Jalgrattasport

Miks Tanel Kangert Giro d'Italial nii jõhkralt kukkus? (4)

LISA KOMMENTAAR

Mis juhtuda võib21. mai 2017, 23:44
Analoogne lugu juhtus möödunud aastal Tartu Rattaralli lühikesel distantsil KÜLITSIS, kus on ka lai maantee tobedalt kitsaks ehitatud, selle asemel oleks VÕINUD HOOPIS JALAkäijate tunnel olla. eI OLNUD SEAL SAMUTI ÜHTEGI KOLLASE LIPUKESEGA turvajat JA PANDIGI OTSA JA HALBADE TAGAJÄRGEDEGA KUKKUMINE OLIGI KÄES .KEEGI NAISTERAVAS MURDIS VEEL rangluu. milleks nei tobedaid ja VÄGA ohtlikke saarekesi märkidega vaja on. EHITAGE TUNNELID. Ärge HOIDKE KOKKU SEAL, KUS EI PEAKS. PALVE MAANTEEAMETILE. Nad ongi oma teede RENOVEERIMISTEGA LIIALE LÄINUD. Enam ei ole olemas KRAAVI PERVI, KUHU SAAKS TÕMMATA MINGI RIKKE KORRAL AUTO. MASIN TULEB PRAKTILISELT JÄTTA KESET TEED. EESTI PÕMMPEADEST TEEDE SPETSALISTID EI ADU MIS JUHTUDA VÕIB.
Lollidemeel21. mai 2017, 23:34
Nõndanimetatud ohtussaarekesed on saanud jalgrattavõistlustel NUHTLUSEKS. Kellele ohutuse tagamiseks, kellele SUUREKS OHUALLIKAKS. Nendega tegelikult mingit ohutust ei suudeta tagada. Vajalikud on jalakäijate tunnelid, mis ei risuta teed ja on 100 prossu ohutumada kõigile. Aga tegelikult on asjad läbimõtlematult käiku lastud. Kõik mis on Läänest üle võetud ei ole mitte KÕIGE PAREM JA TURVALISEM. Ka lollidemaal on järgitud sama teed.
Olukorrad21. mai 2017, 22:57
KÕigepealt on süüdi korraldajad, kes ei olnud pannud nii ohtlikku kohta ühtegi hoiatuslipukesega turvajat. KORRALDAJATE VÄGA SUUR APS. Manner on aga segane vend kes ei adu olukordi.
Ole mõistlik21. mai 2017, 22:53
Manner ära keeruta, ega sa ise pole parem olnud vaid hoopis mitu vakasa jagu viletsam. ole mõistlik.