Eesti uudised

Eestis juba kiibistatakse ka inimesi - kas see on ohtlik või mitte? (130)

LISA KOMMENTAAR

17. juuni 2017, 16:37
Omaarust IT-sajatundja komm, et e-hääletus on tavahääletusest kordi turvalisem näitab tema olematut taset...
Süsteemivaldaja saab tulemusi muuta oma tahte järgi, eriti kui puudub igasugune järelvalve ja jäljed hävitatakse kohe pärast tulemuste kinnitamist :P
Muidugi saab igaüks vaadata, kelle poolt ta hääletas, kuid KUHU hääl läks teab ainult Systeem :P
skd25. mai 2017, 15:05
Ma ei ole küll paranoiline, aga inimeste kiibistamine on siiski liiast. Ok, ma saan aru kui kiibistatakse vanemate soovil alaealisi lapsi, sest vanemad vastutavad nende eest ja peavad teadma, kus nende lapsed viibivad, aga täiskasvanud inimesel on õigus privaatsusele. Kui inimesel mobiil taskus, siis on ta ka jälgitav, aga seda ei saa siiski võrrelda kiibistamisega, sest telefoni saab soovi korral koju jätta, kuid kiipi niisama lihtsalt naha alt kätte ei saa. Ma ei saa aru, mis kuradi valu on valitsustel inimeste järele nuhkida? Siiani on nuhkimiseta hakkama saadud, nüüd peab tavakodaniku iga samm jõustruktuuridele teada olema.
Vi24. mai 2017, 19:34
Haiglane! Inimesed ei ole robotid, et vaja kiip sisestada! Ärge minge sellega kaasa!
Tõde23. mai 2017, 18:54
Alguses jah tutvustatakse seda kui "abimeest". Vabatahtlik ning hea asi. Avab uksi, saab ühe viibutusega maksta jne...
Kuid kunagi tehakse see kohustuslikuks ja siis ei ole see enam "abimees", vaid on inimese jälgimiseks ja tema hüpnotiseerimiseks. Kiibile lisatakse sellised funktsioonid, et inimesi on võimalik selle kiibi abiga juhtida nagu roboteid, mõjutada nende käitumist ning isegi tappa neid selles sisaldava mürgiga... Nii saabubki inimkonna lõpp ja Kristuse tagasitulek!
Kui palju see kiip mahutab?23. mai 2017, 09:43
Mul on tunne, et Marianne Mikko on kiibistatud. Miks muidu korrutab ühte ja sama, nii eluvõõrast juttu?
inimkonnale23. mai 2017, 02:17
Johannese ilmutus 14:9 Veel kolmas ingel järgnes neile, hüüdes suure häälega:
„Kui keegi kummardab metsalist ja tema kuju ning võtab tema
märgi oma otsaette või oma käe peale,
10 siis ta saab juua Jumala raevu viina, mis lahjendamata
on valatud tema vihakarikasse, ning teda piinatakse tules ja
väävlis pühade inglite ees ja Talle ees.
11 Ja nende piinasuits tõuseb üles igavesest ajast
igavesti; ja neil, kes kummardavad metsalist ja tema kuju, ei
ole hingamist päeval ega ööl, ei ühelgi, kes võtab endale ta
nime märgi.
12 Siin olgu kannatlikkust pühadel, kes hoiavad alal
Jumala käske ja Jeesuse usku!”
inimkonnale23. mai 2017, 02:11
http://www.ajamargid.com/666-margi-tehnoloogia-ulevaade-ja-tutvustus
666 märgi tehnoloogia – käegakatsutav reaalsus! See märk on biomeetriline mikrokiip, mis saab olema siirdatud parema käe või otsaesise naha alla. Maailm on ette valmistumas globaalse UUEKS MAAILMAKORRAKS, kus selle süsteemiga liitunud riikides kaob ära paberraha, pass, ID kaart, juhiload jne. Kõik saab olema ühes kiibis ja mis on skanneeritav juba 15 m kaugusel lennujaamades ning jälgitav stateliitidega! Kui sul seda märki ei ole oled lindrpii, sa ei saa osta asju, reisida ja sa ei ole kodanik! See märk saab olema siirdatud lisaks keäele ka otsaesise naha alla, et inimesed, kel pole paremat kätt, saaksid samuti omada seda märki. See mikrokiip, mida nimetatakse raadiosageduse identifitseerimiseks (RFID) ning see on inimeste jaoks välja töötatud, nimega VeriChip. Antikristus ja tulevane superriik saab seda võikal moel kasutama inimeste jälgimiseks ja totaalseks kontrollimiseks. Piiblis on sellest märgist juttu ja väga hirmsat ning hoiatavat!
Biokiip.ajamargid_2Toome teieni esmakordselt eesti keeles ilmuva 666 märgi ehk biomeetrilise kiipkaardi tehnoloogia tutvustuse.
Kahjuks ei tea suur osa kristlasi sellest Piiblis ettekuulutatud saatana märgist mitte midagi. Kas see on juba võimalik lähima kümnendi vms. jooksul? Vastus on JAH! Tehnoloogia on juba väga kaugele jõudnud ja me võime peagi leida selle kõige eelmängu keskelt!
Mitmed Jumala prohvetid on aga kinnitamas, et kiip võetakse kasutusele peale koguduse ülesvõttu ehk siis Suure Viletsusajal. Samas peame me ka oma eluajal olema valmis, et kui see peaks ka varem juhtuma me ei võta enda peale 666 märki, mille kandjaid ootab IGAVENE VÄÄVLI JA TULEJÄRV!
jajaa23. mai 2017, 11:51
Ja milleks see nurin ja halin, kõik toimub ju "ettekuulutuste" kohaselt, ehk siis sadistliku lõbuga kujundatud plaani järgi.
inimkonnale23. mai 2017, 01:59
Hoiatus,mitte lasta ennast kiibistada! Lugege Piibbli kirjakohad läbi eriti Johannese ilmutus 14:9 Veel kolmas ingel järgnes neile, hüüdes suure häälega:
„Kui keegi kummardab metsalist ja tema kuju ning võtab tema
märgi oma otsaette või oma käe peale,
10 siis ta saab juua Jumala raevu viina, mis lahjendamata
on valatud tema vihakarikasse, ning teda piinatakse tules ja
väävlis pühade inglite ees ja Talle ees.
11 Ja nende piinasuits tõuseb üles igavesest ajast
igavesti; ja neil, kes kummardavad metsalist ja tema kuju, ei
ole hingamist päeval ega ööl, ei ühelgi, kes võtab endale ta
nime märgi.
12 Siin olgu kannatlikkust pühadel, kes hoiavad alal
Jumala käske ja Jeesuse usku!”
22. mai 2017, 23:50
Tsitaat: "Nahaaluse kiibi eeliseks on näiteks see, et kui sul on kodus NFC-põhine lukk, siis pole võimalik koduvõtit ära kaotada,"
Saab ikka kaotada. Koos kehaosaga, kuhu kiip siirati...
/23. mai 2017, 09:36
Sellepärast ongi vaja kiibistada otsmikku, sest pea kaotab elav inimene kõige viimasena. Tõesti kurb ja masendav, aga reformiärikate hingesugulastel on reklaamloosungid 'ratsionaalseks, tasuvaks, turvaliseks ja maailmapäästvaks' maailma kiibistamiseks juba olemas.
nonii22. mai 2017, 23:16
Hakkab peale see ajupesu, et kui hea ikka kiip on ja kui lihtsaks see elu teeb. No leppige leppige sellega. Varsti oleme kõik kiibiorjad. Ei mingit kiipi.
brexit22. mai 2017, 22:19
Inglased tegid juba aastaid tagasi sellel teemal väga hea miniseriaali "Last enemy", tasub vaatamist.
Linda22. mai 2017, 21:36
Hämmastav, et inimestel on nii kiire, et ei ole aega võtmeid kasutada ega ka pangakaarti.... Masendav. Kuhu ja mille peale see aeg neil küll kulub?
Arvasin, et kiipi hakatakse reklaamima kui mugavat lahendust, eelkõige kadunud inimeste otsinguil, tervise jälgimisel jne. aga, et ka koduukse ja arvete tasumisega saab inimesed kiibiusku pöörata... Kahjuks, kui piisavalt hulk inimesi on endale kiibi paigaldanud, siis ülejäänutele muudetakse see kohustuslikuks...
/23. mai 2017, 09:55
Ka pangakaardis on kiip. Üldrahvalikult tulnuks vastupanu osutada juba siis, kui rahvast sunniti väljateenitud töötasu kättesaamiseks pangakontot looma. Justnagu olnuks miinimumpalgalisel raha, mida pangas hoida! Järgmine kiibistamise etapp on paroolikaartide ärakaotamine (avalikud makseautomaadid kaotati swedbankist juba möödunud aastal). Kõik mis ei seo inimest autoriseeritud kiibiga, on 'pähh'.
rõõmustage orjad22. mai 2017, 18:33
Kaardiga maksmine on saatanast. Orjad maksavad praegu veel plastiga aga varsti võetakse neilt raha nii ära, et nad ei saa arugi. Orja tunneb ka selle järgi ära, et tal on telefon kogu aeg käes, et kättesaadav olla.
Nii see algab22. mai 2017, 17:25
Algul on kõik kena, kuni tehakse tavalisi kiipe, siis tulevikus leidub kindlasti ka neid, kes suudavad kiibi sisse peita kapsli mürgise või narkootilise ainega, et inimest likvideerida või sundida teda midagi vastu tahtmist tegema.
Nii see algab22. mai 2017, 17:11
Algul avatakse uksi ja makstakse arveid, aga hiljem võib kogu elu stopi peale panna, kui kiipi häkkida ja/või ümberprogrammeerida... talvel külmaga tuppa ei pääse, raha ei ole ja helistada ei saa...
Ei 22. mai 2017, 16:47
julge neid küll inimesteks nimetada.
Anna Abi22. mai 2017, 16:39
Rumalus ei ole ravitav. Keegi ei saa keelata inimesel loll või lammas olla, kui ta ise seda vabast tahtest on.
U Bood22. mai 2017, 15:37
pättidel lihtsam - piisab käe rand mest maha lõikamisest ja saab minna panga automaadi juurde vehkima.
198422. mai 2017, 15:07
George Orwelli fantaasiad on varsti päevateema.
Ameerikalambad22. mai 2017, 13:57
Määää määä määä
m22. mai 2017, 13:19
Luuvähk on loomadel juba olemas nendest kiipidest
Noo Wood OOder22. mai 2017, 12:11
Need laia naeratusega NWO ID-igurud on Overtoni akna järgmine kurv.
Nagunii pühitakse meie liivakast kokku ja tehakse kaevandusauk - nii et orjad - sammu marss.
Muttiku targa inimesena on teile ette näidanud - tee ah ju.
ABC22. mai 2017, 11:57
See meenutab juba Terminaator Genesise tseeni, kus triipkoodiga inimesed kurjade robotite eest pidid põgenema. Ainult et kiibiga pole põgenemisel mingit mõtet - kurjamid teavad juba kus nende lambad hetkel on.
siim22. mai 2017, 11:42
Hetkel veel on inimesed lihtsalt jälgimise all ja tülikate tegelaste kustutamiseks peab natuke vaeva nägema.Kohustusliku kiibiga on aga meie elu ja surm maapealsete jumalate kätes,esialgu paigaldatakse süütu jälgimisseade,hiljem kui kõik sellega harjunud saab seade lisafunktsioonid ja võib sinu verre eritada üks kõik mis saasta vajadusel ka mürki.
22. mai 2017, 11:31
Tahaks inimeseks jääda
üleskutse22. mai 2017, 11:44
jää inimeseks , aga ole igal ajahetkel nähtav !
Paanika mittemillestki.22. mai 2017, 11:24
On rohkem kui selge, et kiibi tootjad tahavad põhjendada selle hinda selle võimaluste abil. Tegelikult oleks neid kiipe vaja igale inimesele täpselt koerakiibi tasandil ja kogu lugu. Näiteks Nimi+Perekonnanimi + Isikukood. Igasugu pangandus ja usteavamine teeb meie elu lihtsamaks, kuid mitte sugyugi turvalisemaks. Näiteks annab see igasugu kopeeriatele võimaluse Sinu kiibi andmetega kuritegusi sooritada. Kui kiip on ainult isikutuvastamise tasandil, siis saab seda kasutada meditsiiniliseks eesmärgiks, mis paljudel juhtudel võib elu päästa. Valdav enamus mõtleb, et milleks mulle seda vaja? Siin mõni kommentaator peab seda isegi saatanamärgiks. Võiks oma silmad avada ja natuke kaugemale näha. Maailmas on palju juhtumeid, kus auto, bussi, rongiõnnetuse tõttu lebab rida John Do-si haiglas koomas. Ei tea omaksed Temast, ega tea ka arstid kellega tegemist on. Rääkimata erakorralise meditsiini töötajatest, kes peavad tänaval kokku kukkunud dokumentideta inimest aitama. Toon siia veel veitsa koledama näite. Seenemetsast leitakse poolenisti lagunenud inimjäänused. Kellega tegu jääb tihti arvamustasandile. DNA abil tuvastamine vajab tunduvalt rohkem, kui üks piiks skanneriga. Samas kaob Eestis iga aasta inimesi. On hea, kui leitakse elusana. Milline kadalip läbiti laevahuku järelt inimeste tuvastamisega. Näiteid võiks siia tuua palju. Kuid pangakaart jäägu ikka pangakaardiks ja uksekood uksekoodiks. Kui auto võtmeid, mis lebavad esikulaual kopeeritakse maja eest nii, et omanik midagi kahtlustada ei oska, siis sellele kiibile mugavusi külge pookida on ainult vesi kurjategiate veskile.
U Rood22. mai 2017, 12:06
Küll su elu on ikka keeruline - kuidas sa ilma kiibita siiani oled hakkama saanud?
Põetaja aitas seni?
Hea nimi Sul22. mai 2017, 12:31
Kasutan randmeketti.
Paistab22. mai 2017, 12:35
U Rood jääb oma nime vääriliseks ka siis, kui kusagil koomas vedeleb. Arenemine on tõesti vahest peetus.
U Rood22. mai 2017, 15:34
Noh kii bikoer - läks hinge midagi?
Õige - sinusugustel puudub hing.
Palju sinusugustele lai basöödikutele makstakse lause eest : Tegelikult oleks neid kiipe vaja igale inimesele täpselt koerakiibi tasandil ja kogu lugu.
paanika mittemillestki22. mai 2017, 23:19
Ajupesu, usu jah seda. Loe rohkem internetist selle kohta
kkl23. mai 2017, 15:54
Kui sa oled juba tuvastamatult surnud, siis pole sul sellest kiibist ikkagi mingit kasu. Tegelikult ei muuda see ka lähisugulaste leina kergemaks.
e.22. mai 2017, 11:15
Ma ei hakanud artiklit lugemagi, sest küsimus on hoopis muus, kui kiibi 'mugavuses' ja 'innovaatilisuses'. Nimelt on kaht tüüpi inimesi - neid, kes näevad üksnes detaile ja neid, kes näevad ülpilti. Kiibistamise üle rõõmustada on sama lühinägelik nagu sularaha kaotamise üle (mida paljud kaardiga makstes iga päevaga lähemale meelitavad). Kiip on totalitarismi alus! See poleks enam Stalini või Hitleri-aegne totalitarism vaid astme võrra karmim. Sest inimese iga samm, hingamise ja südame stimuleerimiseni välja, on juba täna põhimõtteliselt distantsilt kontrollitav. Kogu nõukogude-aegne dissidentlus sõdis taolise totaalkontrolli vastu! Aga nüüd installeerivad albimad meist vabatahtlikult endale orja tunnused ihhu. Kui rahvas on kiibistamise 'diskussiooniga' esmasest võõristusest üle saanud, hakkab peavoolumeedia hõiskama kiibistamise plussidest. Kes end küborgiks ei muuta ei taha, kuulutatakse tagurlaseks, foobikuks, Putini käsilaseks ja hariduseta matsiks. Kas sul, matz, on midagi meie eest varjata, küsitakse? Viilid maksudest (aga millised maksud me sulle tulevikus kehtestame, sa ei aimagi!)? Või äkki mõtled kuritegelikult (nt. ei armasta homosid - järelikult oled rassist)? Eestlased peaksid kiibistamisega eriti ettevaatlikud olema põhjusel, et rahvana oleme väga rumalad. Eile lasime end meelitada Euroopa Liitu (Arnold Rüütli moosimisel), homme, kui liidu kibedad viljad valmis hakkavad saama, soovime välja (taas Rüütel EKRE auliikmena teed näitamas). Kuid homseks on väljaihalemine juba kuritegelikuks kuulutatud (reaalne seaduseidee Euroliidu juhtoinastelt!). Kes riigi põlu alla satub, ei pruugi õhtul omaenda kojugi pääseda, kui ukselukk teda enam ära ei tunne. Ta auto ei pruugi enam käivituda, ja mis kõige realistlikum - juba samal õhtul jääb õhtusöök ostmata, sest pangakaartki kiibiga seotud. Sama lugu on liiga nutikaks muutuvate mobiilitelefonidega. Seni, kuni oleme kuulekad tarbimisühiskonna mutukad, ei huvita meilt kogutavad andmed kedagi peale 'lüpsimeistrite'. Ent lüpsimeistritest süvariigi allhoovusteni on vaid kukesamm.
Teil on õigus! 22. mai 2017, 16:49
Aga need, kes siia kommentaarile miinuseid panevad, on tõesti kiibistamist väärt! Inimesed, hakake ometi tajuma, mis meie ümber toimub!
Totaalne kontroll22. mai 2017, 11:00
Asja kaugem eesmärk on totaalne kontroll. Riik saab sellise kiibiga elanikkonda täielikult kontrollida- igale üksikule kiibile saab seada ükskõik millised piirangud ükskõik mis hetkel. Koos sularaha kaotamisega muudab kiibistamine inimese täielikult kontrollitavaks orjaks. Vastutasuks pakutakse, et saad kiibi abil oma vangikambri ust avada, kui nad suvatsevad lubada.
arvamus22. mai 2017, 10:53
Algul kiip nahaalla, hiljem positsioneeritakse kogu territoorium ja jagatakse tsoonidesse. Kui vaene rikaste alale lähenema hakkab, saab korraliku elektrilöögi, et oma kohta slummis teaks.
et ongi nii22. mai 2017, 10:29
nagu piiblis - hakkad kandma s a a t a n a märki kuni tuleb häving, sarviku sõber pole võimalik olla, ainult tema ori
Muide, kiipe on ikkagi mitmeid erinevaid olemas.22. mai 2017, 10:27
Ja see mille ümber jahumine käib, on hoopis ID-chip, mitte igasugu meditsiinilised kontroll-Chipid.
Meditsiinilisi kontroll-Chippe kasutatakse juba aastakümneid, viimase aja mall - ja mille ümber kisa käib, on hoopis ID-Chip - a la, et saaks sellega ennast tuvastada.
kiipe võib olla erinevaid22. mai 2017, 11:39
aga tulemus saab olema üks. Totaalne kontroll .
meditdiiniline kiip ei jaga sul mingit ID-d.22. mai 2017, 11:56
Meditsiiniline kiip kontrollib hoopis näiteks seda kas su süda töötab õigesti või valesti. Ja kui valesti, siis annab sellest sinu raviarstile teada või kutsub Kiirabi välja,
22. mai 2017, 19:27
teed sa neil kiipidel,mis sulle sisse torgatakse,siis ise vahet vöi?selline asi on kontrollimatu,sulle öeldakse nii,tegelikult tehakse hoopis naa.
e.23. mai 2017, 10:23
Kiip on kiip on kiip on kiip. Sõltub, mis andmed ja funktioonid temasse on sisestatud. Meditsiinilisel kiibil on kindlasti erinevad andurid ja programmid. Aga me teame ju, kuidas asjad käivad - inimestele tehakse selgeks, et pisut täiustatud kiip (teatud andurite ja funktsioonidega) on vajalik nt. haigekassalt soodsama teenuse saamiseks. Sa ei peagi eelnevalt haige olema! Vastupidi, oled näiteks sportlane või lihtsalt hoolid enda ja oma laste tervisest. Sama taktikat kasutati rahvalt EL-le "Jah"-häälte saamiseks (lihtsameelsed memmed soovisid kindlustada oma lastele ilusat tulevikku - Brüsseli pommi- ja põmmpeade loodud paradiisis).
32k22. mai 2017, 10:12
Kui suur huvi oleks inimestel küll neid tuunitakse vastavalt vajadustele, kõik on võimalik.
Kui vajalik see on, jäägu igaühe otsustada. On asju mis võiksid jääda nii nagu nad on, ei pea iga asjaga arenema teab kuhu.
kiibi22. mai 2017, 09:41
abil võib tulevikus sõltuvalt kiibist ka vererõhku tõsta või langetada (kuni otsad annad). Seda tarkvara mis kiipi paigaldatakse inimestele ei avaldata ju ning see võimaldab kiibis peituvat tarkvara ilmselt ka ümber programmeerida. Seega võimalused on suured rahvastiku arvuliseks reguleerimiseks.
Mis siis22. mai 2017, 09:28
kui kiibistaja teeb vea ja paneb mulle ekslikult koerakiibi. Kas ma pean siis elu lõpuni koerana elama ja koeratoitu sööma?
yep22. mai 2017, 10:10
kui saadetakse näksima, siis tuleb minna:)
Kui 22. mai 2017, 17:31
Ansip saadab, siis jah.
Nojh22. mai 2017, 09:28
Olgem ausad mul on kolm last ja ma kiibistaks nad kõik. Kui nad ära eksivad ja telefoni aku saab tühjaks siis on ju vaja nad kiiresti üles leida. Ennast kiibistaks ka. Pidevalt läheb inimesi kaduma, see lihtsustaks oluliselt asju ja oleks vähem muresid .
veneaja lõpu elanik22. mai 2017, 11:41
ei mäleta , et 70 datel ja 80 datel oleks Lõuna - Eestis keegi kaduma läinud.Nüüd kaob tõesti inimesi lausa iga nädal.
22. mai 2017, 09:14
kurjategijatel jälle lihtsam - surub püstoli või noa selga ja ohver vehib käega ning raha tuleb.
kas kogu rahva kiibistamine pole mitte22. mai 2017, 09:29
meie üks järgmistest suurtest eesmärkidest peale ELi ja NATOga liitumist ?
see...22. mai 2017, 16:54
on ju NWO kehtestajate eesmärk- kõik oma kontrolli alla saada ja kiibistamine on selle jaoks neile ülioluline.
Just22. mai 2017, 12:09
piisab kui käsi ära lõigata ja sellega raha automaadi ees vehkida.
Kiibil22. mai 2017, 09:04
oleks vaid üks hea omadus-kadunud inimeste leidmine oleks lihtsam....muu on varem või hiljem probleemiks selle kasutajale! Kiip poes ostu ja kodus uste avamiseks-no olge mõistlikud!!
ei taha!22. mai 2017, 10:51
Ma näiteks ei taha, et minu leidmine väga lihtne oleks.
Kus sa ori oled!22. mai 2017, 11:33
Ainult ori peab olema igal ajal kättesaadav ja leitav. Mobiiltelefonide abil harjutatakse inimestes harjumust olla kogu aeg kättesaadav.
ok!22. mai 2017, 21:16
Rõhutan sõna KADUNUD! neid kaob maailmas sadu tuhandeid, kui mitte miljoneid igal aastal!
teadmata22. mai 2017, 21:17
23. mai 2017, 16:01
Sarjas Teadmata kadunud tuli välja, et osad inimesed kadusid siiski teadlikult - olid enne Mehhikosse piiriületuse kohta uurinud netist, ja näed ei saadnudki kaduda, ikka nuhiti välja nende netiotsingud, kuigi teadmata kadunud perekonda nad siiski kätte ei saanud.
kmmm23. mai 2017, 16:09
Sarjas Teadmata kadunud oli selline juhtum, kus selgus, et inimene oli eelnevalt otsinud infot mehhiko piiriületuse kohta jne, inimesed on tihti teadlikult kadunud, soovivad olla, aga näe, ikka nuhitakse välja, kuigi seda perekonda sugulased enam üles ei leidnudki.
juba küsimuse esitaja22. mai 2017, 08:39
peab 22. mai 2017, 08:32
Ikka sügav ajupuue olema, kui kodust ei viitsita enam ise avada või kaarti korra makseautomaati pista ja selle asemel lasta kiip endale paigaldada. Varsti paneb hommikuti robot pudru ka lusikaga suhu?
tõsi see on22. mai 2017, 08:56
ja kui kopeerida see kiip, mis pole teab kui suur tuumateadus...
Sellise 22. mai 2017, 08:27
tühja -tähja pärast ennast kiibistada, et su aju veel vähem töötaks on end ise mah.amüümine. Oleks, et lased kiibistada selleks, et aju suurema mahulisemalt tööle hakkaks ja inimmõistus paremini töötaks, sest siiani pole inimene midagi teinud, et ta targemaks saaks. Ja kiibistage nt pe.ded ära, et need normaalsuse piires vähemalt mõtleks ja käituks. Muidu selline kiibistamine on enda maha müümine.
adventist22. mai 2017, 08:26
Venemaal olevat nii et saab juba laseriga vöötkoodi laubale. https://www.youtube.com/watch?v=y2IuPKqH2-8
Asja nimi on...22. mai 2017, 08:04
Mis siis22. mai 2017, 08:01
kui kiibistaja sinu kiibi koera kiibiga segamini ajab? Kas siis olengi elu lõpuni koerana arvel, pean koeratoitu sööma ja kärvama kui koer?
harry22. mai 2017, 07:34
see on mädapaise mitte vastu võtta JUMALE SEE EI MEELDIKS
Jason22. mai 2017, 08:36
Küll on ikka tore, et on inimesi, kes nii täpselt teavad, mis "jumalale" meeldiks ja mis mitte. Kahtlaselt selline mulje jääb, et kui omi meeldimisi/mittemeeldimisi jumalale pookida, siis lihstalt loodetakse, et neil on teiste ullikeste silmis rohkem kaalu.
a28. mai 2017, 23:18
aga seda, mis jumalale meeldib ja mis mitte, teavad ju kõik, kes viitsivad piiblit lugeda :)
22. mai 2017, 07:13
Üks kommentaar tsensuuri all,häbi peaks moderaatoril olema.
22. mai 2017, 07:08
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
7.päeva adventist22. mai 2017, 07:10
Venemaal biomeetrilise passofoto tegemise ajal saab inimene laseriga nähtamatu vöötkoodi laubale.
parandus22. mai 2017, 07:11
kass22. mai 2017, 07:08
olge ettevaatikud see on ohtlik asi
hiireke22. mai 2017, 07:18
minule see meeldib väga
siis ka mina oleks säga.
Ja mu tagumikus kiip,
annab infi piip,piip ,piip.
kass ,kui ta pole sulle ,ega su suguvendadele ohtlik siiani olnud ,22. mai 2017, 08:32
siis pole ta ka inimestele ohtlik , loomi ju kiibistatekse aastaid juba
7.päeva adventist22. mai 2017, 07:01
Venemaal olevat üks passilaua ülemus kellegile rääkinud et neid koolitatakse lasrtiga lauba märgistamist,ühesõnaga nähtamatu vöötkood laubale ja kui pensionär läheb pangaautomaafistraha bõtma siis automaat identifitseetib ta ja ongi kõik,Samaaras olevat üks naine pensionär länud biomeetrilist fotot tegema ja nägi tema laubale suunatud mingit kiirekest ja talle öeldigi küsimuse peale et jah me tegime teile nähtamatu märgistuse ja nüüd on teil mugavam ja turvalisem tegutseda näiteks rahadega.
Tiip22. mai 2017, 06:53
Toppigu omale see kiip teate küll kuhu
teame küll22. mai 2017, 08:54
Nalja22. mai 2017, 06:40
teete vangidele kiibid. Vangid oskavad naha alla panna ja ka ära võtta kümme korda suuremaid vidinaid kui mingi kiip.
Kiibist22. mai 2017, 06:36
ja sellega kaasnevast tagajärjest räägib Piiblis Ilmutuseraamat. See on köige viimane raamat Piiblis.
hiromant22. mai 2017, 07:21
saatus on ette määratud ja kõik liigub sujuvalt kaduvuse suunas.
Tänaseid ilminguid ja sõjahimu jälgides , pole enam kaua odata jäänud.
Ameerikal on ju lambaidvaja keda juhtida22. mai 2017, 06:12
MÄÄ MÄÄ MÄÄ MÄÄ MÄÄ MÄÄ
Ameerikale on ju lambaid vaja keda juhtida22. mai 2017, 06:12
MÄÄ MÄÄ MÄÄ MÄÄ MÄÄÄ MÄÄÄÄ MÄÄÄÄ
Horros22. mai 2017, 01:33
Taas üks teema, mis ei vii kuhugi ja on oma sünnil juba surnud.
Edasi marss22. mai 2017, 01:00
Need laia naeratusega NWO ID-igurud on Overtoni akna järgmine kurv.
Nagunii pühitakse meie liivakast kokku ja tehakse kaevandusauk - nii et orjad - sammu marss.
Muttiku targa inimesena on teile ette näidanud - tee ah ju.
ps21. mai 2017, 23:56
midagi uut ei ole,vanasti oli orjal võru kaelas,nüüd võib sündides kiibi kõrva külge panna nagu on loomadel.
JUHAN21. mai 2017, 23:34
Üldiselt ei poolda. Kuid mõned erandid siiski. Tuleks sundkorras kiibistada kinnipidamiskohtadest ennetähtaegselt tingimisi vabastatud isikud. Aga samuti ajutise elamisloa alusel riigis viibijad, kes taotlevad alalist elamisluba. Et neil silm peal hoida. Samuti korduvalt kuritegusid sooritanud ja karistatud isikud.
Mädanik22. mai 2017, 05:47
Kõigile liiklus pättidele oleks selline kiip asjakohane.
yeah!22. mai 2017, 05:50
Aga miks piirduda vaid nende üle totaalse kontrolli kehtestamisega? Platvorm on olemas ja kõik muu vajalik ka. Parem kui kõik inimesed on kohustuslikus korras allutatud totaalsele kontrollile! See ju kõik meie endi õnne nimel!
just 22. mai 2017, 07:24
et kui juba , siis kõik juba. Siin erisus ei rikasta vaid nikastab. Kui kõik siis kõik. Ehk õnnestub meil ka siis saada ESIMESEKS riigiks ,kus rahvas kiibistatud ja õnnelik.
yeah`ile!22. mai 2017, 18:10
Huvitav nägemus sul õnnest!
arvan21. mai 2017, 23:24
Kiibistada tuleks kõik kurjategijad, kes on isikuvastaste kuritegude pärast süüdi mõistetud. Olgu tingimisi või mitte. Kiip peaks võimaldama igal hetkel näha, kus inimene viibib ja järgmiste kuritegude ärahoidmisele on see suur asi. Selline kiip võiks olla nii ajaline kui eluaegne. Samuti tuleks kiibistada kõik lapsi seksuaalselt kasutanud isikud ja sega eluaegselt.
ka arvan22. mai 2017, 07:26
anna vanatühjale sõrm, võtab ka hambad. Kiibistada ei tohi ainsamatki elushinge.
lugeja21. mai 2017, 23:17
Tulevik ... programmeeritavad ja kontrollitavad inimesed. Lisaks jälgimisele saaks kombineeritult muude juba eksisteerivate kiipidega ajus ja lihastes muuta inimese distantsjuhitavaks zombiks. Suunatud mikrolainetega aga vajadusel isegi mobiiliäpi kaudu ka tappa, või hulluks muuta.
teadja.21. mai 2017, 22:46
Kiibi eesmärk ongi kontrollida, et kus inimene paikneb. Kui mees ütleb naisele, et ma jään täna kauemaks tööle, siis naine saab kontrollida, et kas mees asub ikka töökohal, v6i läks ta kuhugile bordelli.
saab uue äpi teha :D22. mai 2017, 05:48
noh näed. ametnikud, riigikogu ja valitsuse liikmed tuleb viivitamatult kiibistada. maksumaksja peab ju ometi teadma, kus nende palgatud tööjõud paikneb! :D
kiibistamine21. mai 2017, 22:41
kõikide maailma inimeste kiibistamine on vaid üks etapp, paljudest.
!!!21. mai 2017, 23:28
tööorjade armeed tuleb ju kontrollida.
21. mai 2017, 22:35
ja see on saama ohtlik nagu relv
21. mai 2017, 22:34
on küll väga ohtlik, kergem hävitada inimkonna
21. mai 2017, 23:22
seda tehakse nagunii iga päev, võetakse üks grupp ette ja kustutatakse ära, siis järgmine ja järgmine.
1990 a film Total Recall Swarzuga nägi kõike ette21. mai 2017, 22:30
Seal oli samuti juba kiip pähe istutatud. Kuidas Arni lutika kätte sai võib juutuubist kaeda :
https://www.youtube.com/watch?v=nAzVzeXGTGM
NIISIIS21. mai 2017, 22:09
on alanud totaalse kontrolli saavutamise esimene järk.
Näib nii21. mai 2017, 23:38
Vaadake või uut filmi "Ring". Seal on ka suur grupp inimesi omadega sama segi nagu "Kärbeste jumala" peategelased, mis muudab kogu filmi seda õõvastavamaks, sest "Ringis" kehastavad ju ärakeeranuid noored täiskasvanud, mitte lapsed ja neil peaks ju ometi mõistus peas olema.
e. 22. mai 2017, 11:26
Kõige esimene järk on 'diskussiooni algatamine'. Olgu idee kuidahes v ä r d j a l i k, esiteks hakatakse inimeste ajusid tasakesi harjutama mõttega, et asi on õhus ja pikemas perspektiivis paratamatu. Telesse-raadiosse ilmuvad innovaatilisusest pakatavad tädikesed, saatejuhid esitavad silmi keerutades lihtsameelseid küsimusi (just nagu hetk tagasi kuulsin Hommikutelevisiooni kordusest).
Pähe21. mai 2017, 22:00
mikrokiip ja selle aeg-ajalt ümberprogrammeerimine põhikoolist kuni akadeemikuni välja. Adolf Hitler soovis ju ka selliseid inimroboteid välja aretada.
ja21. mai 2017, 22:15
Jossif tegi sarnaseid katseid Abhaasia ahvidega..
Eestis võib kõike 21. mai 2017, 21:59
Kiibistage end kohe.
Naer saalis ..
21. mai 2017, 21:59
Soovitan mugavuse tsoonist välja minna ja uurida interneti avarustest mis ohud kiibistamisega kaasnevad. Kaugem eesmärk on kontroll inimeste üle. Lisaks võõrkeha organismis :(
21. mai 2017, 23:04
kõik mädaneb välja, vähemalt minu organism võõrkehi ei kannata. Metallid tekitavad allergiat ja plastid sama moodi. Las need hullukesed keksida oma moodsate kiibimasinatega. E-valimisi kiip kindlasti turvalisemaks ei tee, probleem on 'mustas kastis' ja valimiste protseduuris, mitte selles, kas kiip on p.. ses või kaardi küljes.
eestlane21. mai 2017, 21:54
Kiibistada tuleks kõik putinlastest eestivaenulikud elemendid...
21. mai 2017, 23:10
Putinlased ei osta kiibiga töötavaid lukke, nende tehnoloogia on telepaatiliselt manipuleeritavad lukud. Kiibid on ahvidele.
e.22. mai 2017, 11:22
eestlane, su mõte on hea, kuid pane tähele: mingi riukaliku nipiga saad ise taolise kiibi peesse. Elame ju tõejärgses maailmas ning peavoolumeediale ja juhtpoliitikutele pole mingi vaev valget mustaks rääkida. Nad ise igapäevased praktikud (Trump tehti Putini käsilaseks, EKRE ka. Samas on hoopis tänasel juhtparteil Putini-meestega leping kapis).
Juku21. mai 2017, 21:42
Linnar Viik - Avatud Eesti Fondi nõukogu esimees (2002–2006 ning 2010–2014).
"Visionäär"
21. mai 2017, 23:15
Kehvad visioonid, kui sionistide saja aasta vanuseid visioone visioonidekks nimetatakse.
KAS see sobib m o d e?22. mai 2017, 10:02
Nö. kiibisüsteem töötab praegugi - vabakäigu vangide korral kellel on kohustuslikud jalavõrud selleks et NEID PIDEVALT JÄLGIDA!
Kas sama rakendada kogu progresiivse inimkonna puhul? Mõelge ISE MILLEKS??
PS! telefoni jms sellise saad tahtmise korral maha jätta, saata sõbra autoga mujale, jne.
....21. mai 2017, 21:28
Ma ei näe mingit põhust, et miks mul ei võiks olla sõrmus, millesse on kiip paigaldatud ja mida saab alati ära võtta, ikka on vaja mingi võõrkeha organismi toppida. Olgem ausad, kaugem eesmärk on ju siiski need kiibid ülivõimsaks teha ja selle abil inimesi kontrollida. "Mugavuse" ja "turvalisuse" nimel annavad inimesed oma vabaduse ja privaatsuse ära.
noneh21. mai 2017, 21:53
Nii nagu nad juba on andnudki. Mobiiltelefon on just see suurem ja võimsam kiip.
Selle abil saab su asukohta kontrollida ööpäev läbi, kuulata su vestlusi pealt ja vaadata läbi su telefoni kaamera ja palju muudki. Kiip on sellega võrreldes köki-möki.
Sellegipoolest ei tasu igat jama omale naha alla toppida.
...aga21. mai 2017, 22:51
mobiiltelefoni vöib iga aeg koju maha jätta... kiipi natuke raskem. ja selles ongi probleem... kohustusliku kiibistamise korral ei olegi enam inimestel mingit valikut...
unekottidele21. mai 2017, 23:17
seda saab ka praegu teha isikokoodi, vereproove vmt identifikaatorit kasutades, ja tehaksegi.
visionäärike22. mai 2017, 08:42
Inimeste kontrollimise seisukohast täiesti õige tähelepanek. just mugavuse sildi all on nt.googel sellega juba ammu algust teinud.
Lausa naerma ajab kui googel mulle vabal päeval ütleb, kui kaua kulub aega töölejõudmiseks. Kerigu õige...