Lugejakiri

Kiri | Oudekki Loone – tüüpiline nõukogude inimene (126)

LISA KOMMENTAAR

Arvo6. juuni 2017, 19:40
Venemaal on igal pool Loone pildid ehk suured plakatid üleval.
eestlased11. juuni 2017, 22:02
Loone kobigu VENEMAALE kui siin ei meeldi! Kohver - vaksal - Venemaa!
MTÜ Laulupeo kaitseks29. mai 2017, 10:42
Vene propaganda on leidnud Savisaare asemel uue kasuliku i-oodi keda vene elektoraadile tõelise eestlase etalonina promoda.
Tülgastav , et sama ekskremendi keetmisega tegeleb eesti ajakirjandus.
Selle fanaatilise pilguga geneetilise kommunisti molu ei paeks esikülgi kaunistama
eesti mees, 10:42-le11. juuni 2017, 22:03
Väga hästi öeldud Loone kohta! Kiitus sulle!
küsimus 28. mai 2017, 22:49
Kas meie moraal on nii alla käinud, et surnute mälestamine on vaid Nõukogude inimeste pärusmaa?
Kaarel11. juuni 2017, 22:05
Käigu see Loone kasvõi IGAL õhtul seal pronksjunni juures nutmas ja lilli viimas kui inimesel on parandamatud VAIMSED probleemid....! Kas talle RAVI enam ei aita...?
aga27. mai 2017, 21:52
pole erilist vahet nõukaaja ja praeguse aja vahel.ka nõukaajal tembeldati võimu kritiseerijaid madala haridusega ja põhiliselt maapiirkondadest pärinejad nagu tänapäevalgi.Nüüd on meie kleptokraatial muidugi pidu majas,sest pole vaja karta Moskvast kontrolli,varasta palju tahad ja kui klotsi on ostad õiguse,kui pole,lakud panni!Kui tahad,siis maksad palka,kui ei taha,siis lased rahadega üle!IIgaks juhuks tõstad raha ühest tasust teise,siis on ka kohus hambutu.
eks24. mai 2017, 20:05
"Postimehes" kirjanik Wimberg võtab pikalt kaitsta Loonet. Ja kirjutab,kuidas ta ise härduses käib surnuaial oma vanaema vanaisa haudadele küünlaid viimas. Vanaisa tubli mees,Punaarmeest läbi käinud ja kõva kolhoosi esimees jne. Aga "tänu" sellele "tublile" vanaisale,ei saa meie pere oma vanaemadele ei küünlaid,ei lilli viia,kuna nad lebavad Siberi suure jõe Jenissei põhjas,kui elektrijaama ehituse käigus ujutati küla ja surnuaed üle. Ja siin mõni aeg tagasi seesama Wimberg õigustas oma vanaisa külast Siberisse küüditatuid! Mõlemad vanaemad olid siis juba üle 80 aasta vanad! Ka mina olen kuju juurde lilli viinud,kuna minu sugulasi on ka langenud Luki all. Aga paarkümmend aastat tagasi jäid käigud ära,sest enam ei mälestatud surnuid,vaid hakati poliitikat tegema. 70.datel oli tõesti langenute mälestamine seal Tõnismäel. Toodi lilli,lauldi mõned laulud,võeti mõned "grammid" ja mindi vaikselt laiali.Ei lippusid,ei kõnesid ja kes "jalgu alla ei võtnud",need aitas miilits koju viia. Aga hiljem? Seda me nägime hiljem ja väga õige tegu oli see kuju kesklinnast ära viia! Nagu venemaal öeldakse "podalse ot greha"! (kaugemale patust)!
20. mai 2017, 20:04
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
22. mai 2017, 16:36
L:ll jutt suhu tagasi.
....20. mai 2017, 06:48
hea, et Loone , Toom ja & olemas on, muidu hakka veel raha eest erisaateid tegema, näitamaks kuidas inimesed nõuka ajal mõtlesid ja olid, mis ajalugu on. Need teevad selle oma vabast tahtest ära.
xxx19. mai 2017, 10:39
Mõtlik19. mai 2017, 10:37
Me lapsed Leninist, me lapsed Stalinist! Kommunismipäike pole muud kui aatompomm!
pensionär Tallinnast19. mai 2017, 10:22
O.Loone jutt on lapselik nostalgia,kes tahab valimistel võita muulaste hääli.
Ei venestamise poliitikale,ei vihavaenu külvamist eestlaste ja venelaste vahel.
Elagu Eestimaa ja meie ilus eesti keel!
kysimus Ratasele19. mai 2017, 08:22
Miks sellised inimesed nagu Toom, Loone jne hoitakse. Valitsus oleks pidanud juba ammu Toome tagasi kutsuma ja temaga töösuhe lõpetama nagu ka Loonega. Erakonnast välja ja Toom kutsuda tagasi, erakonnast välja ja ka riigikokku ei pääse. Miks meil ikka hoitakse neid?
zrz19. mai 2017, 09:53
no kuulge, hetkel on keskide ja sotside valitsus, hea et veel niigi on läinud.
valija11. juuni 2017, 22:07
Sotsid oma venemeelse Ossinovskiga vihkavad eestlasi! Ossinovski - VÄLJA valitsusest!
tundub 19. mai 2017, 11:56
et ratas ei otsusta midagi, nagu kaljulaidki
eestlane11. juuni 2017, 22:08
Paistab, et valitsust juhib see venemeelne Ossinovski hoopis! Venelasest hunt lambanahas.
Lapsukesed!19. mai 2017, 06:17
Teie kasvage suureks, saage vanaduspensioni ealisteks. Siis mõelge ajas tagasi. Kes teid praegu valitseb? Ja kas te üldse pensioni saama hakkate? Olen jah, nõukaaegne. Mis ma sinna parata saan? Aga võrrelda oskan. Nõukaajal oli töölisel rohkem õigusi kui praegusel töölisel. Seda on keeruline seletada neile, kes sellest õiget pilti ei tea. Mis puutub sõtta, sõdisid ju sõdurid, tavalised töölised. Igaüks oma vaatenurgast. Tapeti neid loogu, ükskõik, kummal pool sõditi. Aegadest aega on neid, kes tallavad nõrgemaid. Oli nõukaajal, on praegu. Elasin nõukaaja üle, elan praegusegi. Kuigi, praegu on keerulisem, sest raha on see, mis valitseb. Aga teile, noored, ütlen: Mõelge, kas te üldse pensionäridena raha nägema hakkate? Sest juba praegu peavad penskarid ja invaliidid tööl käima. Lilli viiakse hukkunutele, kes ise süüdi polnud. Venelastest oleme lahti saanud. Kas aga kommunistidest?
ätt.19. mai 2017, 06:31
Sellel pensionäril on täiega õigus ja need kes Teda sõimavad on lihtsalt möödanikku mittetundvad,Laari Mardi ajaloo käsitlusega üles kasvanud inimesed.Isiklikult elasin vene ajal mitte halvasti ja seda muide ka tänagi,milleks riik küll pole kaasa aidanud.
Küsimuste küsimus on -kas meie inimesed on oma toimingutes,tõekspidamistes jne.vabad või võib keegi sundida neid ainult"õiges"suunas mõtlema.Kui kaua meil käib veel viha õhutamine erinevate rahvuste vahel ja Eestis elavate inimeste sh.ka kodanike jägamine õigeteks-valedeks?
19. mai 2017, 08:23
Ära ennast haletse,praegused noored saavad hakkama ja lähevad eluga edasi,mitte ei jää kinni nöukaaega
Ei haletse.19. mai 2017, 09:08
Ka ei jää noored kinni nõukaaega. Aga oma, enda tehtud aega, jäävad noored peatselt kinni. Seda tahan küll öelda, et vanasõna: "Enne mõõda, siis lõika", peab täna eriti paika.
Tyuiop19. mai 2017, 12:57
Sõjavõitja (kes tegelikult ise alustas maailma ümberjagamist) kellele kaotajad aastakümneid kontributsiooni maksid ja kelle GULAG-id Siberis olid tasuta tööjõudu täis läks suure sotsiaalse pauguga vähem kui 50-ne aastaga pankrotti. Ikka jube hale värk mida taga nutta. Täitsite 1000 aastase plaani ennetähtaegselt 40-ne aastaga :) Palju õnne seltsimehed Loonetoomikud !!! Kuidas te küll teispoolsuses langenutele oma äpardumist seletate?
to Lapsukesed19. mai 2017, 09:16
Kuidas Teie kommentaar Loonet puudutab? Ja kuidas me venelastest lahti saanud oleme?Kas Loone öeldu Teid kuidagigi ei puudutanud? Mis maailmas Te küll elate?
to 09:16!19. mai 2017, 11:22
Loe siis! Olen sõjaajal sündinud. Minu isa ja isa vend sõdisid kumbki eri poolel. Ütle, kas keelad mul kummalegi lilli viia? Tea, et sõda pidasid suurriigid, Eesti oli mõlema poole ohver. Keegi sel ajal ei küsinud, kus ja kas üldse tahad sõdida. Mis muutub venelastesse, Venemaa oli ja jääb Eesti naabriks. Väike Eesti ei suuda teda kuidagi hävitada. Vene foobiaga tuleb toime tulla, mitte üritada temaga kaklusse minna. Ajalugu on lihtne oma kasuks ümber kirjutada. Nii tegi venelane, nii tehakse seda praegu ka Eesti poliitikute poolt. Ja ümbertegijate hulgas on rohkem endiseid kommuniste meie valitsusest kui praeguseid parteituid venelasi. Jah, vanu vene kommuniste on veel järel. Noored venelased aga suhtuvad Eestisse hoopis teisiti. Kes siin rohkem viha üles kütab? Ajalugu tagasi pöörata ei saa, saab aga peaga mõelda, kuidas edasi elada. Kas sellepärast keelad Loonel lillede viimise, et kõik sõimavad Keskerakonda kommunistideks? Loe kokku, kui palju on veel alles kommuniste väljaspool Keskerakonda.
tototajale19. mai 2017, 13:05
Lilli pole sul keegi keelanud viia. Aga mõrvarite, maradööride ja vägistajate atribuutika jäta kodu ning ära pea langenute mälestuseks püstitatud ausamba juures kihutuskõnesid ega tegele poliitilise välireklaamiga.
kuule nõukaaja ülistaja19. mai 2017, 09:22
Sellist susserdamist, pugemist, valetamist, alandamist, tagarääkimist ja muud jälkust ei peaks meie lapsed küll kunagi nägema. Mida sa taga nutad?
Kõige rohkem 19. mai 2017, 10:53
susserdatakse, räägitakse taga, valetatakse ja alandatakse just täna ja praegu. Kas oled kesikute, IRL-i ja sotsidega kuskil valitsuses, et ei märka, kuidas töörahvast viimast välja pigistatakse? Annan sulle andeks, sa pole nõukaaega näinud. Ei tea ka võrrelda. Ei kiida ma nõukaaega taga, aga kindlam elu oli töölisel küll praegusega võrreldes.
vana inimene19. mai 2017, 11:19
Minu meelest on see leinamonument,kuhu oma lähedastele lilli viia, eelkõige neile, kes tagasi ei tulnud ja jäid teadmata kadunuks. Minu perekonda puudutab see otseselt. Mulle ei meeldi,et leinamonumendi juures võiduparaadi tehakse. Meie ju kaotasime oma vabaduse ja oma riigi. See aga ongi omakorda põhjuseks, miks me nii vaesed oleme. Kui me oleksime saanud kogu okupatsiooniaja oma riigi heaks tööd teha, oleksid meie pensionid mitte väiksemad kui meie põhjanaabritel. Mis puutub aga nõukaaega,siis minu vanavanemad ja invaliididest lähedased ei saanud ei pensioni ega toetusi mitte kopikatki, kuna nad ei olnud nõukaajal töötanud. Käisin ise lapsena koos liikumispuudega tädiga lähedal metsas marju ja seeni korjamas, et nende müügist veidi midagi teenida.Kes oli siis töövõimeline, sel oli tõesti võimalik midagi teenida. Ega väikelinnades sellist tööd eriti polnud, millega teenida, olid vägagi väikeste palkadega töökohad.
Horros19. mai 2017, 01:53
See pensionär on sooda.
.
Noppida välja lõigukest ja siis vinguda. SODA.
tibu19. mai 2017, 01:53
no kuulge... inimeseni on Loonel veel palju maad..
Lapsesuu19. mai 2017, 00:51
Eestlastest kommunistid on kavalamad, eksju. Ansip, Kallas, Lauristi, Savisaar, Anvelt, Toome jne.
ma arvan, et 19. mai 2017, 07:00
kallas ei saanudki presidendiks seetõttu, et oli kommunist. lauristin ja anvelt- ma ei hinda neid inimesi.
Marta18. mai 2017, 23:18
Pidasin Loonet targemaks. Eksisin. Et tänu Punaarmee võidule, ei kukkunud Eestile enam pomme? Aga see armee pommitas Eestit ja palju tsiviilelanikke hukkus. Tõesti Loone ei tea seda? Ja kui paljud eestlased jätsid oma elu Siberis? Kas seda kõike peab Loone eesti rahva võiduks, mille eest peaks nõukogude võimule tänulik olema???
aga mõtlemisvõime19. mai 2017, 07:09
võiks ikka olla säilinud.
on19. mai 2017, 01:41
lihtsalt faktiline tunnustus- peale 9.maid,45. aastal pole pomme kukkunud tõesti...inimesed ajavad segi kõike, ka sealjuures ajalugu ja arvavad 44 aasta pommitamisest, et oli see peale 45 aasta võidupühi...kui sakslased olid maalt läinud, oli tagasi 40. aastal tehtud ensv aga ikka segatakse sellega, et saksa aeg oleks nagu vaba olnud- ei olnud ju kui sel ajal tapeti eestis üle 8000 inimese, kes ei sobinud saksa ordnungisse jne. Ordnung ist alles, arbeit machts frei...need olid loosungid tol ajal eestis...hea on kireda peale sõda , et kes oli kõvem kukk aga sõjas hukkunud nii ühel kui teisel poolel väärivad mälestamist.
Tyuiop19. mai 2017, 13:22
Kui sakslased olid maalt läinud moodustati Eesti Vabariigi 28. valitsus, viimane põhiseaduslik Vabariigi Valitsus Eestis enne Eesti Vabariigi taastamist 20. augustil 1991.
Ja veel, et kui mõlema vaenupoole hukkunud väärivad mälestamist siis kumbagi poole loosungid ja atribuutika seda ei vääri.
see loone on jura19. mai 2017, 07:09
ta laliseb ainult aga ei tea millest. ärge sellist kunagi enam valige.
Oblasti tunnus.18. mai 2017, 22:56
Okupatsioon jätkud interrinde kaasabil. Arvate ,et NSVL. koolitas neid Eesti rahvuslasteks,siis eksite
jäädavalt.
punaperekond18. mai 2017, 22:56
Loone on ju kuulsast kommunistide perekonnast, isa on andunud
maksismi-leninismi filosoof, kes Tartu Ülikoolis tudengeid peedistas
18. mai 2017, 22:54
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
eestlane18. mai 2017, 23:14
Eesti riigi vaenlased - TRELLIDE taha!
vastus19. mai 2017, 01:55
tsitaat"Saksamaa võidu korral oleks meie rahva saatus olnud veelgi halvem"
ekjsid "sõbrake" ja rängalt...loe ikka õiget ajalugu
Franz18. mai 2017, 22:47
Kohe on Alfons Rebase sünniaastapäev(24.06).
Au kangelasele.
Kas ei oleks mõistlis see loone siberisse turismi reisile saata Gulaaki:)
Parimate hulgas!18. mai 2017, 22:39
"See pole kübar. Tal on pott peas!"
Modereerija peab seda rumalust parimaks!
Kindel18. mai 2017, 22:34
Olen kindel, et minu arvamus nüüd jälle kustutatakse, sest ütlen: Loonel on õigus ja õigus oma arvamusele.Ja ta avaldab oma arvamust viisakalt, argumenteeritult, mitte nagu siin paljud nn kommentaatorid, kes räuskavad ja sõimavad ja ropendavad.Kui just tahate päevast päeva masohhistlikult korrutada, kuidas meid piinati, siis rääkige sellest, kuidas seda tegid meie enda suguvennad eestlased, kes meie vanemaid üles andsid Siberisse viimiseks.
tavaline asi18. mai 2017, 22:38
Palgaline keserakondlane võttis sõna!
Marta18. mai 2017, 23:24
Iga rahva seas on tallalakkujaid ja karjeriste.
kindel, et silmakirjatsed18. mai 2017, 23:57
Omasi pandi üles andma kõik küüditatud rahvaid nii, ära jahu, nagu seda teinuks eestlased.
Aitab juba 18. mai 2017, 22:27
Kaua võib. Kui palju on tegelikult nn. punameelseid inimesi eestlaste seas, ei tea keegi.
kole ja rumal18. mai 2017, 22:27
kes oli see inimene, kes tõi sellise tegelinki ( loe: seltsimehe) poliitikasse. õõvastav .
rein18. mai 2017, 22:23
muidu hea algatus. unustame olnu ja liigume edasi. no unustame siis ja ärme lehvita iga aasta aljoša ees punalippe ega vene trikoloori ega hõiska rossija-rossija.
Miks 18. mai 2017, 22:08
KE ei võta midagi ette oma liikme ebaväärika käitumise ja ajalugu moonutava jutu eest? Vähe veel sellest,et venekeelsetes koolides ei õpetata ajalugu tõeselt,siis võib erakonna liige niimoodi valetades eestlaste kannatusi täitsa olematuteks tasandada. Kas Loone peab küüditamisi ja seda 50 aastat NL kooseisus eestlaste vabatahtlikuks õnneajaks? Vaja oleks talle teha ajaloo eksam tingimuseks töötamine riigikogus.
kremlimeelne 5. kolonn18. mai 2017, 22:13
KE on ju kremlimeelne venelaste häältel püsiv kriminaalne punt. Ratasgi hoiab suure hoole ja armastusega oma külmikus lepingut agressor putini parteiga.
mine19. mai 2017, 11:17
peesse oma külmikuga juba.
maamees18. mai 2017, 22:07
Kurb,et venelastele tulevad langenud sõdurid ainult 9 mail meelde.Kui palju on neid hooldamata haudu üle suure venemaa laiali.
kõtt loone,18. mai 2017, 22:29
mine oma nelkidega venemaale sõdurite haudu otsima ja mölla seal. miks sa pead siin eestlasi mõnitama. loodan, et sa ei saa iialgi enam ühtki häält.
tavaline lugu18. mai 2017, 22:40
Tõenäoliselt tegi ta sellega lõpu oma karjäärivõimalusele erasektoris, kui seda peaks vaja olema. Ei ole tõsiselt võetav, vaid proganadist.
tavaline lugu18. mai 2017, 22:41
Mida temast tahta, täiesti tavaline Savisaare linnuke.
maamees19. mai 2017, 00:32
Mitte ainult seal vaid ka KE on tema karjääril lõpp. Sisuliselt ongi üle parda heidetud sellest ks see agoonia ja loll jutt.
vabadusmärgi19. mai 2017, 11:05
juurde ei too eestlased lilli ,miks ,ometi?
skd18. mai 2017, 22:00
Nõukogude okupandid on juba ajalugu, aga kuidas praegustest lahti saada?
reede18. mai 2017, 21:58
Arvatavasti on Eestis veel võimalik avaldada oma arvamust Sõda on sõda ja sõjas pommitatakse Eestil pole kunagi võimalik valida ainult oma poolt vaid kellegi tugevama laulu laulda Ajalugu ümber ei tee Fakt on nii Sinimäe kui Eesti Laskurkorpus Mina mäletan kui meie aganiku punkris elas metsavend 2 kuud Oli aasta 1946 Kui tuli teade et need kel veresüüd pole võivad välja tulla sõitis koos minu isaga ratastel Tartusse ja sai dokumendid Elas kaevanduslinnas Aga oli ka neid kelle käed tapatõõst verised Nemad välja ei tulnud Ameerika Hääl aga lubas meid muudkui päästa ja selle propaganda mõjul kaotasid elu paljud noored mehed Loone lihtsalt võtab ajalugu nagu see on ega karju igal tänavanurgal et meid homme rünnatakse
ära valeta,19. mai 2017, 11:22
minu onu varjas ennast ka metsas, sest keeldus sakslaste pool sõdima minemast ehk käed olid verest puhtad, pärast saadeti ikka Siberisse ja kui lõpuks tagasi pääses, siis lubati elama hakata vaid kaevanduslinnas, mitte kodukohas ega suuremas Eesti linnas. Aga Loone ütles, et sakslased oleks tapnud kõik eestlased ära, kas see on tõde?
Huugo18. mai 2017, 21:46
Kõik on valimi küss. Hijuti valiti vigurvänte. OK. Kui mehed valikust väljavisata nagu naisõiguslased sooviks siis oleks järjestus: 1. Triin Tulev, 2. Pille Minev, 3/4 Õudutekitav Loone ja Old Grand Laydi Aju Saagim. Muljetavadav oli pr. Loone ringijooksmine norra kasvanduslõhe hapuks läinud eksemplariga-vargamäel kui oravad olid võimul-:)
.....18. mai 2017, 21:43
Sama rumal kui juutidele öelda, et unustage nüüd holokaust ära ....
trifiid18. mai 2017, 22:15
Holokausti pole olemas olnudki. See müüt on 1950-ndatel alguse saanud tööstusharu.
Küll aga rüüstasid ja laamendasid Eestis juudid ning punased ning nüüd aetakse kõik venelaste kaela. Õiged venelased lahkusid maalt juba peale Petrogradi putši ja ülejäänud tapeti nendesamade juutide ning bolševike poolt.
baphomet18. mai 2017, 22:48
Jah, ega enelased pole kunagi ise oma venemaa valitsemisega toime tulnud.
Küll kutsuti rjurikud, siis allusid mongolihordidele ja käisid neil kintsu kaapimas. Siis saksa tõugu valitsejatele. Nõuka-ajal ka ajuk.eppisid neid teised ning nii pilkeks kuulutasid nad kõige kultuursemaks ja juhtivamaks rahvaks.
Mis on loomulikult vale, sest Nliidu piiresolid neist kultuursemat päritolu armeenlased, grusiinid, tadžikid vähemalt .
Kahju sellistest saamatutest pätakatest.
Imre18. mai 2017, 21:36
pole ikka nii lolli inimest ammu näinud. Need siis meie riigi esindajad ???
Loone, ilus müts sul. Annab ikka naisterahvana niimoodi ämbrisse panna või on nii suur soov sulanduda oma mõttekaaslastega.
Hullu18. mai 2017, 21:32
ajalugu kordub18. mai 2017, 21:24
rahvaste sõpruse sildi all algas venestamine.
Kõike seda Oudekki ei tea, õigemini ei taha teada. Just see iseloomustabki nõukogude inimesi, keda leidub ka eestlaste hulgas.
Nõukogude aegsed oskavad rahvastesõpruse siltide taga hoopis muud näha, hilisemaid saab selle demagoogiaga oluliselt paremeni lollitada. Ja vana sõpruse sildi all lollitamine käib kahjuks jälle...
xxxx18. mai 2017, 21:38
Huvitav et miks siis peale rahu saabumist tapeti veel tuhandeid eestlasi ja saadeti
vangilaagritesse surema`?
a.k.18. mai 2017, 22:42
Lp xxxx, su küsimus on pisut arusaamatu. Surema saatis reziim ka teisi rahvaid, kes vähegi võimule kahtlased tundusid ja kelle orjatööd eesrindlik majandus vajas. Saadeti rahu ja sõja ajal, sest eeltoodud põhjustel vajati.
to ajalugu kordub19. mai 2017, 06:09
ja mis praegu parem on.Varsti lähevad meie ülikoolid 100% ingliskeelse õppe peale,siis gümnaasiumid,sest ülikooliks on ju vaja valmistuda,siis põhikoolid.... ja varsti olemegi eesti keele kaotanud.Eestlased oma praeguse negatiivse iibega on varsti kadunud,aga sõimame 30-40 aastat tagasi olnud asju ja nõukogude võimu.
penskar19. mai 2017, 11:26
see oleks küll hea, kui kõik läheks üle maailmakeelele ehk inglise keelele, tunnen ise sellest suurt puudust, mida selle väikese eesti keelega peale hakata? Keel on suhtlemisvahend, et inimesed saaksid võimalikult paljudega suhelda ehk teineteisest aru.
mass18. mai 2017, 20:59
Sellistel on oma telekanal ka, TALJINJA TV :)
Kus üks Maskvaa karraspondent ikka räägib "VIIIDJEOST".
Ou pekki, joome18. mai 2017, 20:58
ats18. mai 2017, 20:58
Soovitan neil kes ülistavad endist nõukogude liitu ja nende tegevust ,vaadata filmi The sovjet stori soovitavalt arvutist Kui kohe aru ei saa ,siis on võimalik vahepeal filmi tagasi kerida niikaua kui ajusse tungib
to ats19. mai 2017, 06:17
Polnus see nõuka elu hull midagi,peale seda kui Nikita võimule tuli.Kes tahtis,koolitas ilma vanemate rahalise abita ennast ülikoolis,kes tahtis,ehitas ilma pangalaenuta maja,kes tahtis osta Sony värvitelekat või mõnda muud väljamaa kraami,siis kõikke liikus.Ja täpselt nagu praegugi,suu tuli kinni hoida ja koogutada võimuga kaas.
penskar19. mai 2017, 11:29
nüüd panid küll mööda nende asjadega. Jah paljud asjad olid paremad, kui praegu, aga isegi nõukogude värviteleri sain vaid kasutatust peast osta. Ka ülikoolis ei piisanud ainult stipendiumist, pealegi sinna poliitiliselt igaüht ei võetud.
Toom tagasi kutsuda ja ka koos Loonega erakonnast välja heita18. mai 2017, 20:33
Miks sellised inimesed nagu Toom, Loone jne hoitakse. Valitsus oleks pidanud juba ammu Toome tagasi kutsuma ja temaga töösuhe lõpetama nagu ka Loonega. Erakonnast välja ja Toom kutsuda tagasi, erakonnast välja ja ka riigikokku ei pääse. Miks meil ikka hoitakse neid?
eestlased18. mai 2017, 21:29
Eesti riigi vaenlased - VÄLJA Eestist!
Ära muretse18. mai 2017, 22:37
Oota, kuni Rail Baltic valmib ja Eesti üles kaevatakse ning maavarasid välja vedama hakatakse-ikka Brüsseli poole-küllap siis sindki siit ära saadetakse-ikka Brüsseli õnnemaale.
pärnakad18. mai 2017, 23:17
Oleme Rail Baltiku POOLT kahe käega! Rail Baltic tuleb NII KUI NII!
Tartlased ei ole pärnakatest paremad, et ainult nemad peavad kõike saama!
ära jama19. mai 2017, 06:28
ja ära esine kõigi pärnakate nimel,minu tuttavate hulgas küll ühtegi uue raudtee pooldajat pole,kõigil oma auto.
ära muretse19. mai 2017, 11:51
loe vähem telegrammi!
ära jama19. mai 2017, 11:53
jus isi sinu tuttavate hulgas pole ajudega mõtlevaid inimesi vaid rullnokad, kes ei näe oma auto kapotist kaugemale!
Kelle Toome,19. mai 2017, 11:30
Indrek Toome või, või hoopis Toomi? Europarlamendist vist ei saa kedagi tagasi kutsuda?
hahaha18. mai 2017, 20:22
Vaadake seda narri kübaraga! Kust see Tusja tuli?
Jaanika18. mai 2017, 21:29
See pole kübar. Tal on pott peas!
Loone18. mai 2017, 20:06
on lihtsalt äärmiselt hiljaks jäänud klaaratsetkin või roosaluksemburg. Ikka veel selles Suures Sotsialistlikus Okrtoberfestis kinni, kuid ei saa aru, et enamikku inimesi enam revolutsioonid ei huvita. A ehk on Põhja Koreas politrukkisid vaja.
tõdemus18. mai 2017, 19:57
Loone rääkis sõja lõpust, mitte sellele järgnevast perioodist.Seda türanniat venelase poolt poleks sündinud, kui Jalta kokkulepetega ei oleks Baltikum venelastele loovutatud
Vello18. mai 2017, 20:05
Jah muidugi. Lääs on süüdi!!
Lääs on süüdi selles, mida venelased siin tegid.
Tüüpiline väärastunud vatniku mõttemaailm...
SaSS18. mai 2017, 23:16
Et siis Churchill ja Roosevelt andsid Jaltas Stalinile käsu Eesti okupeerida? Tore arusaam.
on19. mai 2017, 01:48
vaikimine ju nõusolek ja ses suhtes käsku pole vajagi anda...nad reetsid meie riigi, nii asi on.
Bobik19. mai 2017, 11:49
Jah reetsid.... kuid türann oli siiski venelane!!!!
pursui18. mai 2017, 19:47
Loone on geneetiline sovetski tšelovek, vääriline punaprofessorist isa järglane.
nagu nad kõik, kellel geenides18. mai 2017, 20:00
lauristinid, anveltid jne.
tema18. mai 2017, 21:28
halb karma sai alguse juba vanaemast...
Ilmar18. mai 2017, 19:46
Lgp pensionär võiks aru saada et ENSV Revolutsijoonimuuseumi direktori lapselapselt on teistsugust maailmanägemust paraku mõtetu oodata.
soovitan soojalt18. mai 2017, 20:02
Vaatleja18. mai 2017, 20:19
Ta on üdini punane ja suurem oht riigile, kui mõni muulane. Riigikogus pole tema koht. Pigem seriaalis ENSV.
linnaalam18. mai 2017, 19:44
Maksumaksja raha eest vegeteerimise eest ollakse valmis kasvõi oma ema maha müüma, siinjuures rääkimata eestlusest ja riigist. Kah asi! Et näpud ikka rasvased oleks, võib nii mõnegi kommentaari üle elada on...
Mõni keskindiviid kohe ei oskagi teisiti elada..
Opossum18. mai 2017, 19:42
18. mai 2017, 19:53
Oo ei ! loone ei ole sovjett . See on hulga hullem ! loone on see , kes organiseeriks küüditamist , võtaks rahvavaenlastelt lapsed ära .
diane19. mai 2017, 11:16
mulle meeldis nõuka aeg,olen õnnelik ,et minu noorus jäi sellesse ,suurepärasesse aega ,edu Loonele.
Eestlane18. mai 2017, 19:40
Kas Loone peab kiitma sakslasi kes tapsid tema lähisugulased?
eestlane18. mai 2017, 19:59
Loone kiidab Punaarmeed ,kes Eesti vabastas.
Vello18. mai 2017, 20:06
Ei. Ei pea.
Aga ta ei peaks ka Eesti rahvale näkku urineerima!!!
18. mai 2017, 19:38
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Vello18. mai 2017, 20:11
Kui tahad vaimset vägivalda, siis mine Venemaale.
Seal võid boonusena isegi peksa saada, kui riigi ametlikus ideoloogias kahtled. Kui eriti hästi läheb, siis tapetakse ehk isegi ära.
Mis Sul julgal siin siis viga? Keegi ei sunni Sind seda närust Eesti meediat vaadata. Vaata RTR-i.
Papi19. mai 2017, 11:16
Ukraina on parem valik.
Maia18. mai 2017, 19:35
Kui ütlen, et Loone on lihtsa mõtlemisega, või veel midagi krõbedamat, siis on OK, aga kui tahan midagi enamat n.ö. kirjutada - siis ; palun muuda kommentaari.
to maia18. mai 2017, 20:02
aga me saime aru, et tahtsid midagi krõbedamat kirjutada ja paneme sellele plussi. sest nii me temast mõtlemegi, ta on neid sõnu väärt.
19:3518. mai 2017, 21:32
Loonel on kahe kõrva vahel kremli propaganda s***t!
18. mai 2017, 19:24
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Vello18. mai 2017, 20:15
Lõpp tuleb siis, kui Venemaa vabandab selle eest, mida ta siin teinud on.
Lõpp tuleb siis, kui nad lõpetavad meie kohta valetamise.
Aeg on tõesti lõpetada!
Aga seda, kuhu Sina minna võid, seda ma parem ei ütle...
on19. mai 2017, 02:00
aeg teada, et venemaa ei teinud- seda tegi NSVL ja kommunistid...venemaa ajutine valitsus andis tänu 40000 eestlase tehtud marsile Peterburis ukaasi põhja- Eesti ja liivimaa põhjaosa ühendamiseks Eesti riigiks...peale okt. revolutsiooni tulid võimule bolshevikud ja hävitati palju vene rahvast, peale 40 aastal Eestis tehtut sai ka meie rahvas tunda punavalitsust. Ma ei loodagi , et venemaa vabandab, vaevalt ta seda teeb, sest suurriigid ei arvesta väikestega nagu väikesed tahavad, suurriigid teevad enda kombel edasi.
lugeja18. mai 2017, 19:20
Täpsemalt: üdini komu. Nii on teda lapsepõlvest kasvatatud. See on hullem kui nõukogude inimene.
õu pekki!18. mai 2017, 19:15
lihtsalt erakordselt ebameeldiv indiviid see loone. tekitab külmavärinaid tema pilk ja kogu olemus. väk:
18. mai 2017, 19:12
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Noh18. mai 2017, 20:30
ega ikka ei ostnud küll!
xxxx18. mai 2017, 21:43
Kelle raha eest sm loone punaseid nelke ostab,eesti maksumaksja raha
eest.
k18. mai 2017, 21:47
valijatega kohtumine ju
Täitsa18. mai 2017, 19:05
õige jutt!Neid nõukogude inimesi kahjuks ikka leidub ja minu arusaamist mööda on neid just eriti keskerakonnas.Ma ei ole kunagi arvanud,et nõukogude kord Eestis oleks olnud seaduslik või okupatsiooni käigus siia saabunud viibiksid siin mingil seaduslikul alusel.See on üldse üks raske küsimus,sest kui muulased kõik minema saata(Seda ma teeksingi!),siis,kes hakkab tööle kaevandustes ja elektrijaamades?Ülejäänud sfäärides saaks ilma hakkama,kuid see on tõesti üks murekoht.Üldiselt on nii,et ega nõukogude inimest ikka päris inimesega võrrelda ei saa!
zrz19. mai 2017, 10:08
jejee oleks ikke pidanud tallinna (ref aastast 1953) oblastikomitee ülevõtma ja sisse kutsuma vastasvõistkonna omad nagu lugandoonias, nii oleks ikk kohe palju illusam. Muidugi traditsiooni järgides oleks Luganski näitel esmalt ründama vENE teatrit ja alles siis obkomi.