Foto: MEELIS TOMSON
Krimi
22. mai 2017, 17:18

Raplamaal hukkus tulekahjus kirjanik ja "Kelgukoerte" kaasautor Tiit Sepa (6)

Ööl vastu tänast hukkus Märjamaal Koidu tänaval asuvas majas 1964. aastal sündinud mees, kes Delfi andmetel on kirjanik ja kunstnik ning krimisarja "Kelgukoerad" kaasautor Tiit Sepa.

Häirekeskus sai täna veidi pärast kella kahte öösel teate tulekahjust Märjamaal Koidu tänaval. Teataja viibis sama maja teisel korrusel ning andis teada, et esimene korrus on suitsu täis, leeke veel näha ei olnud.

Teataja sõnul võisid korteris olla ka inimesed. Helistaja ise ronis katuse kaudu majast välja ning tema viga ei saanud.

Päästjate saabudes alustati koheselt suitsusukeldumisega. Kell 2.20 päästeti põlevast korterist üks kannatanu ning anti üle kiirabile. Kell 2.27 toodi välja teine kannatanu, kelle elu ei olnud enam võimalik päästa.

Päästjad lokaliseerisid põlengu kell 2.48. Tulekahju kustutati kell 3.30. Korteris põles voodi. Tulekahju täpne tekkepõhjus on selgitamisel.

Delfi andmetel hukkus tulekahjus 1964. aastal sündinud Märjamaal elav kirjanik, luuletaja ja harrastuskunstnik Tiit Sepa.

Sepa osales aastal 2002 teosega "Ajatu elu" kirjastus Erseni romaanivõistlusel ning tema debüütromaan ilmus sama aasta septembris. Järgnevatel aastatel on avaldatud Tiit Sepa erinevaid põnevus- ja kriminaalromaane, kus peategelasteks kunstnik Hinno ja tema armsam salapolitseinik Synne. Sepa on kirjastuse Ersen autor.