Krimi

Põlvamaa naine võib kassi hülgamise eest kriminaalkaristuse saada (178)

LISA KOMMENTAAR

tv-125. mai 2017, 17:07
just öeldi uudistes.et kassi naine mahajätmise eest sai tingimisi, ja naine ,kes oma lapse puukülge lõi
sai ka tingimisi .Ei oska rohkem midagi öeldagi .
ei noh25. mai 2017, 15:13
Mis maa see on? Armastan ja hoian vägagi loomi, aga kui alles hiljuti oli artikkel noorest naisest, kes ei jätnud oma imikut lihtsalt maha vaid tappis imiku julmal viisil ja sai tingimisi, siis on ikka väga kummastav lugeda, et kassi maha jätmise eest võib naine minna vangi.
Palju 25. mai 2017, 12:12
politseiametnik kassi ahistamise eest saab ?
Q25. mai 2017, 11:22
Võtnud ja uputanud ära ja matnud maha ja kogu lugu,nüüd jama kui palju.
leo25. mai 2017, 11:09
Kõigepealt - ma seni ei teadnudki, et 24. mail 19:00 ma midagi kommisin. Aga mis puutub nüüd sellesse loomakaitse eesrindlaste tegevusse, siis võib arvata, et seda väidetavat loomapiinajat polegi seni veel kriminaalkorras karistatud. Eestis on karistuse saanud ligi pool elanikkonnast. Võimulolijatele see kindlasti meeldib. Öeldakse ju, et liivatera tuleb peita rannale ja puuleht metsa
Merje S25. mai 2017, 11:09
Riida Nihvelt on see juba varasemast ajast krim.korras karistatud kurjategija. loomi ennegi hukanud ja pettuste eest karistust kandnud.
kass25. mai 2017, 10:26
Mammi oma "enesetapukisaga" püüab pääseda karistusest. Instantside ähvardamine on ka kuritegu!
jõletis25. mai 2017, 10:45
mammil jääb õigust ülegi
Peemot25. mai 2017, 10:24
Kassid on juba iidsetest aegadest puutumatud!
Raivo25. mai 2017, 10:23
Aga inglimaa õhkaja oli tore ja sõbralik noormees ja kindlasti armastas ta ka kasse?
murueit25. mai 2017, 10:14
Üks hull väntab oma ühesuguseid "ema tappis lapse" kommentaare nagu puuga pähe saanud.Hull nagu jänes märtsis oma järjekindluses. Jää ükskord vait ja mõista, et kes teeb abitule liiga,saagu karistada! Ära võrdle,mis üks tegi või teine sai---siin on selge jutt looma hüljanud naisest ja kommenteeri s e d a .
Kuule eit25. mai 2017, 16:27
jää sina vait, paistab, et sa oled ise puuga pähe saanud, et ei mõista looma ja väikse abitu lapse vahet.Väikselapse tapja kohtuprotsess oli lühem ja karistus sümboolne ja samas, kui vanemat naist solgutatakse juba aasta ja väga võimalik, et kohtuotsus tuleb karmim, kui lapsetapjal. Riigi kohtusüsteem on muutunud absurdi teatriks, kui vaatada neid viimaste aastate kohtuotsuseid, siis on tunne, et eestlaste elu ei maksa midagi.
Mari25. mai 2017, 10:05
ja üldse on humaansem haiged ja vigased loomad, linnud panna magama veterinaari poolt tehtud süstiga. On kallis, kuid ikkagi odavam, kui meil kombeks saanud vigaseid ja väga haigeid loomi tohterdada. Pidevalt käib kisa ja raha korjamine küll murtud tiivaga lindude ja leitud vigaste kassi-koerapoegade raviks. Võiks seda raha siiski kulutada mõistlikumalt. Prioriteediks peaks siiski olema meil inimlapsed, kelledest paljud ei ela meie loomadega samal heaolu tasemel!!!!
10:05-le25. mai 2017, 10:24
Aga ära anneta! Ja ära loe teiste annetusi.
vaadake kommentaari 5,4025. mai 2017, 09:05
Mina see naine. / 05:40, 25. mai 2017
Olen vaimselt ja psühhiliselt läbi.Eelmenetlust ei toimunudki.Ainsaks tunhistuse andjateks on politsei nooremuurija Helen Puks ,kes mingil põhjusel alustas hommikul minu jälitamist,kui väljusin kassiga Põlva kesklinnas,et kassi puurist,kassi alt ära võtta väljaheitega koos alussvammi.Sel hetkel,kui olin kassi hetkeke jätnud üksi.Võttiski politseiuurija minu ilusa priske kassi tukkapidi kinni ja asetas oma auto pagasniku ruumi ja transportis politseijaoskonda vanemuurija Evelin Kuldmetsa kabinetti.MINU KASS VARASTATI POLITSEINIKU POOLT ,MITTE MA EI HÜLJANUD.Selle protestiks tänasel kohtuistungil Põlva kohtumajas lõpetan ma elu siin ebaausas riigis,Pool tundi enne istungit ,võtan enesele sisse tugevatoimelist uinutit.Politseinikuvorm ongi seadus.Ma ei ole psühh.Olen traumeeritud,kuna antud kohtulik menetlus on kestnud juba asta otsa ja terve aasta olen olnud pinges.Ma ei taha enam olla Eesti Vabariigi kodanik.Minu enesetapp on vastus kohtule.
+12 -6 • Vasta • Teata ebasobivast kommentaarist
no mis see RIIK siia puutub ,kõik on halvad ,25. mai 2017, 09:27
peale sinu enda ,aga see üllitis pole küll sinu enda kirjutatud ,see päris rahuliku inimese kirjutatud . Ära hakka lollijama ajama oma tablettidega ei jookse keegi sulle pihku ette panema ja paluma äära tee , ehhh , sul vist tänasedki tabletid võtmata .Kas see pole ka süüdi ,kes ,,hammustas ,, kiisul käpakese , kas jälle RIIK ja politsei nooremuurija süüdi ???
25. mai 2017, 10:39
Kaudselt ongi riik oma süsteemiga süüdi. Inimesed kannatavad, kuid siin hinnatakse kassiga. Jabur tõesti.
! 25. mai 2017, 09:45
Kui sedasi, siis igasugu mõnitajad, irvitajad ning sopakallajad võivad vaid rõõmustada. Nende pingutused on siis head vilja kandnud.
K25. mai 2017, 10:16
Mina ei ole see naine, mina lihtsalt kopeerisin teksti uuesti, et lähedased näeksid seda.
Minul on kahju sellest naisest. Tema ei vigastanud selle kassi käppa. Palun lugege artikkel läbi.
...25. mai 2017, 15:33
Tema jah ei vigastanud käppa aga ülejäänu on kõik vale. Kõik Elvas vast teavad seda kassi kolme käpaga sest tütar kelle kass see oli ei ela mitte Tartus vaid Elvas hoopis. See tädi on ennegi kohtupingis olnud ja igasugu tempe teinud,üht valet mässib kinni teisega. Üks Eestis tegutsev perearst taotles lähenemiskeelu selle naise suhtes mis ütleb nii mõndagi.
Endine Koosakas25. mai 2017, 16:18
Enne Põlvat elas see proua siin.Elu koosneski kaebustest,majale,vallale,perearstile,käis tal politsei ja kiirabi,lubas end põlema panna.Kohus pole talle võõras koht.Aeg ravile saata
VAADAKE KOMMENTAARI25. mai 2017, 09:00
Mina see naine. / 05:40, 25. mai 2017
Olen vaimselt ja psühhiliselt läbi.Eelmenetlust ei toimunudki.Ainsaks tunhistuse andjateks on politsei nooremuurija Helen Puks ,kes mingil põhjusel alustas hommikul minu jälitamist,kui väljusin kassiga Põlva kesklinnas,et kassi puurist,kassi alt ära võtta väljaheitega koos alussvammi.Sel hetkel,kui olin kassi hetkeke jätnud üksi.Võttiski politseiuurija minu ilusa priske kassi tukkapidi kinni ja asetas oma auto pagasniku ruumi ja transportis politseijaoskonda vanemuurija Evelin Kuldmetsa kabinetti.MINU KASS VARASTATI POLITSEINIKU POOLT ,MITTE MA EI HÜLJANUD.Selle protestiks tänasel kohtuistungil Põlva kohtumajas lõpetan ma elu siin ebaausas riigis,Pool tundi enne istungit ,võtan enesele sisse tugevatoimelist uinutit.Politseinikuvorm ongi seadus.Ma ei ole psühh.Olen traumeeritud,kuna antud kohtulik menetlus on kestnud juba asta otsa ja terve aasta olen olnud pinges.Ma ei taha enam olla Eesti Vabariigi kodanik.Minu enesetapp on vastus kohtule.
Noh25. mai 2017, 08:36
Koduloomadel ongi Eestis juba inimestega võrreldes suuremad õigused.Tulge ometi mõistusele.
See kass oleks ammu vagaseks tehtud, kui teda poleks tahetud. Keegi ei hoiaks teda puuris ega tassiks kuhugi linna. See, mille peale politsei ja kohtusüsteem ressursse kulutab, tekitab tõsiseid küsimusi.
Quo vadis, Euroopa?25. mai 2017, 09:34
Loomadl on inimestest märksa suuremad inimõigused. Samuti ka kiirem arstiabi.
Inimese äratapnu saab tingimisi, loomae ülekohut teinu läheb aga kinni.
Perekond kui institutsioon on muutunud põlastusväärseks. Propageeritakse hoopiski homoabielusid.
Terroriste ning islamiradikaale veetakse kõigest väest sisse. Peetakse ülal ja poputatakse.
Keelt, kultuui, ttraditsioone ja rahvust peab välja vahetama mingi amorfne multikulti.
Neid, kes peavad au sees traditsioonilisi väärtusi veel kaitsta üritavad tembeldatakse vihakõnlejateks, tagurlasteks, ra.ssistideks j.n.e.
25. mai 2017, 10:46
Aga eesti kohtusüsteem ongi üdini haiga.
xx25. mai 2017, 08:29
Probleem?? Aga kes karistab neid, kellede tõttu on meil lapsed ripakil ja palju, palju inimesi tänaval. Enamus neist on eluheidukuteks muutunud meie ühiskonnas valitseva poliitika ja sullerdamise tagajärjel.
Et25. mai 2017, 08:49
Aga mida XX teeb, keda aitab või kus sõna võtab ? Aga kui keegi kuskil teeb , aitab ja kaitseb, siis kohe kisa lahti.
See ei ole loogiline25. mai 2017, 08:21
"Möödunud aasta ühel juulihommikul sõitis Tilsi külas elav naine liinibussiga Põlvasse, kaasas transpordipuuris kass"
Kui inimene sooviks kassile halba, ei sõidaks ta ju ometi kassiga Põlvasse ja ei kasutaks transpordipuuri.
on küll loogiline25. mai 2017, 08:43
kass visatakse kuhugi suurte majade juurde ,äkki keegi halastab. Pidevalt leiame komandeeringusse saadetud kasse -tavaliselt emase ja kohe kohe ka järelkasvuga. Põlva linn ei taha neid Tartusse varjupaika ka viia ,pidavat olema kallis. Katsuge ikka leida uus kodu. Nii ,et peaaegu igal halastaval põlvakal on kaks kassi kodus.
To on küll25. mai 2017, 08:54
Ja kuidas Teie kommentaar antud teemasse puutub?
puutub küll 25. mai 2017, 10:02
vanaproua lihtsalt tahtis kassi maha jätta ja ise bussi peale joosta. Ega ta ju ilma puurita bussiga maalt kassi linna saanud tuua. Tavaliselt visatakse tülikaks muutunud kassid ja koerad autost välja linna vahele. Kaastundlik linnainimene siis laseb ta enda kulul ära steriliseerida ja püüab kiisule kodu leida. Praegugi mitu hulkuvat kassi saadaval .Kas keegi soovib?
maamees MODERAATORILE25. mai 2017, 08:10
Mida ma valesti kirjutasin,et ei lastud kommentaari läbi.Et peaks hakkama just neid loomahülgajaid rahaliselt trahvima,kas see on halb.Roppused lasete läbi.Ja kui palju jäetakse kassipoegi ja kutsikaid just suurte maanteede ääres olevate talude juurde.On see vale.
Mann25. mai 2017, 08:04
Huvitav et mõni ei mõista teksti lugeda!Oli ju jutt et sellest tädist alustatakse karistamist,edaspidi saavad kõik kes kohtlevad loomi halvasti karistada.See on igati normaalne lähenemine.Kui inimene võtab looma siis tuleb automaatselt ka kohustus hoolitzeda looma eest kogu tema eluaja.Milles te aru ei saa!Kui saadakse laps siis juhub ju sama,hoolitsus kestab kuni laps saab oma eluga ise hakkama.Miks alati valitsust,riiki syydistada...ikka enda otsa vaadata!ise saab ka palnu teha et aidata nõrgemaid.Keegi ei vastuta sinu heaolu eest!Saage suureks te vigade otsijad!!
Mannile25. mai 2017, 08:41
Nii ja millega tõestate, et kõnealune naine kohtles oma kassi halvasti? Kas transpordipuuri kasutamine ja puuri puhastamine rikub kuidagi kassi "inimõigusi"?
Mannile veel25. mai 2017, 08:50
"Oli ju jutt et sellest tädist alustatakse karistamist, edaspidi saavad kõik kes kohtlevad loomi halvasti karistada."
Loodetavasti tuleb inimeste osas sama otsus, et edaspidi saavad kõik, kes kohtlevad inimesi halvasti, karistada.
Joh25. mai 2017, 08:02
Tegelikult tuleks karistada inimest, kes lubas selle kassiasja üldse kohtus arutlusele.
Jälitamisest25. mai 2017, 07:37
No kui mina avastaksin, et mind keegi võõras inimene jälitab, siis on ju päris loomulik, et liiguksin rahvarohkemasse kohta. Ma ei näe sellel Põlvamaa naisel küll mingit süüd, pigem vastupidi, inimene ju tundis muret oma turvalisuse pärast.
:D :D kartis politseivormis nooremuurijat või ,25. mai 2017, 09:32
nii et viskas kassikesegi transportpuurist ja lidus bussijaama poole !??? :D
25. mai 2017, 07:28
"Prokuröri sõnul tekitas 62aastane Põlvamaal elav naine hülgamisega kassile füüsilisi ja vaimseid kannatusi"
No siin on nüüd küll midagi väga tagurpidi. Kui palju on juhtum tekitanud vaimset ja ütleks, et ka füüsilist valu kassi omanikule. Solgutada inimest terve aasta, see on ränk katsumus. Kes kompenseerib selle naise kannatused?
maamees25. mai 2017, 07:22
Tegelikult peaks hakkama tõesti loomahülgajaid karistama.Vähemalt korraliku rahatrahvi määrama.Oma pika elujooksul olen üles kasvatanud mitmeid kassipoegi ja koerakutsikaid.Ja sattusid nad lihtsalt nii,et auto peatus lauda taga tee ääres,siis sõitis minema.Mingi hetke pärast kuulis mäugumist või haledat niutsumist.Vähemalt siis oli inimesel niipalju südametunnistust alles,et siin on talu ja ehk võtavad omale.Kui looma omale võtad,siis pead arvestama,et tema eest tuleb ka hoolt kanda kuni tema elupäevade lõpuni.
To mina see naine25. mai 2017, 05:49
Kui kiri on südamest kuirjutatud ,siis.probleemi saab ka teisiti lahendada.
Mina see naine.25. mai 2017, 05:40
Olen vaimselt ja psühhiliselt läbi.Eelmenetlust ei toimunudki.Ainsaks tunhistuse andjateks on politsei nooremuurija Helen Puks ,kes mingil põhjusel alustas hommikul minu jälitamist,kui väljusin kassiga Põlva kesklinnas,et kassi puurist,kassi alt ära võtta väljaheitega koos alussvammi.Sel hetkel,kui olin kassi hetkeke jätnud üksi.Võttiski politseiuurija minu ilusa priske kassi tukkapidi kinni ja asetas oma auto pagasniku ruumi ja transportis politseijaoskonda vanemuurija Evelin Kuldmetsa kabinetti.MINU KASS VARASTATI POLITSEINIKU POOLT ,MITTE MA EI HÜLJANUD.Selle protestiks tänasel kohtuistungil Põlva kohtumajas lõpetan ma elu siin ebaausas riigis,Pool tundi enne istungit ,võtan enesele sisse tugevatoimelist uinutit.Politseinikuvorm ongi seadus.Ma ei ole psühh.Olen traumeeritud,kuna antud kohtulik menetlus on kestnud juba asta otsa ja terve aasta olen olnud pinges.Ma ei taha enam olla Eesti Vabariigi kodanik.Minu enesetapp on vastus kohtule.
Rahu ainult rahu25. mai 2017, 07:22
See kõik ei ole väärt Teie elu. Ülekohus ei seisa kotis ja on palju inimesi, kes on seda tunda saanud. Ka mina siinkirjutajana olen pidanud taluma suurt ülekohut, aga elu on elamiseks ja Teie elus on ees veel palju õnne ja rõõmu. Kui praegu tunnete end väga väga halvasti, siis kõik see on mööduv. Ikka pea püsti!
sass25. mai 2017, 07:39
Kassikaitsjad on sadistid, neil pole inimesest vähimadki. Kui saaksid, siis muutksid ise ka kassideks.
Jah25. mai 2017, 08:51
Kas sass kannatab kuidagi füüsiliselt, kui mõnd kassi aidatakse, või milles probleem on ?
..25. mai 2017, 09:26
Sadistid ikka need, kes kaitsetud loomi piinavad.
to ..25. mai 2017, 09:39
Samuti ka need, kes haigeid inimesi mõnuga mõnitavad.
riina25. mai 2017, 10:10
Kassi piinamine on see ,kui hoitakse toas ja jalutama viiakse rihma otsas.
-25. mai 2017, 10:38
Varsti ei tohi kedagi, kes millegagi halvaga hakkama saab, enam hukka mõista ega karistada, sest see on hirmus mõnitamine ?
Katrin25. mai 2017, 11:50
Sa lastele,lastelastele ja lastelastele üldse ei mõtle ? Tegu on su endi poolt toime pandud ja see,mis praegust toimub on karma kättemaks. Kõikide elus tehtud sigaduste ja posimiste pärast. Küllap mõistavad need ,kes tunnevad teid. JUMAL ÕNNISTAGU TEIE LÄHEDASI,sest sinusugune sugulane on õnnetus !
Aga25. mai 2017, 04:00
Keegi nooruk põhjustas oma ebapädeväa sõidustiiliga 2 inimese hukkumise avariis ja karistati tingimisi. Kui kassi eest istuma pannakse, siis on see riik ikka täitsa valmis.
Teeme siis kohtust absurditeatri või25. mai 2017, 01:28
Eitea, mitu ilmsüüta hiirt see kass oma elus oli nahka pannud, niisiis kas ongi nii inglike. Ehk leitakse kohtus kassi pattu pehmendavaid asjaolusid, kui mõni p-ammetnik välja selgitab, et hiired olid kodus palju pahandust teinud ja isegi kassi puuriukse hinged läbi närind, mistõttu kõik lõppes sellega, et kass jäi Põlvas muru näksima.
Kui kassi elu juba inimesega võrreldakse - ons hiire elu kassi omast vähem? Kusjuures kass on kiskja, hiir süütu taimetoitlane.
!!!25. mai 2017, 09:41
Hiir on ju vegan, seega igati eeskujulik ning progressiivne isend.
Vurle25. mai 2017, 01:28
Kui see pollar oli kassiarmastaja( kassikiiksuga), siis järelikult ta kasutas ära oma ametipositsiooni teise inimese vastu. See tuleks sisejuurdlusel tuvastada- võimu kuritarvitamine...
Ainult mehi võib hüljata ja vahetada ning tänavale visata25. mai 2017, 00:52
Loomi peab kaitsama, kohtulegi selge
Noo25. mai 2017, 08:52
Mõni mees võrdleb ennast kassiga, samal tasemel ja sama kaitsetu?
tibu24. mai 2017, 23:50
tsitaat"Prokuröri sõnul tekitas 62aastane Põlvamaal elav naine hülgamisega kassile füüsilisi ja vaimseid kannatusi"" no kuulge, lõpetage juba jamad! kui paljuidele inimestele tekitab riik oma samatute või ebaspädevate juhtidega igasugu kannatusi... ja kedagi ei ole veel vastutusele võetud...
miks25. mai 2017, 00:32
vastsündinud lapse mõrvanud ema ainult tingimisis sai?
24. mai 2017, 23:27
mammi oli kohe soengu pähe teinud,pildistaja tuleb ja hiljem hea lehest vaadata uhket soengut
to 23.27.25. mai 2017, 06:52
see ju parukas ,kaugeltki näha ,25. mai 2017, 09:36
ei temal aega juuksurile minna ,tal vaja tablette kokkuosta ...
.. 24. mai 2017, 23:23
Kas just vangi, aga vähemalt pannakse vastutama. Võtad looma, võtad vastutuse. Ja kui ikka looma soovid, siis peab see väga läbimõeldud otsus olema, ikkagi elus hing.
variserid, mis muud24. mai 2017, 23:19
Kus on politsei ja kohtu silmad siis, kui Eesti Riik jätab kroonilist hüpertooniat, suhkrutõbe või kehvveresust põdevad inimesed ilma tervisekindlustuseta, ilma arstiabita ja ilma ravimiteta surema kui viimased kärnased koerad?
tean seda lugu24. mai 2017, 23:16
sel kassil oli ju operatsioon kuna vigastas enda käppa nii hullusti olles jooksus mitu päeva, mis jura siin aetakse kassi sandistamisest
23:16-le25. mai 2017, 10:04
Mammi ju ise kinnitas---väimees on sadist...
pro24. mai 2017, 22:54
Eesti kohtusüsteemi arvates abitus seisus imiku sadistlik mõrvamine ei ole sisuliselt karistust väärt aga kassi teele jätnud peab vangi minema?
haige värk24. mai 2017, 23:11
ema ja tütre surmaga lõppenud õnnetuse eest saadi ka tingimisi... olen küll suur loomasõber aga see lugu on nüüd küll rohkem kui segane. miks peaks kassiga linna sõitma kui sadu hektareid metsi ümberringi
Indi24. mai 2017, 22:37
Ning roolijoodikutele, kes tapavad inimesi antakse 1.5 aastat tingimisi. Tase
Saladuste avastaja24. mai 2017, 22:21
Kõik see puuri võtmine ja jätmine ja salapärase tumeda autoga kassi röövimine on tähelepanuäratavalt tähtis. Siin on peidus mingi saladus ja kass teab seda. Igatahes saaks sellest loost filmile “Mehed mustas“ hea järje ja õnneliku lõpu).
Saladuste avastaja24. mai 2017, 22:15
Kõik see puuri võtmine ja jätmine ja salapärase tumeda autoga kassi röövimine on tähelepanuäratavalt tähtis detail. Siin on peidus mingi saladus ja kass teab seda. Igatahes saaks sellest loost filmile “Mehed mustas“ hea järje ja õnneliku lõpu).
Rain24. mai 2017, 21:58
Selle sadistist Paalbergi peaks põlvini maa sisse taguma.
vennad Paalbergid-vägistajad25. mai 2017, 10:05
Kas venna ka, too oli ju ka asjaline?
Minu...24. mai 2017, 21:46
----kass hülgas minu,kas saaks ta paariks aastaks vangi panna?
A.L.24. mai 2017, 21:41
kassi hülgamise eest vangi,aga koera veriseks lohistamise vastu riigil võimu ei ole.
isa Tallinnast24. mai 2017, 21:32
See on ju vist hea kui meie toredas vabariigis vahete vahel ikka ka õiglus võidutseb ja seda eriti kasside ja muude koduloomade rindel.
Minu 11-aastane poeg sõitis eelmisel nädalal Tallinnas bussiga koju. Bussis tema taga istunud 3 vene keelt kõnelenud jõnglast sülitasid talle esmalt juustesse ja hiljem kui pärast bussist väljumist sihtisid teda läbi bussiakna laserpointeriga näkku. Eile sain politseist vastuse, et nemad ei saavat midagi teha, kuna nimetatud jõnglaste isikuid polevat võimalik tuvastada. Kuidas on politseil seni õnnestunud võtta vastutusele pätid ja huligaanid, kelle tegusid videolindile ega fotole pole õnnestunud jäädvustada, sellest nende kantseliidist kubisev vastus vaikis.
Tahaks meie tublide politseinike ja prokuröride käest küsida, miks on kolme jalaga kassi murule jätmine politsei jaoks tohutu kuritegu ja 11-aastasele lapsele ühistranspordis juustesse sülitamine ja talle laseriga näkku mitte, aga miski minus ütleb, et ilma suurema skandaalita ma seda vastust tõenäoliselt ei saa.
isale Tallinnast24. mai 2017, 21:44
eestlasi diskrimineeritakse,aga sellest ei teha üldiselt välja,meie rahvas kannatab pidevalt
võõraste sissetungijate all,kusjuures nõutakse veel viisakust väärpättidele ja enesekaitse on kui vihakõne. Jõudu Sulle isa.
Sõidan samuti bussidega25. mai 2017, 18:24
Pean tõdema sama, mida 21.44 kirjutas: bussides on kõvahäälne võõr(vene)keelne karjumine. Nad ei räägi, vaid röögivad üle bussi. Ja ülbitsemine on "kultuuritoojatel" juba niigi veres. Bussipeatustes bussi oodates on näha, et pinkide ümbrus on täis sülitatud. Mitu korda olen maha-rögastajatele taskurätti pakkunud, aga vastatakse, et ei taha taskurätti ja lärtsatab läraka kurgust maha. Tavaliselt käivad venekeelsed karjas ja kõvahäälne kisa on igal pool.
kassid enne inimesi24. mai 2017, 21:04
Hoolitsuse järjekord on siin selles kommentaaris kohe selgelt toodud: loom, laps või vanur/invaliid. Alustame niisiis kassidega. Ja rohkemaks ei ole ei huvi ega tahtmist.
24. mai 2017, 22:33
ausalt öelda ma vist hoolin isegi Kassidest rohkem kui nendest imelikest eestlastest.
to /24. mai 2017, 23:46
Aga jeestlastest, slaavlastest ning homo sovieticustest? kuhu nemad oma pingereas paigutad?
Ar ma ei saa25. mai 2017, 09:29
Kui kuskil kedagi aidatakse, siis kõik kukuvad hoopis lärmi lööma, et miks ei aidata hoopis neid, neid ja neid ka veel. Aga miks need kisajad siis ei aita neid, neid ja neid, kes nende meelest abi vajavad, vaid mõistavad hukka kui keegi midagi reaalselt teeb?
24. mai 2017, 20:57
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Ja need on meie Eestimaa naine ,24. mai 2017, 22:02
nuujahh politseigi ütles ,et napsine naine roolis on rõveda suuvärgiga ,aga neid leidub mujalgi veel... uuuhhh
Marina24. mai 2017, 20:39
Mis õigusriik meil on?Kohus leidis ,et naine ,kes oma vastsündinu imiku pea kiviga lõmastas vajas edasiõppima minekuks õigeks mõistmist.Miks lapse tapnud mõrtsuka fotot rahvale ei näidatud.?
Et25. mai 2017, 10:41
Uudishimu nii suur? Või mis selle pildivaatamise tulemusel juhtuma peaks ?
üha hullemaks läheb24. mai 2017, 20:39
valeta, varasta, reeda riiki, võta altkäemaksu ja oled õige mees, jätad kassi teiste hulkuvate kasside sekka, oled kriminaal
24. mai 2017, 20:36
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
to kristiina24. mai 2017, 23:05
mis teed selle nimega? hakkab elu paremuse poole kiskuma või?
Kas see on eestis õigussüsteem24. mai 2017, 20:32
Hülgad Kassi ,lähed kinni ,kui topid imiku puuvahele kinni .ei saa midagi .Jumala apsurd.
on24. mai 2017, 23:45
ikka saadud küll- kolme inimese surnuks sõitja sai 4 kuud tingimisi...
Tapa inimene ja jalutad kui õige mees vabaduses ringi24. mai 2017, 20:14
aga jäta kiisuke kuhugi nii oled maailma suurim kurjategija. Halloo????!!!
Sabiine 24. mai 2017, 20:10
Tütre elukaaslane ei sallinud kassi,kelle pärast jäi ta ka oma käpast ilma. Mu tütre pere ostis endale suure kahekorruselise aiaga maja. Tekib küsimus,miks on vaja viia kass sinna kus on talle viga tehtud ja kas ei peaks siis algatama kriminaal uurimise tütre mehele,kes sandistab loomi.
to sabiilne25. mai 2017, 12:26
muideks mingit maja pole olemaski. ;D Naine on maailma suurim manipuleerija ja pettur, googledage ta nime, sealt peaks leidma nii mõndagi.
E riik24. mai 2017, 19:57
Eesti invaliidide hülgmise eest saab medali ja kõrget palka.
Kusti5524. mai 2017, 19:52
Nüüd on lisndunud politsei tööülesannete hulka ka kasside püüdmine lisaks kiiruseületajate püüdmisele.Pätid e püüdmine ja korterivaraste püüdmine oleks eluohtlik neile.
Seakasvataja24. mai 2017, 19:34
Iga aasta mõrvan 100 siga, pole veel ühtegi & saand!
24. mai 2017, 19:32
to /24. mai 2017, 23:48
Miks nii enesekriitiliselt?
Totu24. mai 2017, 19:30
Mul võrumaal isakass on juba 4-ndat päeva jooksus. Palun ärge vangi pange:)
Y:24. mai 2017, 20:48
Kassil jooksuaeg - kui seda isasele kassile keelata , siis on see kassi füüsiliste vajaduste mitterahuldamine ja kuulub ka karistuste rubriiki :)
to Y24. mai 2017, 21:26
Kui kassil on tung küla peale minna aga lahti lasta ei tohi (võib kinni minna), mis siis üle jääb. Toas kinnihoidmine aga on kassi on vajaduste ignoreerimine, tema piinamine. Ilmselt tuleb mõtelda, kas saaks kassi koduste vahenditega kuidagi rahuldada.
No ma ei saa aru mis krdi jooksuajast 24. mai 2017, 22:09
te jahute siin ,kuhu see, antud isend jooksis ??? teda visati ,,korvist,, välja ,ja jättiski ta sinna oma kolmejalaga rohtu näksima ,aga et oli nägija ,siis tuli ja sai asi avalikuks , ma ütleks ,et sel lahmakal oli enne jooksuaeg ,kui lippas bussijaama poole tühja ,, korviga ,,
on24. mai 2017, 23:49
siis endal vaja veel 6 päeva vähemalt hiiri püüda, sest pulmad kestavad tavaliselt kaks nädalat, enne koju ei tulda kui üldse tullakse, sest jäävad pulmad ka tihti mõnele kassile viimaseks, nagu üks pulm mu koerale...nojah, peni hind, nagu öeldakse.
!!!24. mai 2017, 19:19
On alanud loomakaitsefanaatikute looma-inimõiguste alane kevadine suurpealetung.
tundub24. mai 2017, 20:07
Mida24. mai 2017, 19:16
Tapad lapse ära jõhkral moel ja saad tingimisi. Hülgad oma kassi ja lähed vangi ? Midaaa?? Kuidas on see võimalik???
24. mai 2017, 20:55
Me oleme kõik elusolendid, tunneme valu, hüljatust, külma, nälga....Nii inimesed kui kassid. Aga miks on inimeste kannatused ülimad? See ei peaks nii olema.
24. mai 2017, 22:19
Ja mis seal vahet on?? Minu silmis pole kellegi laps küll tähtsam kui kass/koer. Normaalne inimene ei sea elu tähtsuse järjekorda. Elu on elu ja inimene, kes loomi halvasti kohtleb, ei saa olla ka hea inimene. Kuidas saab valida, et lapse elu on tähtsam kui koera elu, naise elu tähtsam kui mehe elu, mehe elu tähtsam kui vanuri elu vms?
24. mai 2017, 23:50
Kus tulevad sellised haiged friigid,24. mai 2017, 23:57
kes väidavad nii, et kuidas saab valida, et lapse elu on tähtsam kui koera elu.Jah sellise .dioodi elu ei ole tõesti rohkem väärt, kui mõne kärnase peni eluke.
Miha25. mai 2017, 10:27
Mida vatrad? Looma elu tähtsam kui inimese.Loll jutt suhu tagasi.
huvitav24. mai 2017, 19:14
rahva raha võib vabalt varastada ning vangi ei panda(Savisaar, Ilves jne)
millal?25. mai 2017, 06:21
Savisaar su raha varastas?
lugeja5324. mai 2017, 19:01
Kass oli ilus 10 kg kaaluv kass,kuid ta meeldis loomahaigele politseiuurija Helen Puksile,kes naise silm eees varastas kassi ja viis politseijaoskonda.Ning siis alustas kriminaalmenetluse vormistamist.Kassi asukoht on siiani teadmata.Kui koera järel vedanud naisel oleks olnud tõukoer,küll siis politsei oleks koera ära hõivanud.Krantse ei taheta.
leo24. mai 2017, 19:00
"...tekitas kassile füüsilisi ja vaimseid kannatusi" - mnjaa... ja mul naine kodus muudkui vigiseb ning tekitab mulle vaat et hullemaid kannatusi, kaevata pole kuskile ja vastutusele selle est ei võeta nagunii. Kassid ja koerad on Eestis inimestest tähtsamad, kisa taevani!
24. mai 2017, 22:15
Just, kisa siis taevani. Kass ja koer seda teha ei saa.
Leole24. mai 2017, 23:19
Minge siis lahku kui naine vaevusi tekitab.
Kohtusüsteem on mäda. Mitte see,et looma hülgamise eest palju karistada sai vaid imelik on see,et inimohvritega juhtumid nii vähe saavad karistust.
Keegi pole öelnud,et kassid ja koerad tähtsamad. Ükski olevus, kes soovib end inimeseks nimetada ei põhjusta loomale ja lapsele kannatusi ja vaevusi,neile kes ise endi eest seista ei suuda.
Nii,et Leo...lepi naisega või otsi uus naine,nii jubedat vanameest ei pidavat olema,keda ükski naine ei taha.
Banaania argipäev,24. mai 2017, 18:59
tapad oma lapse saad tingimisi, hülgad kassi võid vangi minna.Tore õiguskord on siin meie kodumaal.
einohjah24. mai 2017, 19:09
täiesti sõnatu, tapke inimesi saate tingimisi, hüljake loomi saate vanglakaristuse. Täielik seaduste tipp Eestis!
kiku24. mai 2017, 18:56
süüdistuse peab saama politseinik kassi ahistamise eest.kass pidas siestat murul-aga ment segas kiisut---häbi!!!
Päris imelik,24. mai 2017, 18:49
et inimest tohib narrida, maha jätta, sandistada, tappa, viia enesetapuni jne, aga karistust sellele peaaegu et ei järgnegi.
Et25. mai 2017, 10:44
Päris imelik jah, kui mõni ennast kassiga samal tasemel olevaks peab.
nh24. mai 2017, 18:43
kes korvab kahju?
riigiteenistuja veenis pensionäri tööle, kes sai tööl insuldi, mille tõttu esmalt jäi inimene ilma autojuhiloast, ja mälu kustus- tegemist on peale seda dementsuse all kannatava inimesega! Oleks jätnud oma korterisse surema, oleks süüdi olnud ebaväärika kohtlemise eest- kas mina põhjustasin selle?? Praegu maksan nagu loll hooldekodumaksu, mida peaks riik maksma!! Kodanik jättis kassi tänavale- igal hommikul visatakse varjupaigaelanikud majast välja ja vedelevad teised linnas!!
luule24. mai 2017, 18:36
vanglad on ylerahvastatud .Ehitame vanglaid juurde.
skay24. mai 2017, 18:43
samas räägitakse et vangide arv on vähenenud ja enamus kambrid on tühjad
mnjah25. mai 2017, 10:00
muidugi on kambrid tühjad, kui tapjad, vargad ja muud pätid ainult tingimisi saavad.
24. mai 2017, 18:29
Uskumatu riik mida veel
vastupidi24. mai 2017, 19:16
See näitab, et meie riigis on asjad paigas. Elava hinge traumeerimine on esikohal, surmamine nö teisel kohal ja raha tuuripanek on tähtsusetu.
tähelepanuväärne lause24. mai 2017, 17:57
..tütre elukaaslane ei sallinud kassi ja tema süül jäi kass käpast ilma..."
Uus kohtuasi?
Kolme jalaga kass24. mai 2017, 21:00
Ma nagu vaatasin ka, et keegi ei mõtle selle peale, mis kass kolme käpaga on.. naine ütles ju selle ise välja, tütre elukaaslase pärast.. Keegi ikka võttis seda ütlust arvesse? Tegeletakse ka selle, palju tõsisema, reaalse loomasandistaja teemaga edasi?
mida24. mai 2017, 17:54
Asjad igatpidi jamaks läinud. Küll mahajäetud kasside, lohistatud koerte, näljutatud hobustega ja naaberkorterisse pugenud madudega.
/ 24. mai 2017, 18:22
Mida on sul imestada kui nende tegude taga on just väärastunud inimene !!!
ütleks24. mai 2017, 18:26
Nurgaadvokaadi nõuanne24. mai 2017, 17:52
Daamil ei vedanud, taga tuli tähelepanelik ja loomakaitsespetsist politseinik. Aga kes see musta asja keset linna teeb? Tulnuks oma korviga minna kuhugi metsa, kus pole nägijaid. Seal. Ja hiljem seletada, et läks kassiga loodusse kevadpiknikku pidama, võttis puurist välja, aga kass jooksis lihtsalt ära! Võib luuletada ka midagi ringihulkuvast ja kasi ehmatanud hulkuvast koerast j.n.e. Et kutsus ja kutsus ning otsis, kuid kahjuks tulutult. Hämamise ja alibi mõttes võib teha veel ka avalduse politseisse, kleepida üles mõned otsimiskuulutused, kuulutada internetis j.n.e. Eks tõendage, et on süüdi!
Y:24. mai 2017, 20:51
Just, suur rumalus keset Põlvat kassist vabaneda..On paremaid mooduseid- näiteks ära anda.
Keda sa siin daamiks nimetad ???24. mai 2017, 22:15
daamist asi küll väääega kaugel ,kui selline on daam ,siis mina olen Hiina keiser ... :D :D :P
to 22:1524. mai 2017, 23:41
Hiina keisrikojas oli viisakusetikett kohe väga-väga range, ülespuhutud, nii et sinna sa nüüd küll vist kuigi hästi ei sobiks. Käiks ülejõu. Muuseas, viisakas seltskonnas nimetatakse meilgi üksteist härradeks ja prouadeks. Või ka daamideks j.n.e. Isegi kui nood seda mõõtu hästi välja ei anna. Kuid viisakus, see on harituse ja heal tasemel lastetoa näitaja. Aga lastetoata matsi-iidad ja küla-madised kasutavad muidugi robustsemaid ja värvikamaid väljendeid.
aiiihhh kui hea see viimane lause sind iseloomustamaks ,25. mai 2017, 09:49
kes tegelikult oled ,punnitasid mis punnitasid ,aga näed ä r a t u l i pilt sinust jessss
ab24. mai 2017, 17:48
Reaalnbe vanglakaristus aastaks ja et terve Eesti sellest kuuleks.Väheneks sellised juhtumid 80%.
to ab24. mai 2017, 17:53
Miks mitte juba avalik hukkamine, ihu.nuhtlus või põletusmärk? Mõjuks veelgi hirmutavamalt.
Kristiina 24. mai 2017, 17:47
Kurat jälle pole pildi all eesnime. Miks ometi.
välimus räägib enda eest , söönud ,joonud ja rahul enda välimusega ,24. mai 2017, 18:16
aga kassikesele polnud ei kohta , vedeles rõdul , ega süüa , näksis muru ,kõht oli tühi ...mhhh
JUSS24. mai 2017, 17:44
Kassi varjupaika ära andmine on hirmkallis. Ja ega magama panemise süstki odav ei ole. Aga varjupaikade ning veterinaaride monopoli peab ju säilitama ning hoidma. Ka sunniabinõudega.
A24. mai 2017, 18:37
Magama panek ei ole kallis, kui sa laiba kaasa võtad.
siis24. mai 2017, 19:18
väänatakse ''mõrva'' süüdistus. nii või naa süüdi
???24. mai 2017, 17:40
Läheb vangi? Aga see kelle süü läbi liiklusavariis ema ja tütar hukkusid , see sai vaid tingimisi. Kassi hülgamise, vabadusse laskmise eest aga pannakse kinni? Kas midagi ikka veidike paigast ära ei ole?
Urrr24. mai 2017, 17:30
Ja koera piinavale mutile ei saa midagi teha.
24. mai 2017, 17:25
Artikkel isegi "Krimi" rubriigis välja toodud.
huvitav karistuspoliitika24. mai 2017, 17:22
Alles oli uudis, et ema ja 5-aastase lapse tapnud liiklushuligaan sai tingimisi ainult. Aga eks kassi hingetrauma ole siis tõsisem süü.
Ewa24. mai 2017, 17:20
Kõik on õige-keegi ei tohi ennast halvasti tunda. Ei lapsed ega vanurid ega loomad.
24. mai 2017, 17:19
Teate. Siin muretsetakse loomade pärast, omanik vangi ärvardatakse. Kuid keda on vaja vangistada olukorras, kus meie puudega isikud ja pensionärid nii armetusse olukorda on jätnud? Kusjuures tahtlikult.
Q24. mai 2017, 18:03
24. mai 2017, 22:11
Mina muretsen ka loomade pärast ja kuku nüüd pikali - rohkem, palju rohkem kui inimeste pärast! Mis siis??
Jah25. mai 2017, 10:45
Vähegi normaalsed inimesed peaksid ikka ise hakkama saama.
Kas julmaks kohtlemiseks loetakse ka tahtliku ja planeeritud näljutamist ?25. mai 2017, 11:51
Kui looma julma kohtlemise paragrahvi järgi süüdimõistmise korral võib karistada rahaliselt, kuid ka kuni üheaastase vangistusega, siis milline karistus on ette nähtud tuhandete puudega inimeste julma kohtlemise korral teiste inimese, ehk Töötukassa ametnike poolt ?
moku24. mai 2017, 17:14
Elan Keilas ja mingi 5 kassi jookseb siin igapäevaselt ringi kus jumal juhatab. Paluks omanikud vangi panna! Irwww. Kas kohtul pole tõesti midagi muud teha??? Tehke sellele tädile 50 euri trahvi. Järgmine kord mõtleb enne kui puuri puhastama läheb.
A24. mai 2017, 18:02
See vangipaneku jutt on ajakirjanduslik trikk,et kutsuks lugema.tegelikuses tahab riigikassa täitmist ja seda kohtuikud teavad
Nii24. mai 2017, 18:29
Seal kus liigub naabri kass, ei ole rotte ega hiri. Kas toesti tahab naabri kassi asemele sada rotti ja hiirt
aga24. mai 2017, 17:13
MARGE ARUMÄE? kes jättis tiinne looma vee ja söögita nädalateks piinlema? miks teda vangi ei pandud? kristlane!
24. mai 2017, 22:09
Ma ka aru ei saa. Palju jõhkramaid kuritegusid on tehtud aga mingi kõutsi pärast selline triangel. Naljanumber
oo24. mai 2017, 17:11
mida teha siis, kui ema lapsed hulgas.
et24. mai 2017, 17:16
Viimati peksis ema vastsündinud lapse kiviga surnuks ja kohus leidis et on süütu! Vot see on tase.
Mis maa see küll on?24. mai 2017, 17:38
tire24. mai 2017, 17:17
siis 24. mai 2017, 17:20
tuleb lasta emal edasi õppida :D
Ei vöi ollA25. mai 2017, 10:17
Mingi lombaka kassiniru pärast vangi? Kas töesti pole loomafriikidel muud teha kui mingit uinamuina asju?
Ahsoo25. mai 2017, 12:25
Et nõrgemaid pole vaja kaitsta, neid võib vabalt halvasti kohelda?
tülinaks24. mai 2017, 17:06
Kunagi jättis üks titevankriga pere koerakese Ülemiste perroonile ja pages rongi...Vaene loom jooksis pea laiali hullunult edasi-tagasi ja sinna ta jäi,rongile järele jooksma...Naerulnäoga perenaine vahtis veel aknast seda "nalja"...Kõige hirmsam elajas maa peal on inimene.
Kuule tülinaks,24. mai 2017, 19:03
siin riigis muretsetakse rohkem loomade pärast, aga mitte laste eest.Sina oled sellise segase loomakaitsja üks näide.
to kuule tülinaks24. mai 2017, 19:23
Mida sa vastandad? Millal hakkab kohale jõudma, et endast nõrgemate eest hoolitsetakse, mitte ei tehta neile liiga. Ükskõik on selle nõrgemaks siis loom, laps või vanur/invaliid - kõigi eest peab hoolt kandna. Ja seal pole mingit vahet, mitu jalga hoolealusel on
Hhh24. mai 2017, 22:07
Sinu arust voib Kuu planeet ka olla. Fakt on see, et loom on asi seaduse moistes ja riik on saamatu loomade abistamisel. Meil pole isegi norm seadusi selles vallas ja sa ohid midagi laste teemal, kellel on riigi poolt tagatud igasufune tugi, toetused, fondid jne?
Kuule tülinaks,24. mai 2017, 20:24
kõik peab olema tasakaalus, loom jäägu loomaks, aga inimene inimeseks, meil jookstakse loliks mingi peni pärast, samas haige naine ei huvita kedagi, palju ei puudunud oleks käed raudu pandud.
jah24. mai 2017, 23:53
Sina oled siis üks neist kes lööks abitut looma jalaga või teeks nii nagu see artikli peategelane tegi?
Kuulge loomafriigid,24. mai 2017, 23:37
olete sassis oma elukatega, nagu viimane juhus selle haige naisega ja tema peniga, hüpati jõuguga vaese naisepeale, palju ei puudunud, et oleks käed raudu pandud, vot see naine vajab abi ja siis alles see peni.
Jah25. mai 2017, 10:50
Kui palju võõraid abivajajaid 23:37 aidanud on ?
To jah,25. mai 2017, 16:04
sama küsimus sinule?
klem24. mai 2017, 16:50
Samal ajal lohistab mingi tädike jalgu mitte allavõtvat koera läbi pealinna... ja tädikesele ei tehta mitte midagi.
ja ema24. mai 2017, 17:20
tapab oma lapse ja ei tehta ka midagi
siiri24. mai 2017, 23:11
küllap saab temagi oma karistuse