Autosar kinkis Kalvi-Kallele auto: "Tõeline mees saab aru võimalustest, mis talle ellu kukuvad. Kalvi on kohal ja meil on hea meel, et asi läheb õigesse kohta!" seisis Autosari Facebookis antud pildi all. Foto: Autosari Facebook
Inimesed
25. mai 2017, 16:01

Lisatud Autosari kommentaar!

KUIDAS SIIS NII? Kalvi-Kalle pani kingituseks saadud auto müüki! (37)

Eelmisel nädalal avaldasime uudise selle kohta, et Tartu uus automüügiettevõte Autosar kinkis “Prooviabielu” staarile Kalvi-Kallele kasutatud sõiduauto Opel Vectra, hoolimata sellest, et tõsielutähel endal juhiluba puudub. Nüüd on Kalvi-Kalle otsustanud kingitud auto hoopis maha müüa. 

Eelmisel pühapäeval tegi Tartus äri avanud Autosar Kalvi-Kallele väikese mängu, teatades, et kui Kalvi-Kalle jõuab nende autoaeda kahe tunni jooksul, saab ta kasutatud Opel Vectra omanikuks. Noormees jõudiski auto juurde õigeks ajaks ja auto vormistati kohe tema nimele, olenemata sellest, et tal  juhiluba ei ole ja ta on juhiloata sõitmise eest isegi vangis istunud.

Vastutasuks tegi staaristaatusesse tõusnud Kalvi-Kalle automüügiettevõttele reklaami.

Kas see tulenes sellest, et Kalvi-Kallel puudub juhiluba, või on tegu võimalusega lihtsalt raha teha, igal juhul pani mees kingituseks saadud Opel Vectra müüki Facebooki gruppi “Autod ja varuosad kuni 500 eurot”. Auto eest soovib noormees saada 500 eurot. 

Foto: kuvatõmmis kuulutusest

Ka inimesed kommentaarides uurisid kohe, kas tegu on tõepoolest sama autoga, mis Kalvi-Kallele kingiti ning nii mõnedki inimesed laitsid ta teo maha.

“Kes ikka müüks enda kingitust?” küsis Daniel. “Rahaahne jobu müüb kingitusi. Teenib raha. Puhaskasum ju!” vastas Sigrid.

“Kingitustega teenib hästi ju!” kommenteeris Rainer.

Oli ka neid, kes Kalvi-Kalle tegu kaitsesid. “Mis vahet sel on, kas kingitud või mitte? Autoga pole niikuinii midagi teha, kui load puuduvad,” arvas Christina. 

Õhtuleht võttis ühendust ka Autosariga, kes Kalvi-Kallele auto kinkis. Telefonile vastanud ja anonüümseks jääda palunud Autosari esindaja ütles, et temal on täiesti ükskõik sellest, et nende poolt kingitud auto neli päeva pärast kinkimist müügis on.

"No, see on täiesti tema otsustada, mis ta teeb sellega," vastati Autosarist, kinnitades, et mingisugust põhjust selle tõttu solvuda neil ei ole. 

"See ei tule mingit pidi solvanguna või midagi. See on tema oma, ise teab, mis teeb," kinnitas Autosari esindaja.

Kallis lugeja, mida arvad sina? Kas kingitust on eetiline maha müüa, või teeb Kalvi-Kalle õigesti, et auto maha müüb, kuna tal nagunii juhiluba pole?