Foto: Tauno Pääslane/ERR
Tele
25. mai 2017, 15:16

"Ajujaht" kihutab finaali - sõelale on jäänud kolm parimat

Täna õhtul selgub ETV eetris ülipõneva "Ajujahi" tänavune võitja. Järjekordsed säravad meeskonnad ja nende ideed on teinud võimatu võimalikuks - nad on viinud oma äriidee teostuseni vaid loetud kuudega, kuid vaid üks saab olla parimatest parim. Sõelale on jäänud kolm meeskonda:


Callmidwife.com, kes loob rasedatele veebi- ja mobiilirakendust Callmidwife.com, mis kasutab meditsiiniekspertide loodud teaduspõhiseid algoritme, mille abil saab naine enda rasedust paremini monitoorida, kaebusi diagnoosida ja koduseid ravijuhendeid kasutada. Lisaväärtusena pakub idee ämmaemanda nõuandetelefoni, live chat konsultatsiooniteenust ja peagi on lisandumas ka videokonsultatsioon, mis kõik on kättesaadavad ööpäevaringselt, seitsmel päeva nädalas.
 
TempID on ühekordselt või korduvalt kasutatav nutikleepekas mis mõõdab ja salvestab kehatemperatuuri andmed, mis on loetavad mobiilist. Mobiilse rakendusega on võimalik erinevaid tervisenäitajaid analüüsida, pidada ravi-logi ja saata andmed mugavalt arstile. Hoides endas patsiendi koodi, saab toodet kasutada ka patsiendi isiku tuvastamiseks haiglates.
 
Finisher on osaleja, kes spordivõistlusel ületab finišijoone. Finsher.TV võimaldab osalejal oma positiivseid spordiemotsioone meenutada ja sõpradega jagada tootes selleks TV-sarnase video võistleja nime, numbri, koha ja ajaga. Viie kuuga on Finisher.TV esindatud erinevatel spordivõistlustel Eestis, Lätis, Leedus, Soomes ja Austraalias.
 
Pingeline "Ajujaht" on finaalsaatega ETV otse-eetris juba täna õhtul kell 21.40.