Hetk pärast Markus Jürgensoni omaväravat. Jürgenson kaadri vasakus servas põlvili, Marko Meerits väravas istuli.Foto: Kuvatõmmis videost.
Jalgpall
19. mai 2017, 19:18

VIDEO | Jürgenson lõi Soomes 20 meetrilt värava, kahjuks omale (4)

Äärekaitsjal Markus Jürgensonil (Vaasa Palloseura) oli tänases Soome kõrgliiga 7. voorus põhjust kahe käega peast haarata, sest ta lõi palli omaväravasse.

Täpsemalt kirjeldatuna tahtis Jürgenson palli tagasi oma väravavahile Marko Meeritsale mängida, kuid andis nii kõrge söödu, et pall lendas üle Meeritsa pea otse võrku. Too õnnetu tabamus tõi JJK Jyväskylä ja Vaasa Palloseura mängu 36. minutil tabloole 1:1 viiginumbrid. 

Mängu lõpp kulges eestlaste klubile soodsalt, sest viimase kümne minutiga löödi 69. minutil vähemusse jäänud JJK võrku kolm vastuseta palli ja võeti 4:1 võit. Jürgenson vahetati poolajal puhkama, Meerits sai kirja 90 minutit.

Platsil käisid ka teised eestlased. Ats Purje (75 min) ja Kuopio Palloseura alistasid võõral väljakul 2:1 Lahti, Andrea Vaikla (90 min) ja Mariehamn mängisid HIFKiga 1:1 viiki ning Marek Kaljumäe (90 min) ja PS Kemi kaotasid kodus 0:1 HJKle. Mihkel Aksalu tegi nullimängu ning Seinäjoki JK alistas 3:0 Rovaniemi.

 

Disappointed not to get all 3 points but nice to get Man of the Match. We go again Tuesday 💥

A post shared by Andreas Vaikla (@_andreasvaikla) on

Soome kõrgliiga tabeliseis.