Liverpooli peatreener Jürgen Klopp.Foto: AFP / Scanpix
Jalgpall
23. mai 2017, 13:57

Jürgen Klopp saab suvel kulutada üle 100 miljoni naela, kas Klavanile ostetakse kõva konkurent? (1)

Ragnar Klavani koduklubi Liverpool teenis koha jalgpalli Meistrite liigasse ning kohe hakkab uudiseid tulema uksest ja aknast. Kui Hispaania meedia seostas täna Liverpooliga legendaarset Hispaania väravavahti Iker Casillast, siis Briti väljaande The Telegraph andmetel saab peatreener Jürgen Klopp kulutada suvel ostudeks rekordilise rahasumma.

Omanik Fenway Sports Group on valmis letti laduma üle 100 miljoni naelsterlingi. Üks suuremaid sihtmärke on Southamptonisse kuuluv hollandlasest keskkaitsja Virgil van Dijk, kes maksab vähemalt 50 miljonit - summa tähendaks Liverpooli uut üleminekurekordit.

Roomas mängivat Mohamed Salahit taheti juba kolm aastat tagasi. Kloppi soovinimekirjas on veel Arsenali mees Alex Oxlade-Chamberlain, Leipzigi Naby Keita ja Dortmundi Borussia Christian Pulisic.

Liverpool ihkab maailmaklassi ründajat. Eelmisel suvel meeskonna soovinimekirjas olnud Monaco komeedi Kylian Mbappe eest Madridi Reali poolt pakutud rohkem kui 110 miljoni euro suurune pakkumine lükati tagasi, nii et Klavani tööandja peab turgu jälgima realistliku pilguga.