city24 piltFoto: city24
City24 Kinnisvarauudised
22. mai 2017, 14:13

EstateGuru investorite teenitud tulu ületas 1 miljoni euro piiri

Ettevõte on aasta esimeses pooles täitnud mitmeid suuri eesmärke. Kui alles märtsikuu lõpus tähistas ettevõte 20 miljoni ulatuses rahastatud laenude piiri ületamist, siis maikuus ületas investorite platvormil teenitud tulu 1 miljoni euro piiri.

Tegevjuht Marek Pärtel kommenteerib: „EstateGuru eesmärgiks on alati olnud investorite vahendite kaitsmine ning neile reaalse varaga tagatud kinnisvaralaenudesse investeerimisel hea tootluse pakkumine erinevates geograafilistes asukohtades. Kinnisvara on varaklass, millesse investeerimine ei ole kõrge sisenemisbarjääri ja ebapiisava turuinfo tõttu paljudele võimalik, kuid EstateGuru innovatiivne ärimudel ning kinnisvaraprofessionaalidest koosnev rahvusvaheline meeskond muudab selle võimalikuks.“

EstateGuru on täna kolmes Balti riigis tagatud kinnisvaralaenude vahendamisele spetsialiseerinud ühisrahastusplatvorm, mis võimaldab investeerimist kõigile, kel pangakonto EEA liikmesriikides või Šveitsis.

“Käesoleval aastal plaanime siseneda ka paarile suuremale Euroopa turule, mida oleme juba ligi aastajagu ette valmistanud. Järjest suurenevad investeerimismahud ning viimase kolme aasta jooksul investortitele makstud kõrge tootlus on tekitanud EstateGuru laenudesse investeerimise huvi ka mitmete institutsionaalsete investorite seas, mis omakorda on meie jaoks selge märk usaldusest meie senise riskijuhtimise vastu. Suuremate investorite kaasamine annab omakorda võimalusi kiiremini laieneda ning pakkuda kõikidele EstateGuru investoritele rohkem erinevaid võimalusi oma raha turvaliselt teenima panna,“ lisas Pärtel.

Platvormi 6900 investorit, kellest umbes 70% on Eestist, on rahastanud tänaseks 135 kinnisvaralaenu, millest 50 laenu on ka juba edukalt ka tagastatud.

Platvormi investorid saavad investeerida alates 50 eurost, kuid suurimad investeerimisportfellid ületavad juba 1 000 000 euro piiri.

Foto: Scanpix