Martin Paasoja palliga. Foto: Martin Ahven
Korvpall
18. mai 2017, 21:34

Martin Paasoja pärast valusat kaotust: võtame esmaspäeval võidu ära, saame duhhi üles ja lähme uuesti Tallinnasse! (1)

Rapla korvpallimeeskonna tagamängija Martin Paasoja tunnistas, et napp allajäämine kolmandas finaalmängus oli raske, kuid alla ei anta. 

"Täieliku võitluse mäng," võttis Paasoja kohtumise kokku. "Väga kahju on nii tasavägine mäng, eriti kodus, ära kanda. Tõesti kahju - siia läks väga palju energiat ja tahtmist. Aga mis teha, Kalev oli kindlam lõpuhetkedel."

Raplal oli võimalus 1.15 enne lõpuvilet 71:71 eduseisult mäng enda kasuks pöörata, kuid kaks rünnakut siiski luhtusid. Tagamehe sõnutsi võidukrambi taha siiski pugeda ei saa. "Meil polnud sellist hetke, et oleks pikalt ees olnud. Polnudki võimalust võidu peale nii väga mõelda," sõnas ta. 

Kuigi Cramo vajab meistritiitli kindlustamiseks veel vaid ühte võitu, siis Rapla masti maha ei lase. "Muidugi! Enda kodupubliku ees ei saa me pingutamata jätta," kinnitas Paasoja, et alla pole kindlasti antud. "Lähme täiega panema seda. Võtame esmaspäeval võidu ära, saame duhhi üles ja lähme uuesti Tallinnasse! 

Samuti jagas ta hulgaliselt kiitust saali tulnud poolehoidjatele. "Juba poolteist tundi enne mängu oli saal rahvast täis - tõesti vinge!"