Foto: PantherMedia / Scanpix'
Õhtulehe horoskoobid
28. mai 2017, 05:30

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 28. mai (14)

Jäär

Võid kiirustades mõne asja ära kaotada või maha unustada. Täna on seega lihtsalt selline muljetamiste ja kohtumiste päev. Tõsiseks süvenemiseks ebasobiv.

Sõnn

Raha, omandi ja omamisega seotud asjaolud tunduvad olevat kõige olulisemad. Tegelikult on kindlasti ka palju teisi asju, mis pakuvad rahuldust ja elumõtet. Kuid sina oled asjalikul ja maisel lainel.

Kaksikud

Sul tuleb nüüd ehk mõningaid vanu võlgu tasuda. Seda nii heas kui ka halvas mõttes. Kui oled näiteks kellelegi mingi teene teinud, siis võib too isik sulle nüüd omakorda kasulikuks osutuda.

Vähk

Valitsev planeetide seis võimendab sinus olevaid soove ja varjatud ihasid. Kirglikkus ühes või teises vormis tõuseb esile. Iha ja viha võivad kohad vahetada.

Lõvi

Võimaluse korral ära osta täna kalleid asju ega keerukat tehnikat. Suhe mõne grupi või seltskonnaga võib kaasa tuua kas kadedust või mingeid nõudmisi.

Neitsi

Võimalik, et tunned alateadlikku vajadust muudatuste järele. Kuid sinu teadlik mina ja ego ei taha sellest midagi kuulda – sellest mõningane sisemine rahutus ja ebakindlus.

Kaalud

Päev aktiviseerib kõiki üks-ühele partnerlussuhteid, ent samas võimendab ka kiivust ja armukadedust. Hea päev suuremaks füüsiliseks pingutuseks, energia aktiivseks väljaelamiseks.

Skorpion

Raha või siis väärtused on päeva märksõnadeks. Ning seda tuleks sul mõista kõige laiemas tähenduses. Omand, omadus võib näiteks olla ka mingi oskus, mis annab sulle teistega võrreldes eelised.

Ambur

Kui kohtad takistusi või pead kellegi järel ootama, muutud kärsituks. Ka on täna võimalik asjade-esemete kaotamised või tehnika rikkiminek. Samas sobib ajahetk suurepäraselt vajalike muudatuste tegemiseks

Kaljukits

Püüad rohkem tegutseda. Selle põhjuseks võib olla soov vabaneda mõnest alateadlikust hirmust või siis sundmõttest, mis sind painab. Ega sa iseenda eest ikka kuhugi põgene - nii et vaata tõele julgelt näkku!

Veevalaja

Päev toob esile sinu loovuse ja peene stiilitaju. Oled edukas seal, kus on vaja tajuda eriti peeneid seoseid ja kõrgeid vibratsioone. Hea päev müstiliste vidinate hankimiseks.

Kalad

Otsid uut ja põnevat. Kuid sa ei tea täpselt, mis see nimelt peaks olema. Igatahes oled kuidagi rahutu ja hajevil. Mõni sõber võib anda sulle hea idee, mida edasi teha.