Inimesed
23. mai 2017, 14:47

Kamin aitab teha kodu hubaseks ja mugavaks – milline valida?

Mõtiskled, et sinu koju võiks sobida kamin, kuid ei tea, millist täpselt valida? Kaminate, ahjude ja teiste küttekehade ekspert Hansakamin toob välja, millised on erinevate toodete eelised ja miks valida mida.

ROMANTILISED SOOJUSTSALVESTAVAD KAMINAD

Kaminate komplektid ühendavad endas klassikalise kamina romantilist atmosfääri koos kaasaegse tehnoloogia ja kauni disainiga. Kaminate kokkupanek on kergesti ja kiiresti teostatav, samas on kvaliteetsed kaminakomplektid suurepäraseks alternatiiviks klassikalistele laotud kaminatele. Kokkupandavaid kaminaid on võimalik värvida vastavalt soovile. Valikus on erineva disainiga kaminaid alates modernsest kuni klassikalise disainini. Kõik viimase põlvkonna kaminakomplektid on varustatud uute disainkäepidemetega, mis on valmistatud termoneutraalsest alumiiniumist, see tagab mugava ja ohutu koldeukse kasutamise.

Soojustsalvestavate kaminate plussiks on soojusakumulatsioon.  Erinevalt laotud kaminatest annavad kokkupandavad kaminad soojust vahetult ja kiiresti tänu koldeukse suurele klaaspinnale. Ülejäänud soojus salvestub kamina välispinnal ja pärast eraldub pika aja jooksul ruumi. Kokkupandavad kaminad on varustatud süsteemiga, mis võtab õhku väljastpoolt, tagades kindla ja puhta puidu põlemise, säästes küttekulusid. Põlemiseks kasutatakse õhku, mis võetakse atmosfäärist, seetõttu jääb õhk ruumis alati puhtaks.

Vaata ka disainkaminat soojustsalvestavate kividega!

VEEKÜTTE KAMINAHJUD

Veekütte kaminahjud on ideaalne valik koduse ahju pakutava meeldiva ja rahustava tunde ühendamiseks teiste eluruumide kütmisega. Tänu moodsatele põletustehnoloogiatele, mis võimaldavad edastada soojusvahetis olevale veele märksa suurema osa võimsusest, kasutatakse soojushulk maksimaalselt ära ja kütmine toimub tõhusamalt. Tänu laiale valikule on veekütte kaminahje võimalik kasutada ka koos akumulatsioonipaagiga näiteks madala energiatarbega majades või kombineerituna olemasoleva elektri või gaasikatlaga.

Veekütte kaminate eelised :

- asendatav soojusvaheti

- aktiivne ja passiivne kaitse ülekütmise eest

- kõige laiem valik eri võimsusega soojusvaheteid

- märksa suurem veele edastatav soojushulk – kuni 74%!

- mugav ja lihtne soojusvaheti puhastamine

PELLETIAHJUD

Pelletiahjud on varustatud kõige moodsama tehnikaga ja elegantselt disainitud. Äraproovitud nö high tech lahendustega kõige moodsamad tooted on imeliselt kompaktsed, erakordselt vaiksed ja tänu patenteeritud välisele soojusvahetile sobilikud ka allergikute jaoks.

Süsteem on loodud mugavaks ja lihtsaks juhtimiseks. Funktsioonid tagavad ohutuse, kütuse eristamise, temperatuuri reguleerimise ja palju muud. Need muudavad kütmise innovatiivseks, mugavaks ja nüüdisaegseks.

Uus tehnoloogia võimaldab nüüd näha hubisevat tuld ka pelletiahjude puhul. Tänu suurele klaaspinnale on vaade tulele peaaegu samasugune nagu klassikaliste puude põlemise puhul, mis tekitab õdusa tunde.

VEEKÜTTE KAHHELAHJUD

Pakutavad veekütte kahhelahjud ühendavad ahju kütmise võlu keskkütte tõhususega. Te kasutate kogu energiat intelligentselt, optimeerite keskküttesüsteemi tõhusust ja vähendate soojuskiirgusest tekkivaid kadusid. Võib mugavalt nautida ahjus praksuvat tuld, kütta ökoloogiliselt ja ühtlasi säästa küttekulusid!

Kahhelahjude eelised:

- iseseisev säästlik kütteseade

- ruumi otsene kütmine

- teiste ruumide kaudne kütmine

- suurepärane alternatiivne küte perioodiliseks kasutamiseks

Vaata ka õhkkütte kaminaid!