Korvpall

Cramo 3, Rapla 0: Võimas Simmons külvas Rapla mehed hirmuga üle (2)

LISA KOMMENTAAR

minu arust19. mai 2017, 11:25
jäi Simmonsi panus üsnagi niruks ja Rapla suutis kaitses hästi mängida. Cramo võidu vormistasid sisuliselt Sokk ja viimasel veerandil Mircovic. Mingit sädet ega head minekut Cramo ei näidanud ja Rapla andis selle võidu ise käest oma rumalate otsuste, pallikaotuste pealt. See ei olnud Cramo teene või mingi ulmeline kaitsemäng kui Rapla mees lihtsalt lambist outi söödab või korviall mingeid ime sööte jagab Kokile. Puhas Rapla enda praak oli kaotuse põhjuseks. PS Kok sai väga hästi Simmonsi kaitsmisega hakkama ja ega valgevenelaselegi väga sõnaõigust ei antud. Seega, neljandas mängus tuleb see võit Raplale ära, iseasi kui muidugi ei taheta seeriale punkt panna just Raplas ja kodupubliku ees hõbedad kaela saada. Aga seda ma siiski väga ei usu, Rapla on võitleja meeskond ja Cramo kahjuks alla oma võimete pusiv VTB sats, kelle eelarve ületab kolm korda Rapla oma.
Järgmine aasta saab tulema ilmselt palju huvitavam, sest kahele suurele on lisandunud kolmas ja elame näeme, mis saama hakkab.
sanchelo 198619. mai 2017, 09:22
Kaldre ei julgenud Cramo primaate altpoolt katsuma minna- mine tea kuidas aafrikast toodud loomad reageerida võivad. Aga Eifussi kabistas ta topeltmõnuga kuigi sai selle eest ka omamoodi karistada. Nimelt avastas ta ühel hetkel, et käed on pruunid. Põhjus oli selles, et Timo oli vahepeal pingil konutades varrega peeru lasknud.