Manchester Unitedi mängijad pidasid enne eilset trenni minutilise leinaseisaku.Foto: Twitter
Jalgpall
24. mai 2017, 11:28

ManU tegevjuht: Euroopa liiga võitmine pole midagi võrreldes Manchesteris valitseva valu ja piinaga

Manchester United kohtub täna Euroopa liiga finaalis Amsterdami Ajaxiga, kuid Inglismaa klubi tegevjuhi Ed Woodwardi sõnul on kõik mängijad tuimad ja kanged. 

Pärast esmaspäeva õhtust terrorirünnakut Manchesteri Arenal sõnas Woodward MUTV antud intervjuus, et klubi mängijate ja ametnike tundeid on pea võimatu sõnadesse panna. 

"See, mis juhtus, oli jube, ning me kõik mõtleme ohvrite peale ning peredele, keda see rünnak mõjutab," sõnas ManU tegevjuht. "Siia lennates oli kõigil väga morn tunne ja see oli ainukene asi, millest suutsime rääkida. 

Kohtusime UEFEga arutamaks, milliseid erinevaid asju saaksime mänguga seoses teha. Nad andsid meile nõusoleku mustade käelintide kandmiseks ning minutiliseks leinaseisakuks mälestamaks ohvreid enne kohtumise avavile." 

Kuigi Euroopa liiga tiitel tähendaks, et ManU saaks järgmine aasta mängida Meistrite liigas, siis Woodwardi sõnul pole klubil mõtted suurel finaalil Ajaxiga. 

"Võit täna Ajaxi üle pole midagi võrreldes Manchesteris valitseva valu ja piinaga. Meie kõigi mõtted on selle peal, mitte mängul."