Oliver Venno servimas. Foto: Alar Truu
Võrkpall
21. mai 2017, 21:27

Oliver Venno uuest lepingust: ei tea, miks ajakirjanikud pasundavad sellest, ma pole allkirja andnud

Eesti võrkpallikoondise diagonaalründaja Oliver Venno oli vaatamata 0:3 kaotust Venemaale positiivselt meelestatud. 

"Venemaaga oli tore mängida, sai teada, kus meie vorm on," sõnas Venno pärast kohtumist. "Esimeses kahes geimis mängisid nad ju täiskoosseisus. Suutsime korralikult vastu panna. Paar lihtsat omaviga, sealt see vahe tuligi.

Tegelikult vahed polnudki eriti suured. Arvan, et väga heal päeval suudame hea serviga kõigile päris palju pahandust teha. Järgmisel nädalal tuleb nendega uuesti mängida, pikka nädal on tulemas, ole näha, mis siis saama hakkab. Arvan, et kõik on võimalik."

Kui idanaabritega peeti üks kohtumine, siis kolmes mängus mindi vastamisi Portugali ja Hispaaniaga. Klassi võrra nõrgemate vastaste kohta ütles diagonaalründaja nii. "Portugal oli kuidagi eriti lahja, aga neil olid põhimehed puudu. Hispaania oli enam-vähem." 

Üldises plaanis on Venno sõnutsi meeskond valmis ning kontrollmängud täitsid oma eesmärgi. "Kõik said kätt proovida ja treenerid said hea pildi ette. Usun, et oleme valmis." 

Viimastel päevadel on ka juttu olnud 26aastase võrkpalluri uuest lepingust. Väidetavalt peaks ta jätkama Ankara Maliye Milli Piyango ridades. Asjaosalise enda sõnutsi pole aga asi sugugi kindel. 

"Ma ei tea, miks ajakirjanikud pasundavad sellest. Pole siiamaani allkirja andnud. Nii kaua pole asi ka kindel. Põhimõtteliselt olen oma "jah" sõna öelnud, aga lepingut pole veel tulnud."