Rainer VassiljevFoto: Aldo Luud
Võrkpall
19. mai 2017, 21:19

Rainer Vassiljev kiitis blokidistsipliini ja joonisest kinnipidamist

Eesti võrkpallikoondis alistas täna Kalevi spordihallis peetud treeninmängus 3:1 Hispaania. Abitreener Rainer Vassiljevi mängujärgsed mõtted:

"Esimeses geimis tundus, et vastane ründab ja lööb kõik ära, aga siis saime blokidistsipliini paika," lausus Vassiljev võrkpalliliidule antud kommentaaris. "Andri Aganits tõmbas korralikult bloki poole käima, sealt tegelikult jätkus edasi. Edasi sai päris hästi mängu lustida.

Teine oluline nüanss oli, et neljanda geimi teise pooleni hoidsime ülihästi oma joonist. Meil oli löödud null palli auti ja kui ma ei eksi, siis blokki oli sel hetkel löödud üks pall. Lõpus läks kolm-neli palli auti ja üks löödi blokki juurde. Kokkuvõttes väga korralik blokidistsipliin, samamoodi rünnakul ka väga korralikult joonisest kinnipeetud."

Nurgaründajatest Andrus Raadikust ja Kristo Kollost: "Päris hea seis, mõlemal mehel on oma kasulik pool võistkonna jaoks. Kes ründavam nurk, kes vastuvõtvam ja musta töö tegijam. See annab ainult käike juurde, neid võib kasutada vastavalt vastasele."

Homsest mängust sama vastasega: "Kindlasti teised mehed väljakul. Meil on ärajagatud teatud plaan, kuidas nädalavahetusele peale tuleme."