Sir Roger MooreFoto: Vida Press
Film
23. mai 2017, 17:32

Roger Moore'i viimane mõtisklus: "Kes küll mind võiks mängida?" (4)

Täna suri 89-aastasena näitleja Sir Roger Moore, tuntud kui üks mitmest James Bondi osatäitjast. Aktiivne Twitteri-kasutaja Moore säutsus viimast korda selle aasta 9. mail ja mõtiskles, milline näitleja võiks teda mängida.

Sir Roger Moore kasutas Twitterit sageli, et teavitada fänne oma heategevusest ja kohtumistest meediaga. Vahel viskas vanahärra säutsude teel ka nalja.

Vanameistri huumorisoon: Moore Bondi-näitleja Daniel Craigi maskiga. Foto: Reuters / Scanpix

Oma viimases säutsus Twitteris mainis Moore, et HBO plaanib teha eluloofilmi Hervé Villechaize'ist, väikest kasvu näitlejast, kes mängis koos Moore'iga Bondi-filmis "Mees kuldse relvaga". Villechaize mängis pahalast nimega Nick Nack. "Kes küll mind võiks mängida?" küsis Moore. See viimane mõtisklus sotsiaalmeedias tundub paljudele tänase kurva uudise valguses prohvetlik ja eriti nukker.

Muide, paljud fännid vastasid näitleja küsimusele, et Sir Roger on asendamatu ning teda ei ole võimalik elutruult mängida kellelgi teisel. Võimalikest valikutest mainiti kõige enam "Troonide mängust" tuntud ja nooremas eas Moore'iga pisut sarnase välimuse ja olekuga Iain Glenni.