuleb riigist, millel puuduvad pikaajalised traditsioonid. 

"Noor 21aastane tennisist on kõik kiidusõnad ära teeninud ning on WTA uus nägu tänu Euroopas saviliivaväljakulte saadud tulemustele. Tallinnast pärit Kontaveit astub Kaia Kanepi jälgedes, kes on riigi kõige tuntuim naismängija." 

Itaalia suurim spordileht La Gazzetta dello Sport kirjutas, et Kontaveiti ei suudeta peatada. "Anett Kontaveit on Rooma turniiri uus nägu. Kvalifikatsioonist kahe kolmesetilise võiduga põhiturniirile pääsenud eestlanna hävitas eile maailma esireketi. Täna mängis ta isegi paremini." 

Prantsusmaa suurim spordileht L'Equipe kirjutas, et Anett Kontaveit hämmastas Rooma turniiril taas. "Millal ta kaotab? Pärast kvalifikatsiooni läbimist jõudis Kontaveit veerandfinaali pärast võitu Lucic-Baroni üle. Tuletame meelde, et eelmises ringis domineeris ta Kerberi vastu täielikult." 

Prantsusmaa portaal tenniseleader.fr sõnas, et Kontaveit jätkab enda suurepärast teekonda Rooma turniiril. "Neljapäeva esimese üllatusena alistas Anett Kontaveit Mirjana Lucic-Baroni. Ta jätkab enda ilusat teekonda veerandfinaalis." 

Itaalia portaal oktennis.it vahendas, et Kontaveit jätkas enda ilusat võistlustLucic-Baroni alistamisega. "Eestlanna on pärast Miami turniiri võitnud 24st matšist 20. Pärast eilset võitu Angelique Kerberi üle polnud Kontaveidil probleeme eduga toimetulemisel. Täna näitas eestlanna taas tugevust ja täpsust, mis teenis talle Roomas viienda võidu järjest."