Sisuturundus
12. juuni 2017, 11:50

KUHU MINNA, MIDA TEHA | Lapsed suvel nutiseadmetest eemale! Minge batuudikeskusesse!

Uuenenud ja Eesti suurimaks laienenud 2000 ruutmeetri suuruse Happy Fly Batuudikeskus & Jalkamaja missioon on saada lapsed läbi füüsilise tegevuse eemale telefonidest ja tahvelarvutitest.

Happy Fly Batuudikeskuses ja Jalkamajas on batuutidest hüppamismaastik, mis koosneb 14 põranda- ja 11 seinabatuudist, mille vahel on turvalised pehmendused. Lisaks batuutidele on keskuses kolmekorruseline liumägedest, labürintidest ja võimsast liutorust koosnev ronimislinnak, mis mahutab korraga mängima palju lapsi ning mis on põnev koht lihtsalt avastamiseks, turnimiseks, peituse ja kulli mängimiseks. Linnakus saab ronida, seigelda, pallimeres ujuda, torust alla sõita ja liumäest alla tuhiseda.

Peale kõige selle ootavad lapsi elektriautod, eraldi ala väikelastele, mänguautomaadid ja X-box. Tegevusi leidub ka vanematele – nemad saavad mängida piljardit ning proovida õnne erinevates mänguautomaatides.

Lisaks hiiglaslikule mängumaale on Batuudikeskuses 13 erineva sisekujundusega peotuba, millest igaüks leiab oma lemmiku ning kus on mõnus parimate sõpradega pidu pidada.

Vaata täpsemalt SIIT!