Loomad

Galeriid täiendatud!

ÕHTULEHE VIDEO JA FOTOD | Lehtses päästeti koer Hallike julma omaniku käest (76)

LISA KOMMENTAAR

kadunud on kõik kommentaarid, kus oli annetuste kogumisest juttu24. mai 2017, 10:31
kordan. Lusti hiljutises minevikus on segane, et mitte öelda kahtlane juhtum. tema algatas annetuste kogumise tõlk Omari Afganistanist Eestisse toomiseks. ühtlasi lubas annetuste raha eest teha filmi, kuidas tema isiklikult läheb ja toob Omari ära.
annetusi koguti mtü Toeta Ukrainat pangakontole. võtke vaevaks ja vaadake selle mtü kodulehte ja fb-d. te ei leia sealt enam ühtegi silpi Omari päästeaktsiooni kohta. Lusti õhtulehe blogist kustutas ta samuti annetuste kohta käivad postitused.
mida taheti varjata?
moderaatori tähelepanu juhin sellele, et kõik eespool mainitu on kergesti kontrollitav ja vastab faktidele. kui kommentaar kustutatakse, esitan protesti.
Kas23. mai 2017, 20:26
tõesti pole võimalik midagi teha, et asi niikaugele ei jõuaks. Koer on invaliidistunud, edaspidine hool ja ravi kallis. Minu koeraga on nii. Ähvardasin omanikku ja lugesin talle ette koera piinamisjuhud ning käskisin kohe oma autole tõsta. Koer autos ja nii ta päästetud sai. Vet.amet laiutas ainult käsi.
Kadri23. mai 2017, 19:52
Lust ja Valner on mu kangelased.
Rain23. mai 2017, 18:00
Ikka täiesti õudne. Ma taoks sellel Valneril hea meelega näo sisse kui sellise aktsiooni peale satuks.
??23. mai 2017, 18:33
mis see valner valesti tegi hetkel?
jah23. mai 2017, 12:10
Kusagil oli kommentaar, et see naine olevat - õpetaja! Ei taha uskuda, et sellist on lastud laste juurde - selline tuleb hoida kaugel. Arstid peaksid kontrollima, sest paistab, et pole kõik seal ülakorrusel korras või sünnipärane sadist! Tahtis koera magama panna, aga maksumaksjad päevad sellist ülal pidama ja pensioni maksma.
K.23. mai 2017, 12:22
See naine on Maximas müüja. Paneb piimatooteid välja.
hetzer26. mai 2017, 19:51
Ei ole õpetaja. Küll aga on ta sellena esitlenud ennast. On üks segane vaim oma aurade ja muu esoteerikavärgiga. Ja valetab nagu mustlane. Koerakene aga kosub ja teda arstitakse, käib juba omal jalal. Annetus ka tehtud, tehke teiegi.
Kodanik23. mai 2017, 10:20
Milline omavoli ja kodaniku õiguse rikkumine! Kes sellest lärmavast terroriseerivast kambast oli ametnik, kes tegeleb loomadega? Kus oli politsei või kohtuniku läbiotsimisloaga ametnik? Miks on Eestis mingi tegutsev jõuk, kes ründab ja ähvardab inimesi? Iga õigusrikkumine tuleb lahendada asjaomaste ametnike kaudu ja seadusega kooskõlas. Kas tõepoolest ei leidu ühtki õnnetut terroriseeritut kodanikku, kes lõpuks sellise omavolitsemise ja inimeste ründamise nende oma kodus ja nende territooriumil lõpuks kohtusse annaks.
E23. mai 2017, 12:33
mina nagin vahemalt kolme politseinikku, kellest yks ka selle koera ara vottis.
Priit23. mai 2017, 08:16
Looma saab ära võtta ,seadusega kooskõlas. Kõik oli õige ja olen ka ise tutvunud materjalidega ja videotega, kus ta ei "süganud" nagu ta väitis, vaid lõi ikka üsna tugevasti koera jalaga ja nii umbes 12 korda. Inimesele näidati telefonist videot, aga talle jääb veel õigust ülegi. No mis asja. Vähemalt sai koer päästetud ja kõik oli seadustega kooskõlas. Magama pole tal mingit õigust seda koera lasta panna kõigile lohutuseks !
mhm23. mai 2017, 05:20
normaalses vanuses koer , aga väga üle nuumatud toiduga . Peaks leidma talle korraliku kodu maal , kus saab ise õue aeda liikuda ja kaalu kaotada .
E22. mai 2017, 23:31
Ei mõista inimesi, kes asjast midagi täpsemalt ei tea, kuid siin sappi pritsivad.
Loomakaitsjad EI SAA seaduslikult ise ühtegi looma kuskilt ära tuua. See on Vet-ameti või politsei õigus. Valner pöördus korduvalt nende poole, avaldusi kirjutasid ka teised inimesed. Aga paraku ei liiguta siin "õigusriigis" ükski ametnik oma tagumikku toolilt enne kui kaamera nina alla pistetakse.
Täna viibisid kohapeal nii Vet-ametnik kui ka politsei- seega seadusega pole pahuksisse keegi läinud peale vanaproua enda, kes looma eest hoolitsemise müstilise universumi kätte usaldas ning keeldus koera terviseuuringust ning ravist. Lamavat looma, kes kõndida ei suuda, ei lohistata nööri otsas ega veeta rongiga iga päev Lehtsest Tallinna.
Jah, prouake on vaimust nõrk ja see pole tal esimene koer (eelmised kaks surid ka 4-5 aastastena).
Sotsiaalamet peaks siinkohal asjaga tegelema ning silma peal hoidma vanainimesel, sest kui ikka teises reaalsuses elatakse, siis ei tea, mida järgmiseks oodata on tema poolt.
Kogu see juhtum on inetu ja kurb, kuid näitab taaskord kitsaskohti riigi seadusandluses.
Priit23. mai 2017, 08:19
Ma ei saa Teie kommentaarist üldse aru !? Lisaks asitõendite põhjal on õigust see koer ära võtta ! Millest Teie aru ei saa. Olete neid videoid näinud, kuidas ta jõhkralt koera jalaga peksab. Kui oleksite, siis Te nii ei kommenteeriks siin !
peksmine on ju iga loomakaitsja ja -sõbnra meelest vahva23. mai 2017, 09:11
ning vajalik. N'itab peksja suurt ja head südant.
ebanormaalne 22. mai 2017, 23:01
See naine pidi olema õpetaja- no andke kannatust! Ma võtaks siukselt koera lihtsalt ilma mingit põhjust toomata ära- mida siuke loll ikka teha saab? Ei hakkaks ju talle oma nime ja aadressi andma
vaimne abi22. mai 2017, 22:23
Huul värk on see, et sellised tädid ja onud jalutavad vabalt ringi. Loomulikult võib igaüks oma elu elada nagu soovub, kuid see käib vaimult tervete kohta. Kui see veab täna käimisvõimetud koera nööriga järel, siis ei oska mitte keegi ette näha, mida ta järgmiseks ette võtab. See on kaaselanikele ohtlik. Reguleerida oleks tarvis vaimuhaigete vabadust. Mina küll kindel ei saa olla kui sellisega ühes majas peaksin elama. Elu nagu pommi otsas.
Bill de Berg22. mai 2017, 22:15
Tundub, et naine on lapse- ja noorikueas olnud kiusamise ohver ja teda on ilmselt tema välimuse eripärade tõttu ka mõnitatud ja isoleeritud, mistõttu on koer talle justkui parim sõber või kaaslane, kes teda tingimusteta armastab. Kahjuks pole naine ise võimeline koera eest hoolitsema - nii et kurb lugu nii naisele kui koerale. Ärge lööge vaest naist nüüd kohe risti. Lõppes ikkagi ju kõik hästi - koer sai päästetud selle kisa peale ja tänud, kes selle asja ette võtsid.
Kadri23. mai 2017, 19:40
Jama on see, kui see naine võtab neljanda koera ja hakkab teda ka piinama. See naine loomi ei armasta kui ütleb, et pange ta kasvõi siinsamas magama. Kuidas küll eesti seadused seda lubavad :(
s.22. mai 2017, 21:59
L6petage ära, peaasi koer on päästetud. on näha koer uristes n6id peale.. LIHTSALT LÕPETA ÄRA VAIDLEMINE!! Loodan saaan temalt veel uudiseid..
Kadri23. mai 2017, 19:41
Lugu ei ole ju veel lõppenud. Nõid võttis peale esimese koera teisegi ja kui teine suri, võttis kolmanda. Nüüd võeti see ka ära, mis sa arvad, et ongi õnnelik lõpp v?
RT22. mai 2017, 21:46
VARSTI ON KOER HEA TARK SEE ON MUPO PÄRAST ON SAAB HULGAADID MARUVIHALINE JA KARJUB!
Olen olnud22. mai 2017, 21:29
oomes haiglas praktikal kus halvatud inimesed ja fysioterapeudid alustasid ravi nii et neid sunniti käia haigla koridoris kausa veeti järgi ja igat sammu kiideti. Ehk koertega on teistmoodi ei tea... Hundikoer ei sobi pisikesse korterisse muud pole ytelda. Sellised haledad jutud voetakse esile kui on jälle uuseestlaso tulekul sel korral i raakist.
22. mai 2017, 22:24
oled kindel et olid praktikal mitte ise patsient?
jah22. mai 2017, 20:55
see koeraomanik ise ei saanudki vist aru, et loom haige on. Video järgi tundub, et sel naisel on endalgi probleeme kuhjaga, koer rohkem koormaks kaelas. Imelik on lihtsalt see, et loomaarst ei osanud omanikule looma haigust selgitada ning muid võimalusi looma jaoks pakkuda. Ilmselt on omanikul endal ka nüüd kergem. Varem oleks pidanud pakkuma inimesele võimalust oma loom ära anda. Võib-olla pakkus arst ainsa võimalusena looma magama panemist. Sellistel juhtudel võiksid loomaarstid loomakaitsjatega kohe ühendust võtta ja abi vajavale loomale koha leida, kus tema eest osatakse hoolitseda.
looma haigus22. mai 2017, 22:27
oli looma nii paksuks söötmine, et koer ei jaksanud enam taguotsa tõsta.Huvitav, kas akks varasemat koera surid samal põhjusel? Ja ikka võis endale uue looma võtta?
Aga Youtube on täis ju22. mai 2017, 20:12
No aga kõik youtube on täis videosid kus naertakse et kassi lohistatakse ja pannakse jooksulindile. Ning koera ka!
Kadri23. mai 2017, 19:44
aa, kui autoriteet Youtube juba seda näitab, siis võib ise ka debiilne olla. Täiesti õigustatult
pontu22. mai 2017, 19:56
jummal on tõesti ühe toreda looma oma näu järgi loonud.
Kadri23. mai 2017, 19:46
Koer on oma peremehe nägu. Muidugi viletsama mõtlemisega inimesed saavadki aru, et mõeldakse näopiirkonda.
koer pole kellegilt ära võetud, pigem arstlikus kontrollis22. mai 2017, 19:55
Kuna lugu juhtus Lääne-Virumaal, on selle looga kõige paremini kursis Kaja Vainula, Lääne-Virumaa veterinaarkeskuse juhataja. Esimene kaebus laekus Lääne-Virumaa veterinaarkeskusele 19. aprillil. Ametnikud käisid olukorda kontrollimas ning tegid ettekirjutuse looma ravida, panna loom dieedile ja keelasid temaga pikemad jalutuskäigud, välja arvatud arstile minekud. Veterinaarametnikud Lääne-Virumaal on regulaarselt kontrollinud, kas ja kuidas looma ravitakse. Teada on, et koer on ravi saanud ja korduvalt loomaarsti juures käinud. Looma saab omanikult ära võtta ainult siis, kui omanik ei täida veterinaar- ja toiduameti ettekirjutusi. Kas ettekirjutust jätkuvalt täidetakse, läheb ametnik täna taas kontrollima.
Looma saab ära võtta22. mai 2017, 22:29
ka julma kohtlemise korral, mille pealtnägijateks inimesed iga päev olid.Loomapiinaja ei sobi looma omanikuks.
ja?22. mai 2017, 22:51
kui palju koer kaalu kaotas, et ametnikud rahule jäid? Miks ravi ei toiminud?
.22. mai 2017, 19:52
Mul on nii hea meel, et inimesed sellistest asjadest teada annavad, muidu oleks vaest koera lõputa õudus ees oodanud 😕
Oi oi22. mai 2017, 19:40
Häbi Valnerile, kes alles nüüd koera elaja käest ära võttis!!! Ise lisab mitu nädalat tagasi video, kus elajas koera tirib.. NAGU SELLISTEL LASTAKSE KOERA PIINATA.... MIS KURADI LOOMAKAITSE LIIT SEE SELLINE ON, KES OMA TÖÖD EI OSKA ÕIGESTI TEHA!!
murueit22. mai 2017, 19:54
Mida sa räuskad,kui sa midagi ei tea!
Loll22. mai 2017, 20:29
noh,loomakaitsjad kisendavad tänavatel ja näitavad oma oskusi22. mai 2017, 19:56
asja neil siis loomast . Esmatähtis on ikka oma suure ja kauni EGO demonstreerimine
sigakoer22. mai 2017, 20:37
Loomakaitsjad ei saa hakkama oma liigiga - inimeseks olemisega- siis klammerduvad koerte külge. See nagu perverssetel inimestel soomuutus, tahavad vist ise liiki muuta.
mida lälinat22. mai 2017, 22:11
Otsi abi endale, võibolla arened ka inimlaadsest organismist inimeseks.
Kadri23. mai 2017, 19:47
Aga mine päästa ise loomi kui see nii lihtne on.
to kohtuasi tuleb22. mai 2017, 19:25
Kuule opakas, mine oma kohtuasjaga kuu peale.Kohtuasi tuleb sellistele poolearulistele nagu see eit ja mida sa siin osatad, võiksid tänulik olla, et loom päästeti!
ainult, et koeraga on lood nii, et22. mai 2017, 19:25
olgu omanik nii julm kui tahes, koer on ikka talle truu ja igatseb tema järele.
juhtunud ennegi22. mai 2017, 19:36
Seda'nd küll,sest peletis Vilbiksi juurde,kes lasi sulasel koerale kirve kaela lüüa,tahtis pea maha võtta, tuli ka koerake tagasi...
http://m.ohtuleht.ee/344063/johker-koerapiinaja-vottis-uue-koera
Koer22. mai 2017, 19:57
on truu, aga mutt on südametu, kes ei vääri truud sõpra. Peaasi, et koer hea elu peale saab, küll see õudus ununeb.
Ohh22. mai 2017, 21:35
Sind pimedusega löödut, sul vist pole loomadega kogemust, või oled samamoodi oma koera peksnud sinu juurde jääma hirmust. Koer ja misthaes muu loom on seal kus teda armastatakse, usu mind loomake tunneb seda kus teda armastatakse ja kus temast hoolitakse...sina aga palun ära rohkem sõna võta.Vaevalt see armas koerake tunneb puudust oma sadistist omanikust ja linnas ringi lohistamisest...proovi järgi kui ei usu.
Kohtuasi tuleb22. mai 2017, 19:10
Koer on inimese vallasvara ja kui Lust & Valner selle ära võtsid, siis on tegemist sulaselge vargusega.
Looma tohib ära võtta vaid kohtuotsusega või ajutiselt Veterinaar ja toiduameti poolt, kui on otsene oht looma elule.
Siinkohal pandi de jure ja de facto toime kriminaalkuritegu.
sic est22. mai 2017, 19:24
Kõik kes panid miinuse sellele ei toeta õigusriiki, vaid toetavad vägivalda ja julmust.
22. mai 2017, 19:38
sinu vallasvarana on mõistus pihta pandud
K.22. mai 2017, 19:39
Kle, "Kohtuasi tuleb", mine kanni! Vaatasid ikka ka millega see armastav omanik hakkama sai. Sulle tuleks, selle postituse eest de jure ja de facto süüdistus esitada...
selge see,et vargus ja veel päise päeva ajal tunnistajate nina all.22. mai 2017, 19:46
Julmus + vägivald = eestlus ????
Looma hinge päästmine on kohutav kuritegu ?
Aga reaalselt on tõepoolest kriminaalne tegu meie seaduste iga Para Krahvi järgi.
Tule taevas appi....22. mai 2017, 19:48
Loomakaitse liit käib kogu aeg võõrastel territooriumitel koeri varastamas.. see pole ainus kord..
22. mai 2017, 20:55
kui mõõda tänavat oleks mees lohistanud oma naist,isa last jne.kas siis oleksite ka mingist võõrast territooriumis soninud või vallasvarast soganud.koer on elusolend ja täpselt samasugune õigus turvalisele elule ja hoolimisele kui need kes arvavad,et koer mingi kelgunöör mida järel vedada
defecto22. mai 2017, 22:53
siis tuleb need factod ja jured üle vaadata, kui need lubavad looma piinamist....
mis jutt22. mai 2017, 23:00
ilma vastavasisulise määruseta ei eralda ELKS, mida esindabki Valner, ühtegi looma oma peremehest...soovitaks ennast enne ikka seadustega kurssi viia kui avalikus kommentaariumis "tarka panema" tulla.
Neiu 23. mai 2017, 20:20
Vet ametist oli ju töötaja kohal.
loomasõber22. mai 2017, 19:00
Ma enne sellest Lustist eriti pidanud, aga nüüd ta hakkas mulle meeldima.tänu talle said vist asjad liikuma.valiks kohe riigikokku teise.
Vurle22. mai 2017, 18:57
Pildil olev koer on 'väheke' üle toidetud....
K.22. mai 2017, 19:42
Ei pruugi olla. Võimalik, et kasvaja vms, kuna kõht imelikult punnis. Aga kuna omanik on natuke hälbega, siis ilmselt ei ole koera tervisega ka tegelenud.
kes armastab see söödab22. mai 2017, 19:58
koer käis veel kuu tagasi loomaarstil ja pandi dieedile. Probleemi ei nähtud, et kutsa veits rasva läinud. Hiljem muidugi selgus, et koera põhitoit searasv, millel puudub igasugune toiteväärtus vaid paksuks teeb
Vana???22. mai 2017, 18:56
Mis vana?? 4.5 pole vana koer. Tehke tööd paremini kui kirjutada tahate!!!
noorepoolne keskiga kutsil22. mai 2017, 19:46
aga juba vana koera vead ?
see22. mai 2017, 20:58
koer on u.4,5- 5 aasata vana
kenadel inimestel ja hoolivatel seltsimmestel22. mai 2017, 18:55
jälle võimalus hr.Valnerit kiruda
haige eit22. mai 2017, 18:52
Gerda22. mai 2017, 18:44
Istusin viimased tunnid tööl ja elasin kaasa sellele. Neid pilte vaadates hakkavad pisarad lausa voolama. 😢 Nüüd vaid tuleb soovida kutsale kiiret paranemist ja et ta leiab kiiresti endale armastava kodu ja hooliva peremehe/perenaise. 😇
selle tõu viga on see ,et vanakesed22. mai 2017, 18:48
on liikumisega püsti hädas.
Kas see nn,perenaine oli äsja tundrast kohale jõudnud ?
oo22. mai 2017, 20:08
leo22. mai 2017, 18:43
See jõletsenud naine on ju vaimuhaige. Õnnetul koeral sellest teadmisest muidugi kergem polnud, aga lehes ja teles oleks võinud ilmselgelt haige inimese näo siiki kinni katta.
Lugesin22. mai 2017, 20:39
Et Mare on opetaja ja tema sobranna veterinaarametist, siis ka kergema haridusega, ega onetime Tartu korgkoolides kainud....
noh22. mai 2017, 22:18
Ei mingit varjamist, vähemalt teatakse edaspidi, et nii haigele ühtki looma piinamiseks keegi ei annaks.
Kardan22. mai 2017, 18:41
proovis teda käima saada ka halvatuid inimesi proovitakse nii käima saada muide indiast praegu siin noelravija kes spetsialiseerinud halvatud inimeste korda tegemiseks.
Koer22. mai 2017, 18:37
...ei ole vana,kõigest 4,5 aastane
hea22. mai 2017, 18:33
hea, et niigi läks. Aga mis vanast koerast nüüd edasi saab...perenaine tundub vähe opakas vist.
Andres22. mai 2017, 19:11
No see mutt on ikka jõhkralt kuuma saanud. Sellised peaksid kinnises asutuses olema.
Ka koera omanik.22. mai 2017, 22:47
Jumal tänatud. Vaatasin videosid ja nutt oli kurgus. Vaene koer, et piinles nii kaua. Õige raviga ja kõhnemana elab see koer veel kaua. Loodan, et see kutsu saab endale hea pere.